-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: burak eren
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk gün bunları uyguladığımda çok çarpıntı oldu ve zor geçti 10 saat sürdü clenbuterol olduğunu öğrendim.
KÜR İÇERİĞİM:
Oxandrolone Clenbuterol Metiltestosteron Hgh fragment HEDEF - AMAÇ:
Hedefim çok kütle kaybetmeden kurumak.
Sizlerden ricam clenbuterol olmadan elimdeki ürünleri kullansam nasıl bir değişim yakalarım?
-
Yazan: BBurak
Selamlar herkese, benden bu kadar arkadaşlar!
16 haftadır sürdürdüğüm yağ yakım ve recomp odaklı sürecimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kardiyo ve bisiklet yapmaktan gluteusum tabla gibi dümdüz oldu.
Başlangıç fotoğrafları ve finali sizlerle paylaşıyorum kilo değişimim: 94'ten 74'e, total yağ oranı değişimi de %20'ye yakın diye düşünüyorum. Ölümcül diyetler de yapsam aas'lerde kullansam her zaman kan tesi ile düzenli takip ile sağlığı 1. aşamada tutarak devam etmeye çalıştım. Artık mental ve fiziksel olarak devam etmek zor geldiği için gün itibari ile 3000 kalorilik (450c200p50f) bulk beslenmesine başladım.
Çok laf salatası yapmak istemedim, merak ettikleriniz olursa süreç hakkında şeffaf şekilde konuşuruz. Sizleri seviyorum, herkese hayırlı forumlar.
-
Yazan: BBurak
Selam arkadaşlar, nasılsınız?
2. kürüm olacak cut cycle'ım için yorumlarınızı bekliyorum.
İLK KÜRÜM:
Testosteron Enanthte Boldenon Trenbolone acetat Oxandrolone Clenbuterol Olarak tamamladım. Mg olarak yazmama sebebim süreç boyunca mgların zamanla değişmesi ve farklı zamanlarda giriş çıkış yapmaları oldu. Ama kürün temeli testosteron ve boldenondu. Yaklaşık 20 hafta bu ürünlerle geçti.
YENİ / GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
375 Testosteron Enanthate 300 Masteron 150 tren acetat 50 mcg clenbuterol 40 mg Winstrol GÜNCEL FORM:
-
Yazan: colw1n
Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: MeviTM
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Kür içinde cut yaparken levotiron ve tiromel önerir misiniz? Yükleme nasıl yapmamı önerirsiniz? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-