Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

metropol

Mix kürde mini cut planlamamı nasıl yapmalıyım?

Önerilen İletiler

metropol    148

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR DETAYLARI:

• TESTOSTERON
  • DECA
  • TREN
  • GHRP 6

Bu kürde ghrp 6 hariç diğer ürünleri programdan çıkarmadan 4-5 haftalık süreçte kapanmış vücut hatlarını görünür kılabilmek için ne yapmamı önerirsiniz? Beslenme, ilaç planlaması, antrenman ve kardiyo anlamında? Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    511

arkadaşında yazdığı gibi winstrol bence kardio öncesi clen de olabilir ama bu ilaçlar zaten nabzı yeterince arttırıyor en azından bende kan fazlalığı olduğu için. başka alternatiflerde var tabiki ama bu kadar sürede hızlı sonuç almak zor olur onlarla da. Lasix de alabilirsin bu süreçte pek tavsiye etmiyorum ama attığın suyu hızlı bir şekilde geri alabilirsin çünkü bide böbrekleri boşuna ekstradan yormuş olursun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    306

ghrp 6 iştah artırır seni zorlar onun yerine igf-1 lr3 eklerdim veya gh omnitrope

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    148
Tr3n, 34 dakika önce yazdı:

ghrp 6 iştah artırır seni zorlar onun yerine igf-1 lr3 eklerdim veya gh omnitrope

sağolasın hocam ghrp yi çıkardım igf eklicem aralıkta bütçe ayırıyorum kenara sana kalırsa deca kalsa ne olur çıkarmak istemiyorum hiç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8
metropol, 17 saat önce yazdı:

KÜR DETAYLARI:

• TESTOSTERON
  • DECA
  • TREN
  • GHRP 6

Bu kürde ghrp 6 hariç diğer ürünleri programdan çıkarmadan 4-5 haftalık süreçte kapanmış vücut hatlarını görünür kılabilmek için ne yapmamı önerirsiniz? Beslenme, ilaç planlaması, antrenman ve kardiyo anlamında? Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Şuan kaç haftadır bu kürdesin kaç mg kullanıyorsun 

Yağ oranın yüzde kaç kaç kalori alıyorsun antrenman sıklığın ve programin bunları yazarmisin

tarihinde Mastercoach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    148
Mastercoach, 4 dakika önce yazdı:

Şuan kaç haftadır bu kürdesin kaç mg kullanıyorsun 

5haftadır 400mg deca 400tren e 500 testo e günde 200mcg ghrp6 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8
metropol, 5 dakika önce yazdı:

5haftadır 400mg deca 400tren e 500 testo e günde 200mcg ghrp6 

Zaten şuan decayi kesmen saçma olur çünkü tam verimin en yüksek olduğu Zaman burda asıl yapman gereken kalori açığı ve e2 nin çok yükselmesini sulanmayi engellemek olacaktır şuan yağ oranın kaç haftada kaç antrenman ve ne kadar kardiyo yapıyorsun

tarihinde Mastercoach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deca kesmeden olur mu bilmem ama ben treni 20 haftadan fazla çok düşük dozlarda alıyorum (50-100mg) sadece 6-7 hafta 200 mg ve üzeri aldım. yıl boyu da kesmeden gitmeyi düşünüyorum bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8

Aslında deca bittikten sonra bu mini cuta geçsen daha mantıklı olur tam verimi almış olursun decayi 8-10 hafta gibi bir süre kullanıp ardından tren kullanirken ufak bir cut yapsan çok verimli olur

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach, 2 dakika önce yazdı:

Aslında deca bittikten sonra bu mini cuta geçsen daha mantıklı olur tam verimi almış olursun decayi 8-10 hafta gibi bir süre kullanıp ardından tren kullanirken ufak bir cut yapsan çok verimli olur

bence de mantıklı, su tutumundan tansiyon sorunları çekmiyorsan progesteron problemin yoksa deca bitince yaparsın 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    148
Mastercoach, 50 dakika önce yazdı:

Zaten şuan decayi kesmen saçma olur çünkü tam verimin en yüksek olduğu Zaman burda asıl yapman gereken kalori açığı ve e2 nin çok yükselmesini sulanmayi engellemek olacaktır şuan yağ oranın kaç haftada kaç antrenman ve ne kadar kardiyo yapıyorsun

hocam form böyle 

IMG_0401.JPEG

trendifferent, 18 dakika önce yazdı:

bence de mantıklı, su tutumundan tansiyon sorunları çekmiyorsan progesteron problemin yoksa deca bitince yaparsın 

decayı kesmem trende var kürde ikisi birlikte çok güzel iş yapıyor ama değerlerini mahvediyor kontrol etmek lazım daha sabah verdim test bakalım nasıl

• Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8
metropol, Bir saat önce yazdı:

hocam form böyle 

Bence çok acil bir durum değilse deca bittikten sonra temizliğe geç Zaten 8-10 hafta arası kullanacaksın deca yı 3-4 hafta daha bu şekilde ilerleyip temizliğe geçsen daha mantıklı olur. Çünkü deca küründeyken istediğin derinliği almak biraz zor. Decayi kaç hafta kullanmayı planlıyorsun normal şartlarda.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    148
Mastercoach, Şimdi yazdı:

Decayi kaç hafta kullanmayı planlıyorsun normal şartlarda 

uzun düşünüyorum hocam 14 hafta kadar decayı çıkarmamanın nedeni ıgf eklicek olmam ıgf kesin şaşırtır zaten 1 kere kullanmıştım kapalı yağlıydım böyle sadece kaloriyi düşürdüm ıgf kullandım 3 hafta sonra derim ipince hiç görmediğim damarlarım çıktı üstüne tüm gün pumplı geziyordum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    8
metropol, 4 dakika önce yazdı:

uzun düşünüyorum hocam 14 hafta kadar decayı çıkarmamanın nedeni ıgf eklicek olmam ıgf kesin şaşırtır zaten 1 kere kullanmıştım kapalı yağlıydım böyle sadece kaloriyi düşürdüm ıgf kullandım 3 hafta sonra derim ipince hiç görmediğim damarlarım çıktı üstüne tüm gün pumplı geziyordum 

Evet haklısın Orjinal igf nin bu şekilde çok güzel etkileri var. Decanın da etkileri çok güzel yalnız uzun süre deca kullanmanin risklerinide göz önünde bulundurarak hareket etmeni öneririm yıllarca kürlerde kullandim ve sayısız kullandirdim. Prolaktini dengede tutmaya çalış tren ve deca var kürde ikiside prolaktin yükseltiyor sürekli kan testi yaptırmayı ihmal etme.

Başta dediğim gibi decayi kesmeden biraz açılmak istersen kaloriyi biraz aşağı çekip kardiyoyu biraz artirabilirsin sadece.

Sağlıcakla.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    306
metropol, 3 saat önce yazdı:

sağolasın hocam ghrp yi çıkardım igf eklicem aralıkta bütçe ayırıyorum kenara sana kalırsa deca kalsa ne olur çıkarmak istemiyorum hiç

bütçen yoksa decayı çıkart tren testo kalabilir bütçeyide zorlamamış olursun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Yasar
      Bugün yağlı görüntümü görünce bulk dan önce ilk önce kilo vermem gerektiğini anladım diyet yaparken yağ oranını düşürmeme yardım edecek sarms kuru yada enjeksiyonsuz bir ilaç tavsiyeniz var mı?
    • Yazan: Tribal
      Kişisel özelliklerim:
      30 yaşındayım 3 sene öncesi 1 yıl kadar aktif spor yaptım %30'ların üzerinde yağ oranım var 83 kiloyum Definasyon kürü yapmak istiyorum ve bu benim ilk kürüm olacak. Amacım %15 seviyelerinin altına inmek yağ oranı olarak. Şuan aktif spora başlayalı ortalama 2 ay kadar oldu. Verdiğim bireysel özelliklerim ve hayalim doğrultusunda nasıl bir kür dizayn etmeliyim? Eylül gibi yurtdışına çıkacağım ilaçlarımı oradan temin edeceğim.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: barisates
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız,
      Bu konuyu tamamen dertleşmek için açtım diyet olayını yapmak çok zor geliyor hayatımı çok etkiliyor 50-100gr arası karb çok zorlamaya başladı 0 enerji depresif bir ruh hali hem işimi hem hayatımı etkiliyor şuan güncel formum bu şekilde hayatı kendime ziyan etmektense biraz daha kontrollü gitmeyi düşünüyorum siz bu tür durumlarda ne yapıyorsunuz?
      Şuan ki güncel kürüm:
      500mg testo (noxy lab) 400mg masteron (noxy lab) Uzun ester burak hocam yardımcı oldu 200mg tren (optimum pharma çok çalıştığını sanmıyorum) 2 haftadır bu kürü yapıyorum sizin bu konuda fikirleriniz nedir öğrenmek isterim teşekkürler.

• Yazan: seytan9
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Yağ yakım için ve biraz kütle eklemek için 7-10k arası nasıl bir kür süreci önerirsiniz?
      Yaş: 21 Kilo: 139 Bilinen herhangi bir hastalık: Egzama dışında herhangi bir hastalığım bulunmuyor Spor geçmişi: 14 yaşımdan beri aralıklı olarak neredeyse her yıl bir süre yaparım yaklaşık 15-20 kilo verip salarım. Daha önce küre girmedim, 2020 yılında Ventolin + T3 kullandım, 2022 yılında Clenbuterol. Başka herhangi ağır ilaç kullanmadım.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: AugCommand
      Merhaba,
      Yaş: 35 Boy: 180 Kilo: 100 Yağ yakmak istiyorum, daha önce forumda belirlemiştim alacağım ürünleri ancak isimlerini unuttum. İki sarms birlikte kullanılıyor, sanırım iştah kapatmayla ve yüksek enerji vermeyle ilgiliydi. Siz yağ yakımı için hangi sarms ikilisini tavsiye edersiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.