Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

efe1101

Enjeksiyon esnasında hangi tip enjektör kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

efe1101    0

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

Only testo kürüne başlıyorum. Sadece hangi tip enjektör almalıyım ve hangi kas grubundan vurulmasını tavsiye edersiniz?

Tüm cevaplar için teşekkürler:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

abi hiç iğne vurmadıysan git bi eczacıda yada sağlık kabininde vurdur yada interneten hemşire kirala öğretsin sana ben eczacıya vurduruyorum bide evigen kullanmayı unutma enjeksiyon başına 1mlevigen kullanmassan çok yakar valla topalayarak yürürsün 1 2 saat  bende yeni başladım 2. enjeksyonu vurdum bugün .  ilk enjeksiyonu evigensiz vurdum yaktı biraz ama sonradan geçti kendi başına vurmaya kalkma başlarda sıkıntı yaşabilrsin bir de only testo kaç dozaj  alıcan bari girceksen küre testonun yanına bişeyler ekle kür verimli olsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efe1101    0
Trakyalıbadici, 5 dakika önce yazdı:

abi hiç iğne vurmadıysan git bi eczacıda yada sağlık kabininde vurdur yada interneten hemşire kirala öğretsin sana ben eczacıya vurduruyorum bide evigen kullanmayı unutma enjeksiyon başına 1mlevigen kullanmassan çok yakar valla topalayarak yürürsün 1 2 saat  bende yeni başladım 2. enjeksyonu vurdum bugün .  ilk enjeksiyonu evigensiz vurdum yaktı biraz ama sonradan geçti kendi başına vurmaya kalkma başlarda sıkıntı yaşabilrsin bir de only testo kaç dozaj  alıcan bari girceksen küre testonun yanına bişeyler ekle kür verimli olsun 

şimdilik sadece testo ilerlemeyi düşünüyorum onun dışında youtubedan bakarak vurabileceğimi düşünüyorum aslında. birde hangi tip enjektör almalıyım ve eczacıya ne diyipte vurduruyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

benim komşum eczacı evimin altında direk dükkanı alışveriş yapıyorum ondna samimiyetimiz oldu baya sağolsun çoğu ilaca onun syaesinde kolay ulaştım bi eczaneciden git alış veriş yap biraz konuş gönlünü al samimiyetin olsun de abi ben böyle işler yapçma bana yardım edebilrmisin diye kalabalık çok çalışanı olan eczanelere gitme  ama onların bi bok bildğiği yok gıcık oluyolar bide  biraz bu işleri bilen bir eczacı bul kesinlikle tanıdık bi eczacın olması çok iyi olur bu işi yapçaksan bazen bazı ilaçların sttoğu filan olmuyor bulmak karın ağrısı oluyor reçetesiz ilaç filan çözersin uraşmassın doktorlarla bide enjeksyon videoları var yotubta yazsan çıkar ama kendin yapma bence kalçadan birinin vurması en iyisi kendin vurcaksan mecbur omuzdan vurcan yada bacaktan sıkıntı yani damara mamara gelrise.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    68
efe1101, 13 dakika önce yazdı:

youtubedan bakarak vurulamaz mı ya bi kaç video izledim bununla alakalı kendim yapabilirmişim gibi geldi.

Herkes farklı bu sana bağlı. Kendin yapacaksan bile başlangıçta bir sağlıkçıdan öğrenebilirsin bölgeleri. Ben tamamen kendim başladım. Şuan Vg kasına bile yapabiljyorum. Şunu söylicem, bu konudaki türkçe içeriklerden bazıları bana biraz saçma geldi. Mesela adam steril iğneye emin olmak için steril mendil sürüyor. Self injection leg, deltoid  ventraglute, glute diye aratarak daha iyi icerikler bulabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    74

ilk enjeksiyonu yaparken gerilim,kalp ritminde hızlanma,tansiyon düşmesi yaşayabilirsin, iğneyi çıkardıktan sonra falan kanaması çok normal sakın panik heycan yapma, ek olarak başlangıç için omuzdan kahvrengi uç ile vurabilirsin. Kalçadan da turuncu ya da yeşil uçlu iğneyi alıp enjeksiyon yapabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efe1101    0
mustafaskh, 15 saat önce yazdı:

ilk enjeksiyonu yaparken gerilim,kalp ritminde hızlanma,tansiyon düşmesi yaşayabilirsin, iğneyi çıkardıktan sonra falan kanaması çok normal sakın panik heycan yapma, ek olarak başlangıç için omuzdan kahvrengi uç ile vurabilirsin. Kalçadan da turuncu ya da yeşil uçlu iğneyi alıp enjeksiyon yapabilirsin.

peki 500 testo enanthate vurmak için en idael yer neresi ve bu enjeksiyon iğnelerini eczaneden ne diye istemeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    63
efe1101, Bir saat önce yazdı:

peki 500 testo enanthate vurmak için en idael yer neresi ve bu enjeksiyon iğnelerini eczaneden ne diye istemeliyim?

Yeşil üçlü enjektör olarak kendin yapacaksn damar kontrolü yapmayı unutma   sağlık kabiliyeti daha garanti 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    74
efe1101, 2 saat önce yazdı:

Kalçadan vurmanı öneririm ama ilk önce klasik 5cc yeşil uçlu olan iğneyi al, antrenman yap bir kaç kez nişan al iğneyi kalçana sapla bir kaç defa, sonra bir kaç gün sonra ilacı çekip vurursun iğneyi. İlk başta boş enjektör ile antrenman yapmanı öneririm. 

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.