Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tiger87

Bel bölümündeki inatçı yağlardan kurtulmak için ne kullanmalıyım? kür önerilerinizi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Tiger87    10

Merhaba değerli hocalarım,

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• Yaş 37
  • Boy 180
  • Kilo 83

GÜNLÜK RUTİNLERİM:

• Haftada 4 gün ağırlık
  • 4-5 gün de kardiyo yapıyorum
  • Diyetime dikkat ediyorum
  • Aldığım kalori 1600-1900 arası

Bel çevresinde simit denilen yağı atamadım.

Bu yağdan kurtulmak için hangi ürün grubunu önerirsiniz?

• Sarm?
  • Peptid?
  • Steroid?

PCT gerektirmeyen, döngüyü kapatmayan, testoyu baskılamayan bir ürün çeşidi önerir misiniz?

Şimdiden yorum yapan herkes teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    62

sr9009, yohimbine, fragment, gh

Kalorinizi de arttırmanız lazım, ortalama anladığım kadarıyla 1400 kaloriye yakın bir açık veriyorsunuz /BMR'ınızı bilmiyorum 2400+kardiyo ağırlık olarak hesapladım/ maximum 600 kalorilik açıklık size yeterli olacaktır. Yağ planlamanızı düzgün ayarlamalısınız.

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    10
Fuhrer, 22 saat önce yazdı:

sr9009, yohimbine, fragment, gh

Kalorinizi de arttırmanız lazım, ortalama anladığım kadarıyla 1400 kaloriye yakın bir açık veriyorsunuz /BMR'ınızı bilmiyorum 2400+kardiyo ağırlık olarak hesapladım/ maximum 600 kalorilik açıklık size yeterli olacaktır. Yağ planlamanızı düzgün ayarlamalısınız.

Hocam bugünkü beslenme değerlerimi ekledim. Sıkı kardiyo ve diyet yapmama rağmen bel bölgesinde istediğim verimi alamadım. 

IMG_1172.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Tiger87, 19.11.2024 - 00:02 yazdı:

Hocam bugünkü beslenme değerlerimi ekledim. Sıkı kardiyo ve diyet yapmama rağmen bel bölgesinde istediğim verimi alamadım. 

form paylaşabilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10

Proteini 180-200 bandına çıkarman daha iyi olacaktır. Karb veya yağdan kısabilirsin fark etmez. Bel bölgesine özel olarak yohimbin etki eder

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    243

Hocam aydır diyettesin 

kardiyo planlaman tam olarak nasıl 

hafta hafta kilo takibin varsa paylaşır mısın 

ve başlangıç ile şu an arası before after mevcut mudur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    10
Tony Montana, 20.11.2024 - 10:43 yazdı:

Hocam aydır diyettesin 

kardiyo planlaman tam olarak nasıl 

hafta hafta kilo takibin varsa paylaşır mısın 

ve başlangıç ile şu an arası before after mevcut mudur 

Hocam merhaba kusura bakma mesajını geç gördüm. Eşim ve etrafındakiler belimin incelediğini ve kas yapımın arttığını söylüyorlar. Benim için yeterli seviyede değil. Before after henüz yapmadım Ocak ayında yapacağım. Yaklaşık 1,5-2 ay oldu. Haftada üç gün koşu veya tempolu yürüyüş yapıyorum. 4 günde ağırlık idmanı. Aldığım protein 160-200 arası. Karbonhidrat ise max 180-200. Yağ 80-85. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    618

ilaç istemiyorsan enjeksiyon l carnetin ve yohimbine.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    10
ardas, 39 dakika önce yazdı:

ilaç istemiyorsan enjeksiyon l carnetin ve yohimbine.

total testoyu baskılamayan, döngüyü kapatmayan. Peptit ve Sarms kullanabilirim.

Ağırlık çalışırken de faydası olur. Bu konuda Burak hocaya danışmayı düşünüyorum. Sizin bir kombinasyon tavsiyeniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    618

bütçe sıkıntın yoksa ıgf sr 9009 yohimbine. (ama tavsiyem büyüme hormonuna bulaşıcaksan adam akıllı yanına anabolizan eklemen o kadar para vericeksin vermişken tam yap)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    10

Kesin sonuç için bütçeyi zorlayabilirim, teşekkür ederim hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis, 20.11.2024 - 10:33 yazdı:

Proteini 180-200 bandına çıkarman daha iyi olacaktır. Karb veya yağdan kısabilirsin fark etmez. Bel bölgesine özel olarak yohimbin etki eder

Yohimbeyi temin edebileceğimiz yer varmı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    21
cedricmcmillan, 2 saat önce yazdı:

Yohimbeyi temin edebileceğimiz yer varmı acaba

Onu da Burak hocadan öneririm, piyasadan aldığım ile Burak hocadan temin ettiğim arasında fark var. Sr9009, hgh fragment ve yohimbine ile güzel bir dönüt alırsınız, pct vs gerekmez. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa, 21 dakika önce yazdı:

Onu da Burak hocadan öneririm, piyasadan aldığım ile Burak hocadan temin ettiğim arasında fark var. Sr9009, hgh fragment ve yohimbine ile güzel bir dönüt alırsınız, pct vs gerekmez. 

Burak hocaya nasıl ulaşıcağım yakın zamanda alacağım kesin çünkü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    10
cedricmcmillan, 1 dakika önce yazdı:

Burak hocaya nasıl ulaşıcağım yakın zamanda alacağım kesin çünkü 

Sol altta whatsapp ikonu var ona basarsan ulaşabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    6

proteinin vücutta termojenik etkisi vardır aldığın protein oranı çok az. Bu gelişmeni yağ yakmanı sağlaman için 180 gr protein yeterli olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87, 17.11.2024 - 23:31 yazdı:

Merhaba değerli hocalarım,

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• Yaş 37
  • Boy 180
  • Kilo 83

GÜNLÜK RUTİNLERİM:

• Haftada 4 gün ağırlık
  • 4-5 gün de kardiyo yapıyorum
  • Diyetime dikkat ediyorum
  • Aldığım kalori 1600-1900 arası

Bel çevresinde simit denilen yağı atamadım.

Bu yağdan kurtulmak için hangi ürün grubunu önerirsiniz?

• Sarm?
  • Peptid?
  • Steroid?

PCT gerektirmeyen, döngüyü kapatmayan, testoyu baskılamayan bir ürün çeşidi önerir misiniz?

Şimdiden yorum yapan herkes teşekkür ederim. :)

hocam hiç bir yorumu okumadan bazal metabolizma hızınız 1900 civarı beslenmenizi 1500 kaloriye sabitleyin 750 kalorisi proteinden 250 kalorisi yağdan 500 kalorisi karb dan gelsin haftada 4 antrenman 5 kardiyo yapalım kardiyolarda nabız 120 / 150 arası olmasına dikkat edelim. herhangi bir sarms peptid türevine ihtiyacınız yok ama ben 35 kilo verirken dmha yani grimlabs markasından shredder isimli ürünü kullanmıştım bel çevrem aşırı inceldi tabi insülin direncini es geçmeyelim kardiyolarınızı sabah aç karna veya antrenman sonu şekerin düşük olduğu vakitte yapmanız iyi olur güne erken başlayın 9 da kahvaltı işini bitirin 3 ana 2 ara öğün 1. ara öğün kahvaltıdan 1.5 saat sonra 1 elma yada 1 muz 2.ci ara öğün ise antrenmandan 1 saat  önce antrenman öncesi ise soda limon tuz ve filtre kahve.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Hakarakikiri
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Kilo vermede az yeme dışında verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Bir de bu süreçte kas kaybını nasıl en aza indirgeriz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

• Yazan: Erdem10
      Merhaba arkadaşlar, hocalarım..
      Amacım yağ oranımı düşürmek biraz da kg düşmek hedefim şu anda enantathe ile masteron kullanıyorum yağ oranım ciddi anlamda yüksek aslında ama küre devam etmek istiyorum güzel bir beslenme ve antrenman ve kardiyo ile bu ilaçlarla kilo düşemez miyim bazı hocalar bunu söylüyor bazı kişilerde ilaç en fazla su tutar amacımız yağ oranını düşürmek diyor ne düşünüyorsunuz elimde sadece enantathe ve masteron var değiştiremem yani ilacı.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: makro1178
      Değerli hocalarım ve arkadaşlarım herkese selamlar,
      Öncelikle başlığa konu olan sıfat sadece kendim için kullanılmıştır. Spor geçmişim mevcut. Kötü bir dönem dolayısı ile 27 kilo aldım ve yağ oranım %25 i geçti. Bu konuda kararlı bir yola adım attım. Günde 400 hindi , 50 pirinç ve bol yeşillik ile günlük 80 dk yürüme , 45 dakika bisiklet ve ağırlık antrenmanı olan bir sürece gireceğim.
      Bu sürecin hızlı ilerlemesi ve çok düşmemem için takviye istiyorum.
      Sarmslar dışında anabolik önerir misiniz ?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 179 Kilo 103  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: tylerc
      Arkadaşlar merhaba,
      Sizlerle definasyon sürecinde uyguladığım diyet programını paylaşmak istiyorum. Programı internetten bulduğumu baştan belirteyim. Geçen yıl uyguladığım diyette aylık ortalama 1300 kalori alımı yapmış ve vücut geliştirme ile birlikte sparring yapmıştım. 93 kilodan 78 kiloya iki ayda inmeyi başardım. Yine aynı noktadayım ancak iş yoğunluğum arttığı ve daha sürdürülebilir hale getirmek istediğim için kalori alımını bir önceki definasyon sürecime göre yükseltmeye karar verdim. Yağ oranımın 25 - 30 arasında olduğunu düşünüyorum.
      Yorumlarınızı bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.