Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Trakyalıbadici

Ilk kürüme girdim fakat sosyal çevremden çok baskı görüyorum bırakmalı mıyım devam mı etmeliyim?

Önerilen İletiler

Herkese merhaba,

Ben vücut geliştirmeyi çok seviyorum ve kendimi bu spora adamak istiyorum yaşım 21 askerden önce 8 ay bu sporu yaptım ve askerlik sebebiyle ara verdim ve şimdi tekrardan başladım ağustostan beri tam gaz çok yüksek kaloriler ve eksiksiz besleniyorum ve süreçten ve zorlayıcı idmanlardan aşırı keyif alıyorum ve sporda zirvelere ulaşmak istiyorum  aşağı yukarı 1.5 yıllık bu spor geçmişinde ilaca girmeye karar verdim şuan ki natürel kas kütlem bu 4 aydır düzenli yapıyorum.

Kişisel özellikler:

• boyum 1.74 cm
  • kilom 75

Beslenmem:

• 600 gram prinç
  • 5 yumurta
  • 1kg balık
  • 200 gram sebze

Yiyorum kür olarak testo e boldenon ve danabol  olarak bu hafta başladım ilk enjeksiyonlarımı yaptım ben çok dürüst bir insanıdır asla kimseye yalan söylemem çevreme ilaç almaya başladım dedim ve herkes bana çok baskı yapmaya başladı bu işe girmeden önce çok fazla araştırma yaptım. Kürün risklerini biliyorum ve kabullendim kürde olası sorunlar için hangi ilaçları kullanacağımı ve ne yapmam gerektiğini de araştırdım ve yapan kişilerden destek alıyorum ama çevremdeki çoğu kişi bana çok ağır laflar ediyor.

• KADIN GİBİ OLACAKSIN
  • PENISIN BİR DAHA SERTLEŞEMEYECEK
  • UZUN YAŞAMAZSIN

Gibi şeyler duyuyorum. Halbuki kullandım dozajlarda şuan sadece ilk iğnede 250 testo 250 bolde 3 tablette danabol aldım çevremden gelen bu ağır eleştiriler beni bı tık üzdü ve kafam dank etti biraz ben bu işi gerçekten çok seviyorum ben çocuklumdan beri sporla uğraşıyorum extreme sporların çoğunu yaptım parkour clif jumping ve profosyenel dalgıcım yıllarca spearfishingte balık rekorları kırdım limitlerimi hep zorladım ama badibulding benim için bambaşka o kendini zorlayarak yemek yemek ağır kiloların altında ezilmek çok seviyorum ve yarışmacı olmak istiyorum.

Kimsenin desteğine de ihtiyacım yok ama içimde garip bir endişe oluştu bu işi bilen abilerimden fikir almak istiyorum ben bu sporu yapmadığımda kendimi boşlukta hissediyorum ve hayattan keyif alamıyorum hayatımın sadece ağırlıklardan ve kastan ibaret olmasını istiyorum ama bu ilaç işine sizce çok mu balıklama atlıyorum bi kaç sene daha beklesem mi? veya bu ilaç işini devam ettirilen ilerde gerçekten çok pişman olurmuyum sizce buna değermi daha sadece 1 enjeksiyon yaptım bıraksammı biraz daha bekleyip öylemi girsem kararsız kaldım sizin fikirlerinizi almak isterim. :) @Diver @ardas  @rastlantisal @trendifferent @Tony Montana @metropol

IMG_20241105_185513.jpg IMG-20241014-WA0002.jpg IMG_20240918_184201.jpg Screenshot_2024-11-06-00-48-40-603_com.google.android.apps.photos.jpg

• Şerefe 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.709

Vay gardaşım da dalgıçmış maşallah. Bu işi sevdiğin belli sözlerinden. Başını eğ kulağını tıka sporunu yap. Ne kadar araştırırsan araştır tecrübeli ve bilgili birisinden koçluk al. Hayırlı olsun inşallah :) Sık sık kan tahlili yaptır.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    498

tek dikkat etmen gereken şey bana göre arimidex dostinex dozaj ayarı bilmiyorsan mutlaka burada konu aç kan testiyle birlikte yardımcı oluruz onun dışında pct yapmadan önce de pct planlanını paylaş değerlendirelim işi bilen bilmeyen herkes aynısını der salondaki hocaların filan demelerinin genel sebebi senin gözünü korkutup onlarda koçluk almanı sağlamak onun dışında bilmeyen biri diyorsa takma bile emin ol kullanmayanlardan daha çok kalkar :D . son tavsiyemde soğuk kanlı olmak bu işte en ufak şeyde telaşa kapılma kimisi kan test veriyor östrojen yüksek çıkıyor napıcam östrojen yüksek çıkmış filan diye telaşa kapılıyor her şeyin çözümü basit zamanla öğrenirsin zaten.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33

En başta yaptığın hata bunu söylemek. Sessiz sedasız halletmen en makulüydü. Bu sporda tr bazlı en belirtilen şey 'skin kalkmaz kardeşşş' oluyor. yani karaciğer böbrek bir yana millet çükünün derdinde. Sanarsın hergün faal kullanıyorlarda millete bak yapaman edemen haa diyorlar :D işin özü kontrollü şekilde kendıne dikkat ederek gerekli kontroller dahilinde ilerle ve uzman destekler al olabildiğince. Bundan sonrası Allah'ın takdiri

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.650

Öyle içten yazmışsın ki. Bu forum bunun için burada.

Seni temin ederim ki burada verilen nasihatleri dinlediğin sürece o denilenleri yaşama ihtimalin düşük. 

• Tam kontrollü git
  • Ayda 1 kere tam kan testi, tiroit hormonları, karaciğer enzimleri, üre değerlerine baktır.
  • Kendine uygun fiyatlı bir tibbi lab. bul. Arada bir E2 ve Prolaktin değerine baktır ve açacağın güncede bizimle paylaş. Ki gerekli ise sana tedbir aldıralım.
  • Gaza gelip deli deli işler yapma. Plana sadık kal. Ben kendime yazdığım programın bile çıktısını alıp PVC kaplatıp kendi programına harfiyen uyan bir adamım öyle diyeyim.
  • Kafana göre doz artırma. Gel bize danış beraber değerlendirelim.

Ve benden sana çok elzem abi tavsiyesi: Kür yaptığını çevrenle paylaşma. Bilmesi gerekenler bilsin kafi.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enes2525    0

düzenli olarak testlerine devam et kendini iyice kontrole al öfkene dikkat et çevreni dinleme herkes her şeyi bildiğini zannediyor çevreni dinleyip hareket edersen kendine zarar verirsin pct sürecinden sonra zaten vücudun normale dönmeye başlayacaktır çevrenin dedikleri bir şey bilmeyenlerin sürekli dedikleri şeyler asla sekmez dedikleri hep aynıdır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.