Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mtnsk25

Meditech - somatropin büyüme hormonu hk. markayı kullanan ,bilen var mı?

Önerilen İletiler

mtnsk25    6

Merhabalar Almanyada yaşıyorum maalesef eczaneden bu tarz ilaçları almak imkansıza yakın. Birkaç farklı alt marka var birisi de burada gördüğüm meditech markası. Meditech somatropin kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi ve aynı zamanda orijinal sitesi .com ile mi .ch ile mi bitiyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

medinin orijinal sitesi com mu ch mi bunu ben de merak ediyorum çünkü trde satılanların hepsi ch :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89
trendifferent, 3 saat önce yazdı:

medinin orijinal sitesi com mu ch mi bunu ben de merak ediyorum çünkü trde satılanların hepsi ch :)

Ch orijinal sitesi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    4
heisenbergg, 4 saat önce yazdı:

Ch orijinal sitesi

Ch orjinal sitesi mi? Güldürüyorsun beni

image.png.84b70faf6d3d3c3b60fee00e8b4260d9.png

Whois kayıtlarına göre bu site 2014 tarihinde kurulmuş, .com ile biten site

image.png.09734eca8d7f77e6781844a925967f12.png 

Bu site ise 2023 kasım ayında kurulmuş, yani ZPHCMEDICINE gibi düşün, siteyi 2023 tarihinde kopyalamışlar ve yurt dışı domain seçmişler. Uzun lafın kısası doğru site .com ile bitiyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

o zaman trde orijinal meditech yok, ch ile bas baş bağırıyorlar bir de orijinal satıyoruz diye 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89

Kardeşim site çalınıyor biliyorsun değil mi 😂

instagram adreslerinde zaten site etiketli bakabilirsin @meditechpharmalab

btauthenticity.net sitesinin resmi hesabı işe takipleşiyor yani orijinal bodytech sitesi ile:) 

hesabu incelersen takipçilerine falan ifbb pro kaynıyor 😂

@meditechpharma.ir Instagram hesabında da linkli orijinal İran distribütörü kendileri 😃

.ch uzantılı siteye sahte diyorsan btauthenticity.net sitesine de sahte demen gerek ki hepimiz bu site orijinal biliyoruz

trendifferent, 28 dakika önce yazdı:

o zaman trde orijinal meditech yok, ch ile bas baş bağırıyorlar bir de orijinal satıyoruz diye 😂

Orijinal dostum ch sitesi gönül rahatlığı ile kullanabilirsin:) sitenin geçmişine ne olduğunu bilmeyen çok insan var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    4

dostum instagram hesabının oluşturulma tarihine de bakarsan yeni bir ben sana site tarihini gösteriyorum 10 yıllık 11. yılına girmiş bir site adresini gösteriyorum sen bana 1 yılı doldurmamış instagram hesabını gösteriyorsun. Bak dostum, bu ürünler Türkiye'ye Hindistan menşeili bir distrübütör yardımıyla geliyor, ve Meditech bu siteyi kendi sayfasında ifşa etti. Yani Hindistanda üretilen Meditechleri ülkeye sokan malum kişiden alışveriş yapıyorsun, bunu aynı ZPHCMEDICINE gibi düşün. Bu da Türkiye'de üretiliyor senin aldığın kişinin sattığı ürünler de Hindistan'da 600-700 tl bandında satılan sözde meditech (!) ürünleri. Risk almaya gerek yok, orjinal kullan sağlığını riske atma.

image.png.ad0ac24197e22ca37b4a1cc5c25854e8.png image.thumb.png.140cef5bc5399b4f7f36a6368d445a70.png 

Yukarıdaki yazımda belirttiğim gibi Hindistan üretimi Meditech ürünleri, TR piyasasında bu ürünü satan Instagram fenomeni buradan alışveriş yapıp orjinal fiyatına satıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    79

ch , com muhabbetinden dolayı uzak durduğum marka. ch orjinal olduğu teyit edildiği zaman da muhtemelen kullanacağım marka 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89
Fuhrer, 27 dakika önce yazdı:

dostum instagram hesabının oluşturulma tarihine de bakarsan yeni bir ben sana site tarihini gösteriyorum 10 yıllık 11. yılına girmiş bir site adresini gösteriyorum sen bana 1 yılı doldurmamış instagram hesabını gösteriyorsun. Bak dostum, bu ürünler Türkiye'ye Hindistan menşeili bir distrübütör yardımıyla geliyor, ve Meditech bu siteyi kendi sayfasında ifşa etti. Yani Hindistanda üretilen Meditechleri ülkeye sokan malum kişiden alışveriş yapıyorsun, bunu aynı ZPHCMEDICINE gibi düşün. Bu da Türkiye'de üretiliyor senin aldığın kişinin sattığı ürünler de Hindistan'da 600-700 tl bandında satılan sözde meditech (!) ürünleri. Risk almaya gerek yok, orjinal kullan sağlığını riske atma.

Dostum sen sitenin domain snipe yediğini biliyorsun değil mi .com uzantılı sitenin ? Bodytech resmi İnstagram hesabında meditech.ch’yi mi takip edecek kardeşim benim opvoid.com sitesinde güven seviyesi .com uzantılı sitenin 0/100… .ch uzantılı sitenin güvenilirlik puanı ise 90/100 scamadvisor sitesinde sitenin durumu “parked” olarak gözüküyor yani sitenin “yöneticisi” siteyi salmış 😂 2610 ile biten png .ch uzantılı sitenin DNSFILTER tarafından onaylanmış ki bu ciddi bir şeydir diğer site kripto gibi uyarılar almış ve parked durumda gözüküyor dostum benim…

IMG_2610.png IMG_2609.png IMG_2608.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    4

Neyse dostum, anlaşılan satıcı ile bir bağın var. Sırf senin için bu satıcılardan birisine whatsapp üzerinden ulaştım ve aldığım cevap şudur;

image.png.1a245793fc5dace8ec22920269875877.png

Meditech Rates
T prop                    14$
Winston                 20$     
Testa C                  23$
Susta 250              15$
Testa enth             23$
Boldie                    20$
Deca                      23$
Tren enthate        38$
Primaboal            40$
Parabolan            40$
Halotestin            35$
Mastrone             22$
Tren A                   38$
Anavar 100 tab.   30$
Clen 100 tab.       12$
Superdrol 50 tab  32$
Matrien50 tab       29$
T3                          17$
Dena 100             18$    
Androlic 100        28$
Proviron                13$
Clomid 50.            14$
Primo tab              34$

Aldığım fiyat listesi de buydu, yüksek ihtimalle underdose ürünler kullanıyorlar ürünlerinde her neyse umarım bir gün gerçek ilaçlarla tanışırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mtnsk25    6

Yurt dışından bir alman yarışmacıdan almıştım o da qr okutunca sonu .ch ile bitiyordu türkiyeye gidip kan testi verdim geçen ay 

IMG_4251.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89

Hahahaha sitelerin kurulma mekanizması bile dandik koskoca uluslararası çalışan “meditechpharmaceuticals.com” DNSFILTER olsun onay alamamış ve siteyi website developerleri bilir “parking” durumuna sokmuş yani parking durumu demek databasesi için yeni üretilen ürünleri güncellememiş aylardır bu da demek oluyor ki aylardır üretim yapmamış kâğıt üzerinde bahsettiğin site 😂

database güncellememesi ayrı bir komedi zaten de neyse scam advisor bile siteyi riskli göstermiş ki bu aşırı zor bir şey üstelik kripto payement uyarısı almış bir siteden bahsediyoruz… Bahsi geçen satıcılara .ch sitesinden verified olanlardan mı ulaştın hocam meraktan soruyorum öyleyse orijinaldir ama ch olduğunu iddia edip sahte gönderen çok var forumlarda 😂

hocam website hakkında bilginin olmadığını varsayıyorum ki herkeste olmaz terimleri de anlamaz ama rica ediyorum uluslarası arenada İFBB pro olmuş kişiler bile tedarik ettiğini iddia ediyor bir elin sayısıno geçecek değil instagram hesaplarındaki takipçilere bak yüzlercesi!! Üstelik orijinal bodytech sitesi de doğruluyor takipleştikleri için eski sitesine ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz ya hocam gerçekten gülüyorum halinize:)

Ben Meditech kullanmadım hiçbir zaman Noxy ve Dragon kullandım her zaman benim hiçbir satıcı ile bağım ve ya kâr ettiğim yok ben kendi halimde bu sporu yapan biriyim cebime 5 kuruş para giriyorsa namerdim ama en azından database üzerinde ufak bir araştırma bile meditech gibi uluslararası bir şirketin bu kadar amatörce ve güvenilirlik skoru yerlerde olan bir site açmayacağı çok net…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mtnsk25    6

Bunu kullanmayı düşünüyorum growth hormon olarak yurt dışında olmama rağmen başka da bulamadım zaten. Uygun görüyor musunuz arkadaşlar 

IMG_4888.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89
mtnsk25, 14 dakika önce yazdı:

Bunu kullanmayı düşünüyorum growth hormon olarak yurt dışında olmama rağmen başka da bulamadım zaten. Uygun görüyor musunuz arkadaşlar 

Güncel olarak ben de Black Dragon somatropin kullanıyorum sabah 2 ünite spor sonrası 2 ünite olarak kan şekerine falan dikkat et kullanırken

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: DorianBaba
      Arkadaşlar yaş 19, boy 168, kg 74, gh kullansam boyumu uzatır mı?
    • Yazan: Umicinaolaar
      Hocalarım herkese selamlarımı iletiyorum,
      Şu han haftada:
      500 bolde 600 testo 300 npp Şeklinde bir kürdeyim insülin ve cinnatropin eklemeyi düşünüyorum , ilk kez gh kullanacağım nelere dikkat etmeliyim günde 4iu gh 15 iu insülin düşünüyorum konu hakkında araştırması olanlar ve tecrübe etmiş kişiler yorumlarsa çok sevinirim gh çalıştığını nasıl anlarım?
    • Yazan: MakeYourLife
      Merhabalar bu hormonu kullanmak istiyorum ama nereden temin edilir bilgim yok nasıl kullanılır bilmiyorum bazıları kalem gibi direk insilün iğnesi gibi vuruluyor eczane malı diyebilceğimiz ürün var mı biraz bildiklerinizi aktarabilirsiniz teşekkürler
    • Yazan: 24.oguzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aralık ayında bulka girmeyi düşünüyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      RAD 140 GH - BÜYÜME HORMONU SORULARIM:
      Kombinlemeyi düşünüyorum nasıl bir kombin olur? GH faydası fiziksel açıdan ne olur ( kas kazanımı, yağ yakımı ) ? GH kullanımı sonucu boyumda da uzama olur mu? Gh den tam verim almak için nasıl bir doz uygulamalıyız? Bulk dönemi tamamen temiz büyümek istiyorum mesela günlük almam gereken kalori 3000 ise bende 3000 alsam makroları yeterli alsam tam verimli bir bulk sezonu yapmış olur muyum? Yoksa 3000 değilde 500-1000 fazlasını mı alsam daha iyi? Ayrıca gh sayesinde bulk dönemi yağ yakımı olur mu ?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mawsqa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hocalarım 18 yaşındayım aşağıya bırakacağım resimde plakalarım kapalı mıdır?
      Genotropin kullansam veya 30 mg mk677'yi 6 ay Aralıksız kullansam uzama yaşar mıyım? @metinav

Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.