Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

eragns    5

@SERKO hocam, 3200tl fiyat aldım aktardan epey yüksek geldi. Ortalama kaç olmalı sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    414
eragns, 1 saat önce yazdı:

@SERKO hocam, 3200tl fiyat aldım aktardan epey yüksek geldi. Ortalama kaç olmalı sizce?

İnternetten malzemeleri alarak o fiyata 2 tane yapılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eragns    5

@SERKO hocam bir arkadaşa propolis koymayabilirsin onun yerine 30-50 gram daha maca ekle demişsiniz ama propolisi çıkartsak çok bir fark olmaz yani öyle mi? Birde sıvı mı toz mu nasıl olmalı bulabilirsek tabi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065
Feladel, 2 saat önce yazdı:

İnternetten malzemeleri alarak o fiyata 2 tane yapılabilir.

Çok o fiyat Max 1500 1700 TL uygun

eragns, 1 saat önce yazdı:

@SERKO hocam bir arkadaşa propolis koymayabilirsin onun yerine 30-50 gram daha maca ekle demişsiniz ama propolisi çıkartsak çok bir fark olmaz yani öyle mi? Birde sıvı mı toz mu nasıl olmalı bulabilirsek tabi

Olur evet maca koyabilirsin propolis her ikisi de olabilir sorun değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48

@SERKO hocam orijinal petek balı olur mu, katı kısımlarını koyayım mı yoksa sadece sıvı kısımları mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065
alpina35, Bir saat önce yazdı:

@SERKO hocam orijinal petek balı olur mu, katı kısımlarını koyayım mı yoksa sadece sıvı kısımları mı

Sadece sıvı kısmı daha uygun olur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eragns    5

@SERKO hocam tüm malzemeleri aldım bi kavanoza aktardım ama inanılmaz katı bir kıvam aldı doğru düzgün karıştıramıyorum yarısı karıştı yarısı karışmadı gibi. Mikserlede deniyorum ama çok katı kıvamlı olduğundan oda çok çok yavaş karıştırıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz karıştırma işini bi öneriniz var mı? Bu şekilde kullanamayacağım gibi açıkçası üzüldüm epey yardımınızı bekliyorum. Beceriksiz çıktım biraz xD 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065
eragns, Bir saat önce yazdı:

@SERKO hocam tüm malzemeleri aldım bi kavanoza aktardım ama inanılmaz katı bir kıvam aldı doğru düzgün karıştıramıyorum yarısı karıştı yarısı karışmadı gibi. Mikserlede deniyorum ama çok katı kıvamlı olduğundan oda çok çok yavaş karıştırıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz karıştırma işini bi öneriniz var mı? Bu şekilde kullanamayacağım gibi açıkçası üzüldüm epey yardımınızı bekliyorum. Beceriksiz çıktım biraz xD 

yarım kavanoz daha pekmez eklersen kıvam daha açık olur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    43

Bal ve epimedium eklemeden kullanıyorum. Bu haliyle fazlasıyla çalışıyor. Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
eragns, 27.01.2025 - 18:52 yazdı:

Yeni fiyat aldım 1500 tl falan dediler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065

1500 tl fiyat çok iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065

beyler bitkisel kür 1   1200-1500 tl arası

bitkisel kür 2 1500-2000 tl arası tutuyor 

bilginize 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
SERKO, 59 dakika önce yazdı:

beyler bitkisel kür 1   1200-1500 tl arası

bitkisel kür 2 1500-2000 tl arası tutuyor 

bilginize 

ben bitkisel kür 1'i 800-850 TL'ye yaptırdım abi malzemeden mi çaldı acaba :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065
EmreGundi, 15.02.2025 - 14:33 yazdı:

ben bitkisel kür 1'i 800-850 TL'ye yaptırdım abi malzemeden mi çaldı acaba :D 

senin ki baya uyguna gelmiş bir tuhaflık var orda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
SERKO, 2 saat önce yazdı:

senin ki baya uyguna gelmiş bir tuhaflık var orda 

3-4 aktar gezdim hepsi 800-1000 tl arası fiyat çekti istanbul

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
EmreGundi, 4 dakika önce yazdı:

Bence de ucuz olmuş fiyat. Neredeyse arı sütü ve propolis o kadar tutuyor zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065
EmreGundi, 5 saat önce yazdı:

İlginç geldi bana baya uygun tam formül dimi

Feladel, 5 saat önce yazdı:

Bence de ucuz olmuş fiyat. Neredeyse arı sütü ve propolis o kadar tutuyor zaten.

aynen öyle dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
SERKO, 28 dakika önce yazdı:

İlginç geldi bana baya uygun tam formül dimi

aynen öyle dostum

Valla abi gözümün önünde makineden çekti karışımı evde ben yaptım arı sütünü 15 gr aldım 30 gr alsaydım fiyat baya yükseliyordu belki ondan ucuzlamıştır diğerleri para değil zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kadirrr    0

Herkese merhaba, bu sporda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenmek için aranıza yeni katıldım. 🙏 Bu kür sanırım steroid sonrası tedavi için değil mi? steroid kullanmayan sporcular da kullanabilir mi? @SERKO @EmreGundi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
gönderildi (düzenlendi)
kadirrr, 16 dakika önce yazdı:

Herkese merhaba, bu sporda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenmek için aranıza yeni katıldım. 🙏 Bu kür sanırım steroid sonrası tedavi için değil mi? steroid kullanmayan sporcular da kullanabilir mi? @SERKO @EmreGundi

Öncelikle hoşgeldin. Forumumuzda@SERKO abinin formülü genel olarak steroid sonrası pct evresinde kullanılıyor. Ben steroid kullanmıyorum ona rağmen kullanıyorum yani sen de kullanabilirsin. Bu konuların altında yazan tüm yorumları oku ayrıca forumda bolca vakit geçir burası bilgi deposu..

tarihinde EmreGundi tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kadirrr    0

Teşekkür ederim, evet dediğin gibi tüm yorumları okudum gerçekten herkes çok değerli. Steroid kullanmak istemediğim için bunu kullanmayı düşündüm. Öneriniz ya da bilmem gereken bir şey var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
kadirrr, Şimdi yazdı:

Teşekkür ederim, evet dediğin gibi tüm yorumları okudum gerçekten herkes çok değerli. Steroid kullanmak istemediğim için bunu kullanmayı düşündüm. Öneriniz ya da bilmem gereken bir şey var mı?

Kendiniz için ayrı bir konu açın burayı işgal etmeyelim hedefinizi, boyunuzu, kilonuzu ne zamandır spor yaptığınızı ve güncel formunuzu paylaşın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33

@SERKO hocam bu kürdeki herhangi bir ürün kan akışı ve damarlarla ilgili etkisi var mı? Arginin ve citrullin eklemeyi düşünüyorum penise yeterli kan akışı açısından ama bu kürü temin ettiğimde arginin ve citrullin e gerek kalır mı sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    30
gönderildi (düzenlendi)
Sparta34, 43 dakika önce yazdı:

@SERKO hocam bu kürdeki herhangi bir ürün kan akışı ve damarlarla ilgili etkisi var mı? Arginin ve citrullin eklemeyi düşünüyorum penise yeterli kan akışı açısından ama bu kürü temin ettiğimde arginin ve citrullin e gerek kalır mı sizce

Hocam ben ilave olarak rhodiola, ashwaganda tozu, çemen tohumu tozu, c vit, citrulline, kereviz kökü tozu, tarçın ve zerdeçal koydum öyle bir tat oldu ki midemden sindirilip te çıkana kadar içimden geliyor 😂 hele çemeni sorma yanıma yanaşılmıyor. Ekşi tadı veren c vit ve citrulline. Elimde eksik bir kaç malzeme var en yakın zamanda tedarik edip orjinal tarifi yapacağım. Size de orjinal tarifi yapmanızı öneririm, ilave ne koyacaksan ufak miktar koy tadına bak gidiyorsa koy, acı çektirme kendine 😊

tarihinde akcadaa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.065
Sparta34, 12 saat önce yazdı:

arginine ve citrüline kürde yada değilken kullanabilirsin sorun olmaz ben kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.