Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

eragns

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

eragns Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 10-05-1995

Platform İstatistikleri

  • Yaş 28
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Meslek:
    Radyo TV
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 28
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

64 profil görüntüleme
  1. Hocam sana cins bir doktor denk gelmiş. İstersen farklı bir hastane ve doktorla şansını dene bütçe sıkıntın varsa çünkü çok yakın zamanda aynı taktikle @ulucyldz arkadaşımızda şansını denedi ve tüm testleri yaptırmış
  2. Eğer ürolojiye gidip sertleşme problemi yaşıyorum, cinsel isteksizlik var vs. derseniz direk: Total testo, e2, prolaktin, lh, fsh bakacaktır.
  3. Hormon testi nereden ve nasıl yaptırabilirim?

    Hocam basit bir taktik vereyim ürolojiye gidip cinsel bir probleminizin olduğunu isteksizlik vs. gibi bir kaç şey söyleyin %99 ihtimalle hormonlarınıza bakmak isteyecek bu sayede; Total testo LH FSH Prolaktin E2 Testlerini yaptırabilirsin. Diğer testleri aile hekiminde de halledebilirsin.
  4. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Hocam haftada 1 250 mg olarak. Peki bu fsh lh kendi kendine düzelecek bir şey mi? Yani ben 14-16 hafta kadar devam etmek istiyorum. haftada 1 - 250mg olarak devam etmem bir sorun teşkil etmez değil mi? Sadece kür bitiminde duruma göre PCT mi yapmalıyım?
  5. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Hocam şöyle söyleyeyim 3 haftadır 250mg sustanon vuruyorum ancak sustanona düşük testosteron kaynaklı doktor tavsiyesi ile başladım. yani 3 hafta önce 146 iken şu an 619 seviyesine gelmiş. Ruhsal olarak hiç bir problem yaşamadım bu sürede ama şu anki sonuca bakınca lh ve fsh sorun yaratır mı? Küre ne kadar devam edebilirim. Yani ben doktorun tavsiyesiyle başladığım bu sağlık sorununu vücut geliştirmeyle birlikte avantaja çevirmekti. hedefim sorunsuz devam edebilmek.
  6. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Tekrar Merhaba, Tahlil sonuçlarımı ekledim. Bu sonuçlara göre nasıl bir yol izlemeliyim acaba? @metinav @otopsicikedi @SPECTRE @Rdm @rastlantisal @Emrahtkty @GHOST @Semih Erarslan @Bay-T
  7. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Herkese tekrar merhaba, Şu an 4. haftaya girmek üzereyim. Bir kaç sorum olacak açıkçası. Fikir ve önerileriniz benim için önemli. 3 haftadır haftalık 250mg sustanon vuruluyorum. Ekstra herhangi bir şey kullanmayı düşünmüyorum. Yarın kan vereceğim ve değerlerime doktorla beraber bakacağız. Eğer her şey normal seyrederse ortalama kaç hafta kadar küre devam edebilirim? Maksimum ve minimum devam etmem gereken süre sizlere göre nedir? Haftalık 250mg sustanonun üzerine çıkmayı düşünmüyorum ayrıca 3 hafta boyunca hiç bir yan etki ile karşılaşmadım aksine kendimi hem daha dinç hem de daha mutlu, keyifli hissediyorum. Cinsel olaraktan gayet aktif ve kaliteli bir cinsel hayat sundu şu ana kadar bana. Hiç bir psikolojik zorluk olmadı ancak yan etkileri görmem için daha erken mi? Şu anda gelişimime de fayda sağladığını düşünüyorum aynaya bakıncaki görüntümün değiştiğini düşünüyorum yağ oranım yüksek ama yine de omuz ve kollarımın en az 1 cm yada daha fazla genişlediğini tahmin ediyorum. Şu an için her şey yolunda diyebilirim. Sadece vitamin takviyelerine başladığımdan beri midemde hafif hafif yanmalar hissediyorum. Yaşayan ve nasıl çözeceğimi bilen biri aydınlatırsa çok mutlu olurum. Omega 3 Magnezinc B12 C vitamini (ester-c) D vitamini Kolajen Yukarıda belirttiğim takviyeleri ve ayrıca BCAA ve Kreatin kullanıyorum. Modumun düşük olduğu günlerde ise pre workout kullanıyorum ama bunların yanma yaptığını düşünmüyorum. Tahminimce haplardan kaynaklı. Tüm görüş öneri ve tavsiyelere açığım. Herkese iyi forumlar dilerim. @otopsicikedi @SPECTRE @Rdm @rastlantisal @Emrahtkty @GHOST @Semih Erarslan @Bay-T
  8. Sgk karşıladığı vitamin ve takviye ilaçlar?

    @otopsicikedi Hocam, çevremdeki hiç bir eczanede nac bulamadım onun yerine muadil olarak extal 600mg öneriyor eczacı içerik aynı diyor ancak yardımcı maddeler farklı içeriğe bakınca. Yinede kullanılabilir mi? Bir bilginiz var mı? Ayrıca benexol yerine tribeksol kullanılabilir herhalde oda muadil.
  9. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Tekrar Merhaba, Beslenme programımı paylaşmıştım günlük ortalama 2500-3000 kalori civarı kalori alıyorum gibi. Ayrıca şu an 82 kilo %18-19 civarı yağ oranına sahibim. Bunun dışında hacim ve kütle koymak için gainer eklemem fayda sağlar mı acaba? Eğer sağlayacaksa hangi marka ve ürünü önerirsiniz? Ek olarak gainer yerine pirinç patlağı kullanan arkadaşlarım çok ama gainer içeriğinden kaynaklı daha mantıklı gibi. Tavsiyelerinize açığım teşekkürler. @Emrahtkty @DeMoNhUnTeR @Rdm @Semih Erarslan @rastlantisal @galicik @SPECTRE @GHOST @otopsicikedi
  10. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Sizlerin engin bilgileri sayesinde umarım bizlerde iyi yerlere gelebiliriz. Bu konuyu hem kendim için bir günlük olarak, hem de sizlerin değerli bilgilerinden yararlanabilmek adına güncellemeye devam edeceğim. Saygılar.
  11. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    @SPECTRE Hocam şu anda; Omega-3 C vitamini için ester-c 1000 mg günde 1 adet Çinko için Magnezinc günde 1 adet B12 için Benexol günde 1 adet Kullanmaya başladım. D vitamini için D-Colefor 20.000 iu yazıldı ama yüksek olduğu için kullanmaya çekiniyorum bunu kullanmalı mıyım veyahut nasıl kullanmalıyım bilgi verebilir misiniz acaba?
  12. Sgk karşıladığı vitamin ve takviye ilaçlar?

    Hocam, calefor u 20.000 iu olarak yazmış doktor ama nasıl kullanmalıyım?
  13. Sgk karşıladığı vitamin ve takviye ilaçlar?

    Hocam peki nac900/300 den alınan 300 mg c vitamini yeterli mi sizce yoksa günlük 1000 mg daha mı mantıklı?
  14. Sgk karşıladığı vitamin ve takviye ilaçlar?

    Hocam, https://www.trendyol.com/alacati-degirmeni/omega-3-epa-240-dha-360-200-yumusak-kapsul-softgel-1300-mg-p-355645552 şu OMEGA3 fiyat olarak çok uyguna geliyor günde 2 defa kullanılınca değerler yeterli gibi. Sizin tavsiye edeceğiniz multivitamin ve omega3 varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Cevaplarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
  15. Sgk karşıladığı vitamin ve takviye ilaçlar?

    Hocam; https://www.trendyol.com/alacati-degirmeni/omega-3-epa-240-dha-360-200-yumusak-kapsul-softgel-1300-mg-p-355645552 Bu ürün günde 2 tablet alınırsa: BALIK YAĞI 1340 MG OMEGA 3 1300 MG DHA 720 MG VİTAMİN E 320 MG EPA 480 MG Denk geliyor. Böyle olunca günlük 2.5 tl ye denk geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz hocam yeterli midir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×