Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

T0 02    5
1840, 2 saat önce yazdı:

Serko hocam merhaba @SERKO

Bitkisel kür 1 uygulamadan direk bunu uygulasak yine bir problem eksik vs olmaz değil mi hocam ben sporla vs uğraşmıyorum yine uygulasam olur mu?

Bir de bu kür vücutta yan etki falan yapar mı, böbreklere falan mesela

Balın cinsi çeşidi bitkisel kürün etkisini etkiler mi? Market balı ve köylerde yapılan bal gibi vs

bence 3 harflilerin dandik markalari olmadigi surece balparmak gibi taninmis markalar uygundur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    687
1840, 17 saat önce yazdı:

Serko hocam merhaba @SERKO

Bitkisel kür 1 uygulamadan direk bunu uygulasak yine bir problem eksik vs olmaz değil mi hocam ben sporla vs uğraşmıyorum yine uygulasam olur mu?

Bir de bu kür vücutta yan etki falan yapar mı, böbreklere falan mesela

Balın cinsi çeşidi bitkisel kürün etkisini etkiler mi? Market balı ve köylerde yapılan bal gibi vs

normal çiçek balı kullanabilirsin

bu zamana kadar duyduğum tek yan etki libidonun çok fazla artması oldu,farklı bir yan etki ne kendimde gözlemledim ne kullanıcılardan duydum

evet kullanabilirsin ama 6 haftada bir 4 hafta ara vererek kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
Nuri3560, 3 dakika önce yazdı:

Normal sporcuda kullana bilir mi bu formu birde rad 140 kürün içinde kullansak nasıl olur? 

kullanabilirsin 

rad testoyu zaten ciddi şekilde aşağıya çeker 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    15
SERKO, 07.11.2024 - 09:57 yazdı:

kullanabilirsin 

rad testoyu zaten ciddi şekilde aşağıya çeker 

Serko hocam total testom 3 lerde karısımı hazırladım bitince bi test vericem bakalım nasıl bir yükselis olacak buraya atıcam bir kaşık yedim etkili  :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
Ferdikra, 15 saat önce yazdı:

Serko hocam total testom 3 lerde karısımı hazırladım bitince bi test vericem bakalım nasıl bir yükselis olacak buraya atıcam bir kaşık yedim etkili  :) 

1 aya 5 i görürsün bekliyoruz :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkcanus    0

Hocam selamlar. Yine harika bir tarif olmuş ellerine sağlık. Bunu da deneyeceğiz.
v1 olanın tadı çok kötü geldi bana gitmiyor bir türlü. Yoğurtla karıştırarak falan tüketmeye calısıyorum :D Teşekkürler tekrardan..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan Engin    23
berkcanus, 1 saat önce yazdı:

Hocam selamlar. Yine harika bir tarif olmuş ellerine sağlık. Bunu da deneyeceğiz.
v1 olanın tadı çok kötü geldi bana gitmiyor bir türlü. Yoğurtla karıştırarak falan tüketmeye calısıyorum :D Teşekkürler tekrardan..

Bunun tadı da kıvamı da çok daha kötü en azından benim ki öyle oldu ama etkisini kısa vadede bile hissettirdi müthiş bir şey

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan Engin    23

Herkese selam, 25 gün bitkisel kür 1 i kullandım sonrasında v2 yayınlandığında 10 gün de onu kullandım şu an pct başlayalı 35 gün oldu öncesi ve sonrası test sonuçlarımı alta bırakıyorum.

35 günde total testonun bu seviyeleri çıkması beni çok şaşırttı @SERKOya bu muhteşem Bitkisel kürler için @rastlantisal hocam pct sürecinde desteği için teşekkür ediyorum🙏🏼

IMG_8176.jpeg IMG_8389.jpeg

• Beğen 1
  • Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687

waw süper tebrik ederim şuan libido ve ereksiyonda bir sıkıntı var mı peki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan Engin    23
SERKO, 4 dakika önce yazdı:

waw süper tebrik ederim şuan libido ve ereksiyonda bir sıkıntı var mı peki 

Ben uzun kür yapan taraftanım yani 8-9 ay kürde kalıyorum ve bol miktarda tren oluyor içinde :) Buna rağmen ilk başlarda 0 olan libido ve ereksiyonda iyileşme var tabi şu an tam düzelmesi için çok erken sanırım. Ayrıca uzun süreli kürlerin negatif yönü çok yüksek libidolarda gezip normale dönünce sanki hiç yokmuş gibi geliyor belki şu an normal bireyin libidosuna sahibim ama bu bana yetersiz geliyor :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
Furkan Engin, 19 dakika önce yazdı:

Ben uzun kür yapan taraftanım yani 8-9 ay kürde kalıyorum ve bol miktarda tren oluyor içinde :) Buna rağmen ilk başlarda 0 olan libido ve ereksiyonda iyileşme var tabi şu an tam düzelmesi için çok erken sanırım. Ayrıca uzun süreli kürlerin negatif yönü çok yüksek libidolarda gezip normale dönünce sanki hiç yokmuş gibi geliyor belki şu an normal bireyin libidosuna sahibim ama bu bana yetersiz geliyor :)

öyleyse gayet iyi bitkisel küre devam et +1500 olacak total teston çok daha iyi hissediceksin

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33

bitkisel kür 1 in şişesinin %75i tükendi. Etkisi hissedilir ve insanı gün içinde de aktif tutan bir ürün. Düzenlemeleri gözle görülür :D . Tek problemim ilk deneme olduğu için dalları falnada içine atmıştım biraz skntı oldu. 2. üründe dalları ayrı alıp çay yapacağım. Toz kısımlarından sadece karışım yapacagım. Teşekkürler tekrardan SERKO hocam

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Furkan'ın uzun küre rağmen hızla geri dönmesi, üstelik bunu abartı olmayan LH ve FSH ile yapması harikulade iyi. Libido şuan kanda klomen varken gelmez. Kendisine 6 gün daha klomen + tamoksifen tavsiye ettim. 13 günde de onlar kandan çıkacak yani 20 gün demek. Sonrasında da 1 ay vücut hormon şokunu üstünden atıp normale alışma sürecine geçecek vs. 2 ay sonra kür öncesi gibi hissetmeye başlar. Asıl ben kendisine teşekkür ederim ki verilen tavsiyeden hiç çıkmayıp kafasına göre işlere kalkışmadı.

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
daemon    4

PCT için değil de natty olarak bunu deneyen var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
daemon, 2 dakika önce yazdı:

Var. İstatistiksel olarak tutmaya çalışıyorum. Burası hariç dışarıda da bunu kullandırttıklarım var. Benim gördüğüm natural kullanımda en az %60 artırıyor.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33
daemon, 23 saat önce yazdı:

Ben deniyorum. Kan testi verdim. Free testomu dahil etmemiş totali dahil etmiş ama olsun. 2 Kavanoz bitirip tekrardan ocak ayında kan vereceğim. Sadece bunun sonucunu merak ettiğim için. 

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687

Salondan bir hocaya denettirdim 465 olan total testosu 5.hafta sonunda 741 olmuş kesin bilgidir.

• Alkış 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
SERKO, 15 dakika önce yazdı:

Salondan bir hocaya denettirdim 465 olan total testosu 5.hafta sonunda 741 olmuş kesin bilgidir.

Abi tercümanlığı bırak sana macun dükkanı açalım 😁😁😁

• Sinsi 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    18

Bunu tam olarak mısır çarşısında surda burda şu dükkandan alabilirsin dediğiniz bir yer var mı ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
daemon    4
Yasar, 1 dakika önce yazdı:

Bunu tam olarak mısır çarşısında surda burda şu dükkandan alabilirsin dediğiniz bir yer var mı ?

hepsini bir yerde bulmak zor ya ben fiyat almak açısından online bir kaç aktara yazdım ve tüm malzemeler yok diye dönüş aldım hepsinden, haftasonu bölgemdeki aktarlara gidip bir soracağım.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Yasar, 5 dakika önce yazdı:

İstanbulda büyük aktarlarda kesinlikle hazırlarlar.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    33
Yasar, 15 saat önce yazdı:

İstanbulda güzel bir aktar buldum. Sağolsun çok ilgili bir adam ve elinde bu malzemelerin dahası bile var. Fiyat orta halli oluyor ama şişesine kadar kendisi hazırlıyor gözünüzün önünde 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
makro1178, 3 saat önce yazdı:

İstanbulda güzel bir aktar buldum. Sağolsun çok ilgili bir adam ve elinde bu malzemelerin dahası bile var. Fiyat orta halli oluyor ama şişesine kadar kendisi hazırlıyor gözünüzün önünde 

en iyisi bu şekilde 

Diver, 19 saat önce yazdı:

Abi tercümanlığı bırak sana macun dükkanı açalım 😁😁😁

sonra dükkan testosu yüksek erektil tiplerle dolsun korkulur abi o işten hahahaha

şaka bir yana daha önce bir kaç macun kullandım ama hiç birinden kendi yaptığım kadar verim almadım,düşünüyorum dışarda birşeyler bakıcam

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
SERKO, 5 dakika önce yazdı:

sonra dükkan testosu yüksek erektil tiplerle dolsun korkulur abi o işten hahahaha

şaka bir yana daha önce bir kaç macun kullandım ama hiç birinden kendi yaptığım kadar verim almadım,düşünüyorum dışarda birşeyler bakıcam

Kesinlikle abi herkes faydalansın :) nüfus patlaması yaşanmaz mı 😂😂😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.