Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Yeni bulk kürü günlüğüm (beslenme, ilaç ve diğer tüm detaylar)

Önerilen İletiler

Yusufdemir1995    116

Selamlar arkadaşlar,

Yeni bulk kürümü sizlerle paylaşmak istedim gidişata göre güncel resim atacağım :)

Haftalık olarak;

• testo enantat 500 mg
  • deca 500 mg
  • boldenon 500 mg
  • trenbolon enantat 400 mg
  • masteron kısa ester 300 mg
  • ment 300 mg
  • oxandrolon günlük 30 mg
  • igf1- lr3 günlük 200 mcg

ileriki haftalarda insülin ekleyeceğim. 

Supplement olarak:

• gainer protein tozu
  • bcaa
  • glutamin
  • creatin
  • maltodextrin
  • arjinin

Vitamin grubu olarak:

• d vitamini
  • omega3
  • çinko
  • magnezyum
  • c vitamini
  • milk thistle
  • nac600
  • ecoprin
  • e vitamini
  • b complex  
  • tirozin
  • selenyum
  • proviron 

beslenme biraz karışık bu aralar ona da bi düzen oturtacağım :)

• Şaşkın 2
  • Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yusufdemir1995    116
Tarık34, 31 dakika önce yazdı:

Çok ilaç çok kas ?

Hayır tabiki ama uzun yıllarca yapınca hepsini birdenn belli bir süre sonra sadece normal kür ve beslenme ile vücut ilerlemiyor kimse aksini söylemesin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    116
Drei Lilien, 1 dakika önce yazdı:

Dostum bütçe varsa bu kadar anabolik yerine peptid tavsiye ederim 

Kral çok şükür bütçe var zaten igf1lr3 var peptid olarak o yeterli şuan için ileriki dönemlerde ne olur bilemem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    71
Yusufdemir1995, 1 saat önce yazdı:

Hayır tabiki ama uzun yıllarca yapınca hepsini birdenn belli bir süre sonra sadece normal kür ve beslenme ile vücut ilerlemiyor kimse aksini söylemesin.

Bu kadar çeşitli ve yüksek doz ilaç kullanmak intahardır. Eğer koçunuz önerdiyse sizi sadece dolar olarak görüyordur. Kendi planınızsa bir koç ile çalışmanızı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    116
SERKO, 51 dakika önce yazdı:

Bu kadar ilacı aynı anda mı kullanacaksın ?

Evet kral doktor kontrolünde gidiyorum kalp bütün organlar beyin dahil 

Tarık34, 20 dakika önce yazdı:

Bu kadar çeşitli ve yüksek doz ilaç kullanmak intahardır. Eğer koçunuz önerdiyse sizi sadece dolar olarak görüyordur. Kendi planınızsa bir koç ile çalışmanızı öneririm.

Tğrkiyede kendinş kanıtlamış koçumla beraber hazırladık hicbirşey olmaz merak etmeyin :) kontrollü gidiyoruz ilk defada yapmıyorum

Bu kütleye :D yetmiyor

D43FC555-BF57-4966-AB63-B80918EF34B0.jpeg

• Tamam 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    461

instada sandığınız kadar fazla ilaç kullanmıyoruz diyen influencerlerin min kür . Şaka bir yana başarılar hocam.

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
Yusufdemir1995, 17 saat önce yazdı:

Evet kral doktor kontrolünde gidiyorum kalp bütün organlar beyin dahil 

Tğrkiyede kendinş kanıtlamış koçumla beraber hazırladık hicbirşey olmaz merak etmeyin :) kontrollü gidiyoruz ilk defada yapmıyorum

Bu kütleye :D yetmiyor

gerçi bende deca ve treni aynı kürde kullanmış çok iyi verim almıştır,herkes olmaz diyor ama denemeden bilemezsin kütle sağlam başarılar ama şu boldenon varya çok gereksiz bir ilaç gibi geliyor bana:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    116
SERKO, 7 saat önce yazdı:

gerçi bende deca ve treni aynı kürde kullanmış çok iyi verim almıştır,herkes olmaz diyor ama denemeden bilemezsin kütle sağlam başarılar ama şu boldenon varya çok gereksiz bir ilaç gibi geliyor bana:D

Hocam vallahi bak zarar tabiki veriyor 2 ye belki 3 e katlanıyor bunun aksini iddia etmiyorum kesinlikle. Ama şu konuda net olacağım bakın isim veremiyorum ama bircok instagramda fenomon ve ileri seviye body ci ciddi anlamda arkadaşım yani hepsiyle hemen hemen konusuyorum inanın gösterildigi gibi değil hicbir sey :D tren ve decayı aynı kürde kullanan size öyle isimler sayardımki hepsini tanıyorsunuz zaten. Bu kadar fazla ilaç kullanıp her ay herşeyi takip edip düzenli kontrol ile ilerlenmeli yoksa ileride sıkıntı çıkarabilir öldürmez ama uğraştırır. Bu benim 4. Tren ve deca aynı anda uyguladigim kür. Siz inanabiliyormusunuz ronnie coleman olsun daha bircok isim var hepsi şuan kaç yaşına geldi onların zamanında kullandigi dozları bilsek dudak ucuklatır. Bizim uyguladigimiz kürler gerçekten basit aslında ama yan etkilerle savasmayı tam bilemiyebiliyoruz bazen. Özellikle anksiyete paranoya yapıyor ilaçlar buda kafada kurma vs vs kendi kendimize hastalık yapıyoruz. Başım ağrıyo kürdeyim acaba bayin kanamasımı geciricem. Veya anksiyeteden kalbe sancı giriyo gibi oluyo aslında kalp değil acaba kalp krizimi geciricem kalbimde bişey var kesin diye diye hastalanıyoruz beenim basıma cok geldi bunlar yıllardır. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
Yusufdemir1995, 7 dakika önce yazdı:

Hocam vallahi bak zarar tabiki veriyor 2 ye belki 3 e katlanıyor bunun aksini iddia etmiyorum kesinlikle. Ama şu konuda net olacağım bakın isim veremiyorum ama bircok instagramda fenomon ve ileri seviye body ci ciddi anlamda arkadaşım yani hepsiyle hemen hemen konusuyorum inanın gösterildigi gibi değil hicbir sey :D tren ve decayı aynı kürde kullanan size öyle isimler sayardımki hepsini tanıyorsunuz zaten. Bu kadar fazla ilaç kullanıp her ay herşeyi takip edip düzenli kontrol ile ilerlenmeli yoksa ileride sıkıntı çıkarabilir öldürmez ama uğraştırır. Bu benim 4. Tren ve deca aynı anda uyguladigim kür. Siz inanabiliyormusunuz ronnie coleman olsun daha bircok isim var hepsi şuan kaç yaşına geldi onların zamanında kullandigi dozları bilsek dudak ucuklatır. Bizim uyguladigimiz kürler gerçekten basit aslında ama yan etkilerle savasmayı tam bilemiyebiliyoruz bazen. Özellikle anksiyete paranoya yapıyor ilaçlar buda kafada kurma vs vs kendi kendimize hastalık yapıyoruz. Başım ağrıyo kürdeyim acaba bayin kanamasımı geciricem. Veya anksiyeteden kalbe sancı giriyo gibi oluyo aslında kalp değil acaba kalp krizimi geciricem kalbimde bişey var kesin diye diye hastalanıyoruz beenim basıma cok geldi bunlar yıllardır. 

ben 800 mg tren e 2500 mg testo 600 mg deca 100 mg danabol kullanan sıradan sporcu tanıyorum tek sivilce çıkmıyor adamda ha ben girermiyim bu sekilde asla ama 400 decanın yanında 200 300 mg tren e ekleyip kür yapıp ciddi kütle almışlığım var denemeden bilemiyoruz neden yapıyosun diye de soramıyoruz yan etkilerini kontrol altına alabiliyorsa tabiki yapsın 1999 dan beri kürde olan birini tanıyorum baya bilinen bir yarışmacı şaka gibi dimi ?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    116
SERKO, 19 dakika önce yazdı:

ben 800 mg tren e 2500 mg testo 600 mg deca 100 mg danabol kullanan sıradan sporcu tanıyorum tek sivilce çıkmıyor adamda ha ben girermiyim bu sekilde asla ama 400 decanın yanında 200 300 mg tren e ekleyip kür yapıp ciddi kütle almışlığım var denemeden bilemiyoruz neden yapıyosun diye de soramıyoruz yan etkilerini kontrol altına alabiliyorsa tabiki yapsın 1999 dan beri kürde olan birini tanıyorum baya bilinen bir yarışmacı şaka gibi dimi ?

Hocam bende tam 10 yıldır kürdeyim aktif 8 diyelim bu zamana kadar kaç kere pct yaptın diye sorarsanız 1 kere bile yapmadım yemin ederim döngüm hep kapalı :D hicbir sorunda yasamıyorum kalp beyin iç organlar olsun normalde baktıgın zaman 8 yıl hic kesmeden ağır kürler ne demek dimi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    660
Yusufdemir1995, 14 dakika önce yazdı:

Hocam bende tam 10 yıldır kürdeyim aktif 8 diyelim bu zamana kadar kaç kere pct yaptın diye sorarsanız 1 kere bile yapmadım yemin ederim döngüm hep kapalı :D hicbir sorunda yasamıyorum kalp beyin iç organlar olsun normalde baktıgın zaman 8 yıl hic kesmeden ağır kürler ne demek dimi :)

biz 750 mg testo alsak ertesi gün tansiyon 15-16 oluyor :D valla bravo ne diyim allah saglık versin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    116
SERKO, Şimdi yazdı:

biz 750 mg testo alsak ertesi gün tansiyon 15-16 oluyor :D valla bravo ne diyim allah saglık versin 

Kral şöyle bir tüyo vereyim yılların vermiş olduğu deneyim ile. Hemoglobin yükseldiğinde kan pıhtılaşma yaptiginda böbrek üstü bezlerde damarlarda kalınlaşma olduğunda vs vs bircok erken var. Biz ne olursa olsun günlük her sabah kahvaltı sonrası telmodip yarım tablet tansiykn dengeleyici kullanıyoruz zorundayız kontrol altında tutmak icin. Ve görüştüğüm bircok profesör doktorlardanda aferimi aldım. Küre giren birisi ne olursa olsun en azından kür bitene kadar tansiyon dengeleyici kullanması gerekiyor yarım tablet tam değil.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    299

oktay coach ile acil servise doğru 

brom gözüme birşey çarptı hem gainer kullanıcaksın hemde maltodextrin gainerin hammaddesi zaten maltodextrin destrozdur yani gainer alacaksan maltodextrin almana gerek yok kür abartı olmuş ve ağır bir kür böbrek karaciğer isyan edecek* igf lr3 50-100 mcg arası yeterli 

• ahahaha 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    116
Tr3n, 23 dakika önce yazdı:

brom gözüme birşey çarptı hem gainer kullanıcaksın hemde maltodextrin gainerin hammaddesi zaten maltodextrin destrozdur yani gainer alacaksan maltodextrin almana gerek yok kür abartı olmuş ve ağır bir kür böbrek karaciğer isyan edecek* igf lr3 50-100 mcg arası yeterli 

İkisininde kullanım zamanları farklı brom biri sabah diğeri antrenman esnasında mecbur

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hocam merakettiğim tek şey bu kadar çok enjeksiyonu nasıl yapıyorsunuz nereye kac ml hangi gün vuruyorsunuz paylasırsanız sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    116
Umicinaolaar, 1 saat önce yazdı:

hocam merakettiğim tek şey bu kadar çok enjeksiyonu nasıl yapıyorsunuz nereye kac ml hangi gün vuruyorsunuz paylasırsanız sevinirim.

Pazartesi 1ml testo 1ml bolde 1ml deca

salı günü 1ml tren enantat 1ml masteron

perşembe 1ml testo 1ml bolde 1ml deca

cuma 1ml tren enantat 1ml masteron

menti pazartesi salı perşembe cuma olarak vuruyorum kalça ve omuzlara dağıtıyorum hic ödem yapmıyor ilaçlar

caikepro, Bir saat önce yazdı:

ment’i hangi markadan tedarik ettiniz?

Canada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Jalrex
      Herkese selamlar,
      6 haftalık tren ace masteron testeron p kullandığım kürüm bu gün bitti diyete 3 gün daha devam edeceğim ve testo deca dianabol boldenon kullanarak bulk kürüne başlayacağım.
      Sorularım:
      Sizce kür e ne zaman başlamalıyım? Ara vermem gerekli mi? Dianabol küre ne zaman dahil olmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: brky
      Herkese selam,
      15 yaşında lise okuyan ve yurtta kalan bir kardeşinizim. Lise olması sebebiyle mikrodalga, fırın veya ocak vb. Erişimimiz yok. Günlük protein alımımız yurt yemeğiyle kısıtlı. Odada yulaf + cicibebe + bal ile ne kadar olabiliyorsa kendi çapımda bulk yapmaya çalışıyorum. Protein alımımı artırmak adına verebileceğiniz tavsiye varsa dinlemek isterim.  @rastlantisal @ardas
      Boy: 167 Kilo: 53
    • Yazan: ysfk00x
      Abiler selamlar, nasılsınız?
      1.5 yıldır spor yapıyorum 4 ay sonra yağ yakma dönemine gireceğim 4 ay içinde en etkili şekilde kas geliştirmek istiyorum kür için zararı en minimal etkisi memnun bırakır dediğiniz sarms türü var mıdır (pct gerektirmesin) Kafamdaki sarms türleri yazacağım bunları kombinasyon olarak tavsiye ederseniz çok memnun olurum. 
      ostarine tongkatali hmb d-aspartic asid lexogenin turkesterone mk677 (karaciğer değerlerimi yükselttiği için 1ay kullanıp bıraktım) Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.