Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fkehlibar

Enerji ve libido kaybım var ne yapıyım, çözüm nedir?

Önerilen İletiler

Fkehlibar    27

Değerli hocalarım öncelikle merhabalar,

10 aydır pct yapmadan kürdeyim.

ilk kürüm ve süreç şu şekilde

Bir süre only testesteron enantat(haftalık 2 ml),sonrasında npp+test.prop+masteron(haftada 3 enjeksiyon  toplam 3’er ml) daha sonra 16 hafta civarı tren ace+prop+masteron(haftada 3 enjeksiyon  toplam 3’er ml).

Yaklaşık 2-3 aydır haftada 1 şeklinde 1,5 ml prop uyguladım pct yapacağım diye ancak pct yapmadım.2 haftadır haftalık 500 mg test enantat alıyorum.2 haftadırda günde 2 proviron alıyorum.

2 aydır enerjim hiç yok.İdmana kendimi götüremiyorum.Haftada 1 antreman yapar oldum gücüm enerjim yok.Örneğin bu gün sırt çalıştıysam 3 gün sonra tekrar sırt çalışacağımda vücudum daha kendini toparlamamış oluyor.Ayrıca büyük kas grubu için 3 set 4 hareket yaparım yani 80 set yapan birisi değilim.

bununla birlikte libido düşüklüğüm var ve kolay sertleşemiyorum.

Bir hocamızın paylaştığı kan testlerini yaptırdım.Şimdiden çok teşekkür ederim.İyi akşamlar.

@Rdm @rastlantisal @Askabar @SPECTRE

IMG_7337.jpeg IMG_7338.png IMG_7339.png IMG_7340.png IMG_7341.png 

IMG_7342.png IMG_7343.png IMG_7344.png IMG_7345.png IMG_7346.png IMG_7347.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aynı problemleri bende yaşıyorum hocam bende ortalama aynı süredir kürdeyim ve tamamen aynı yan etkileri yaşıyorum şuan cözümü bulabilirseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
trenbolonavcısı, 17 dakika önce yazdı:

aynı problemleri bende yaşıyorum hocam bende ortalama aynı süredir kürdeyim ve tamamen aynı yan etkileri yaşıyorum şuan cözümü bulabilirseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar 

Hocalarımız cevap vereceklerdir. Konuyu takip edersiniz ben de beklemedeyim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar, 1 saat önce yazdı:

Hocalarımız cevap vereceklerdir. Konuyu takip edersiniz ben de beklemedeyim :)

1 ünite 450 ml kan bağışı yapabilirsin HCT normal duruyor fakat HGB yüksek. 17 lere cekmiş olursun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
steroidnediryahu, 3 dakika önce yazdı:

1 ünite 450 ml kan bağışı yapabilirsin HCT normal duruyor fakat HGB yüksek. 17 lere cekmiş olursun.

Kan testinden sonra kızılay’a kan bağışladım. Ancak libido konusunda ne yapacağım hakkında bilgim yok.SHGB referansın altında bununla ilgisi olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar, 33 dakika önce yazdı:

Kan testinden sonra kızılay’a kan bağışladım. Ancak libido konusunda ne yapacağım hakkında bilgim yok.SHGB referansın altında bununla ilgisi olabilir mi?

Güzel kan yoğunluğun düzelmiştir. e2 ve prolaktinde sorun yoksa libido için ve testisleri rehabilite etme amacıyla ben kendimde uzun kürlerde HCG(preglyn,ovitrelle)-HMG(merional) kullanımı yapıyorum.

Fkehlibar, 8 dakika önce yazdı:

Hocam peki kullanımı nasıl olmalı bana artı eksisi ne olur ?

Düşük doz olmalı.4-5 hafta kullanıp gözlemlemeli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
steroidnediryahu, 1 dakika önce yazdı:

Düşük doz olmalı.4-5 hafta kullanıp gözlemlemeli.

Örnek bir dozajlama yazar mısınız ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar, 1 dakika önce yazdı:

Örnek bir dozajlama yazar mısınız ?

250-500 iu haftada 2-3 kere hcg için . Hmg için merional 75iu 4 hafta her hafta 1 kere . örnegin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
steroidnediryahu, 1 dakika önce yazdı:

250-500 iu haftada 2-3 kere hcg için . Hmg için merional 75iu 4 hafta her hafta 1 kere . örnegin.

Teşekkür ediyorum hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Dostum şuan haftalık 500 mg testo enanthate yanında başka bir şey kullanıyor musun?

Kan tahlilinden önce arimidex dostinex kullandın mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
Diver, 9 dakika önce yazdı:

Dostum şuan haftalık 500 mg testo enanthate yanında başka bir şey kullanıyor musun?

Kan tahlilinden önce arimidex dostinex kullandın mı?

Hocam 2 haftadır testo enanthate+deca kullanıyorum yazarken kaçırmışım.

kan tahlilinden önce arimidex,dostinex kullanmadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Fkehlibar, 2 dakika önce yazdı:

Hocam 2 haftadır testo enanthate+deca kullanıyorum yazarken kaçırmışım.

kan tahlilinden önce arimidex,dostinex kullanmadım.

Kan yoğunluğu yapabilir bu şikayetleri. 2,3 güne geçebilir. Bu 2 aydır beslenmen nasıldı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Kan yoğunluğu yapabilir bu şikayetleri. 2,3 güne geçebilir. Bu 2 aydır beslenmen nasıldı?

Hocam bekliyorum eğer gecerse yine yazacağım.Beslenmem biraz düzensizdi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851

Östrojenin çok düşmüş bu güçsüzlük ve libido düşüklüğü yapar.Shbg düşük olduğu için östrojen dokularına taşınamıyor...Provironu bırak östrojenin yükselmesini bekle...Deca kullanırken östrojen bu seviyelere inmez...Arimidex de kullanmadıysan bence sorgulama yapmalısın, neresi yanlış diye...

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
metinav, 3 dakika önce yazdı:

Östrojenin çok düşmüş bu güçsüzlük ve libido düşüklüğü yapar.Shbg düşük olduğu için östrojen dokularına taşınamıyor...Provironu bırak östrojenin yükselmesini bekle...Deca kullanırken östrojen bu seviyelere inmez...Arimidex de kullanmadıysan bence sorgulama yapmalısın, neresi yanlış diye...

Hocam teşekkür ederim.provironu bırakıyorum bu günden itibaren.Ancak sorgulama yapacak kadar bilgi sahibi değilim bu sebepten sizlerden yardımlarınızı rica ediyorum.:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851
Fkehlibar, 2 saat önce yazdı:

Hocam teşekkür ederim.provironu bırakıyorum bu günden itibaren.Ancak sorgulama yapacak kadar bilgi sahibi değilim bu sebepten sizlerden yardımlarınızı rica ediyorum.:)

:)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851

Elinde danabol varsa kısa bir süre kullanabilirsin östrojeni yükseltmek için...Östrojen güç artışı ve gelişim için önemli bir hormon.Bunun düşük olması kas gelişimini baltalar...İnsülin hassasiyetini azaltır, seratonini düşürür motivasyonu bozar...

Sorgula dediğim, kullandığın anaboliklerdi :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
metinav, 2 dakika önce yazdı:

Elinde danabol varsa kısa bir süre kullanabilirsin östrojeni yükseltmek için...Östrojen güç artışı ve gelişim için önemli bir hormon.Bunun düşük olması kas gelişimini baltalar...İnsülin hassasiyetini azaltır, seratonini düşürür motivasyonu bozar...

Sorgula dediğim, kullandığın anaboliklerdi :)

Hocam proton markasını kullanıyordum verimde aldım açıkçası.Beraber aynı iş yerinde çalıştığım bir abi 7-8 senedir kullandığı oxydine markasını denemi önerdi 2 haftadır dediğim gibi bu markayı kullanıyorum.2-3 hafta sonra tekrar test vereceğim.Bir sorun olursa bu markadan devam etmem tabikii.Elimde danabol yok oxandrolone var ama o da iş görmez sanırım.Turinabol iş görür mü hocam bu konuda ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851
Fkehlibar, 5 saat önce yazdı:

Hocam proton markasını kullanıyordum verimde aldım açıkçası.Beraber aynı iş yerinde çalıştığım bir abi 7-8 senedir kullandığı oxydine markasını denemi önerdi 2 haftadır dediğim gibi bu markayı kullanıyorum.2-3 hafta sonra tekrar test vereceğim.Bir sorun olursa bu markadan devam etmem tabikii.Elimde danabol yok oxandrolone var ama o da iş görmez sanırım.Turinabol iş görür mü hocam bu konuda ?

Günlük bir yemek kaşığı keten tohumu doğal bir seçenek olur...Turinabol boldenona benzer özellikte daha çok...Ama deneyebilirsin faydası olabilir...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
metinav, 1 dakika önce yazdı:

Günlük bir yemek kaşığı keten tohumu doğal bir seçenek olur...Turinabol boldenona benzer özellikte daha çok...Ama deneyebilirsin faydası olabilir...

İşin garibime giden tarafı sadece testosteron kullandığımda bile östrojenim yükselmişti.İlerleyen sürede arimidex ve tamox almama rağmen göğüs ucu hassasiyetim zor geçmişti.Çok çok küçük jinokomasti bile oldum.Provironun bu kadar baskılacağını tahmin etmemiştim(tabii proviron kaynaklıysa bu durum).Bana da tecrübe deneyim oldu.Hocam bitanesiniz çok teşekkür ediyorum.Dediğim gibi 2-3 hafta sonra test vereceğim.Umarım her şey normale döner :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar, 52 dakika önce yazdı:

İşin garibime giden tarafı sadece testosteron kullandığımda bile östrojenim yükselmişti.İlerleyen sürede arimidex ve tamox almama rağmen göğüs ucu hassasiyetim zor geçmişti.Çok çok küçük jinokomasti bile oldum.Provironun bu kadar baskılacağını tahmin etmemiştim(tabii proviron kaynaklıysa bu durum).Bana da tecrübe deneyim oldu.Hocam bitanesiniz çok teşekkür ediyorum.Dediğim gibi 2-3 hafta sonra test vereceğim.Umarım her şey normale döner :)

hocam takipteyim durumunuz ne durumda düzeliyor gibi mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27
trenbolonavcısı, 12 saat önce yazdı:

Hocam merhaba,kan verdikten sonra 1 tık daha iyiyim.B komplex kullanıyordum onu da kestim kan yoğunluğunu arttırıyor dendi.Hatta komple vitamin takviyesini kestim sadece omega 3,d vitamini kullanıyorum.Duruma göre tekrar güncelleyip sizi de etiketlerim.Sizde durumlar nasıl ?

Ayrıca sizinde konunuzu okudum.Durumlarımız tamamen benzer doz arttırdım libido kaybı,sertleşme bozukluğu oldu ve sanki vücudum testosterona tepki vermiyor.Birde bu hafta 750 mg’a çıkartacağım testoyu öyle deneyeceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar, 30.10.2024 - 10:28 yazdı:

Hocam merhaba,kan verdikten sonra 1 tık daha iyiyim.B komplex kullanıyordum onu da kestim kan yoğunluğunu arttırıyor dendi.Hatta komple vitamin takviyesini kestim sadece omega 3,d vitamini kullanıyorum.Duruma göre tekrar güncelleyip sizi de etiketlerim.Sizde durumlar nasıl ?

Ayrıca sizinde konunuzu okudum.Durumlarımız tamamen benzer doz arttırdım libido kaybı,sertleşme bozukluğu oldu ve sanki vücudum testosterona tepki vermiyor.Birde bu hafta 750 mg’a çıkartacağım testoyu öyle deneyeceğim.

hocam bende durumlar hala aynı şuan tamamen kestim ve pct uygulaması yapıcam kullanırken zaten bi etki almıyorum en azından hiç kullanmamak daha iyi

evet durumlarımız tamamen aynı hocam valla bende sizi takipteyim umarım hızlıca bu süreci atlatırız benide etiketlerseniz cok sevinirim cözümü bulursanız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
trenbolonavcısı, 7 saat önce yazdı:

hocam bende durumlar hala aynı şuan tamamen kestim ve pct uygulaması yapıcam kullanırken zaten bi etki almıyorum en azından hiç kullanmamak daha iyi

evet durumlarımız tamamen aynı hocam valla bende sizi takipteyim umarım hızlıca bu süreci atlatırız benide etiketlerseniz cok sevinirim cözümü bulursanız

ne zamandır kürdesin ve neler kullandın söyler misin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    27

Hocam kan vermek iyi geldi açıkçası. Daha dinç hissediyorum enerjim biraz daha iyi. Libido konusu hala aynı bu hafta 750 testesteronuna çıkacağım bir de böyle deneyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: PAYHRA
      Deca+testo anapolon(5 hafta) kürümün  12. Haftasındayım kür bitimine doğru gidiyorum şu zamana kadar libidom çok yüksekti ereksiyonda hiçbir problem yoktu  fakat son 2 haftadır bu sorunları yaşıyorum zor ereksiyon oluyorum hemen yumuşama oluyor sabah ereksiyonları kesildi libidom baya düştü
      Haftada 2 gün  1 ml deca 1 ml testo kullanıyorum 
      Jinekomastiden dolayı her gün 1 tablet arimidex
      2 haftada bir dostinex
      günlük olarak
      zinco nac600  3 tablet bemiks c  omega 3 
      ayrıca 1-1.5 haftadır şu forumda olan ade limited edition takviyesini sabah akşam kullanıyorum
      Daha test yaptırmadım bilgili abilerim kardeşlerim yönlendirme yapabilir mi ne yapmam gerek nelere baktırmam gerek 
      @metinav @rastlantisal
    • Yazan: BARY15
      Arkadaşlar öncelikle merhaba ben yaklaşık 10 senedir aktif spor yapan biriyim sorun şu ben bundan tam 1 sene önce sustanan primobolan kürü yaptım 8 hafta daha sonra bitince kür içinde hiç bitmeyen libidom ve cinsel isteğim kür bittikten 2 hafta sonra flan 0'a indir sertleşemedim sonra cinsel istkesizlik oluştu sonra kan testi yaptırdım ve Prolaktin yüksek çıktığı görüldü dostinex aldım.
      forumda bahsedildiği gibi ve pct yaptım klomen armidex ile ve bu sorunum çözüldü üstünden tam bir sene geçti herşey güzelken tekrar bende cinsel isteksizlik oluştu ve yine sanki steroid küründen çıkmışım gibi sertleşememe problemi oldu yarın kan testi vericem tekrar yani partnerimle birlikteyekn nerdeyse 15 dakika sonra sertleşiyorum oda elimle sonra başlıyorum ilişkiye anlamadım herşey çok güzeldi bir sene sonra böyle oldu sizce dönemsel mi ? ya da psikolojik mi yarın kan testinide eklerim saygılar herkese 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.