Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fenforall

Başlangıç kür planlaması testo e + masteron + boldenon! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Fenforall    7

Merhabalar,

4-5 yıllık natürel spor geçmişimin üzerine maddi ve düzenli hayata geçiş yapmış bulunmaktayım.

Vücut geliştirme sporuna da kür planı ile devam etmek istiyorum! :)

KÜR PLANLAMAM:

• Testo E
  • Masteron
  • Boldenon

Attığım taşın kuşa vurmasını istiyorum. 16-20 haftalık bir kür olacak uzun dönem.

TRT yi kesmeyi de düşünmüyorum.

Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler, İyi günler dilerim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Soju    17

Öncelikle bu ilaclardan mucize beklemeyin bir anda bambaska bir görünüme kavusmayacaksınız. Sabırlı ve kararlı olmalı plana sadık kalmalısınız. Eger beslenmenizi ve antrenmanlarınızı da bu bilincle radikal sekilde degistirmezseniz hayal kırıklıgı yasamanız muhtemel. Temiz beslenmeyi bol su icmeyi unutmayın. Ve bu ilacları hayatınıza sokarak aldıgınız risklerin bilincinde olarak düzenli kan testleri vererek yolunuza devam etmelisiniz.

Testo e uzun esterli yarılanma ömrünün forumda edindigim bilgilerden 4.5 gün civarında oldugunu ögrendim. Enjeksiyonu haftada 2 güne bölerek yaparsanız daha uygun oluyormus. Ben de aynı kürü bu sekilde uyguluyorum 9. haftama girecegim ve gelisimden cok memnunum. Bolde biraz gec acılan bir ilac onda da sabırlı olmak gerek.

İlaçlar dışında kullanmanız gereken takviyeler var. Kafamıza göre vitamine boğulmak da iyi değil. Kan değerlerinize baktırarak eksik yerlere göre hareket etmek daha uygun. 

Başarılar dilerim.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    7
Soju, 57 dakika önce yazdı:

Öncelikle bu ilaclardan mucize beklemeyin bir anda bambaska bir görünüme kavusmayacaksınız. Sabırlı ve kararlı olmalı plana sadık kalmalısınız. Eger beslenmenizi ve antrenmanlarınızı da bu bilincle radikal sekilde degistirmezseniz hayal kırıklıgı yasamanız muhtemel. Temiz beslenmeyi bol su icmeyi unutmayın. Ve bu ilacları hayatınıza sokarak aldıgınız risklerin bilincinde olarak düzenli kan testleri vererek yolunuza devam etmelisiniz.

Testo e uzun esterli yarılanma ömrünün forumda edindigim bilgilerden 4.5 gün civarında oldugunu ögrendim. Enjeksiyonu haftada 2 güne bölerek yaparsanız daha uygun oluyormus. Ben de aynı kürü bu sekilde uyguluyorum 9. haftama girecegim ve gelisimden cok memnunum. Bolde biraz gec acılan bir ilac onda da sabırlı olmak gerek.

İlaçlar dışında kullanmanız gereken takviyeler var. Kafamıza göre vitamine boğulmak da iyi değil. Kan değerlerinize baktırarak eksik yerlere göre hareket etmek daha uygun. 

Başarılar dilerim.

Sağ olun hocam. Beslenme ve antrenmanım düzenli profesyonel birisi ile yoluma devam ediyorum. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
ufukbelli.06, 1 saat önce yazdı:

Masteron neden? 

Aynısını soracaktım çekindim acaba bilmediğim bişey mi vardır diye harbiden merak ettim bence masteron gereksiz olmuş   E2’yi gereksiz baskılayacaksın bolde zaten E2 konusunda çok yardımcı olacaktır zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    110
5am5unlu, 51 dakika önce yazdı:

Aynısını soracaktım çekindim acaba bilmediğim bişey mi vardır diye harbiden merak ettim bence masteron gereksiz olmuş   E2’yi gereksiz baskılayacaksın bolde zaten E2 konusunda çok yardımcı olacaktır zaten

Danabol veya Deca eklenebilir hedef büyümek ise. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Fenforall, 19 saat önce yazdı:

Merhabalar,

4-5 yıllık natürel spor geçmişimin üzerine maddi ve düzenli hayata geçiş yapmış bulunmaktayım.

Vücut geliştirme sporuna da kür planı ile devam etmek istiyorum! :)

KÜR PLANLAMAM:

• Testo E
  • Masteron
  • Boldenon

Attığım taşın kuşa vurmasını istiyorum. 16-20 haftalık bir kür olacak uzun dönem.

TRT yi kesmeyi de düşünmüyorum.

Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler, İyi günler dilerim. :)

@Soju her şeyi çok güzel toparlamış.

Testosteron enhantate - boldenon küründe ara ara test vererek masterona gerek var mı yok mu karar verirsiniz. Ancak iki tane DHT türevi anabolizan, eğer östrojenik bir metabolizmaya sahip değilsen gereksiz olacaktır. E2 dipletip hem mental olarak seni aşağıya çekecek hem de büyümeni baltalayacaktır. 

Arada sırada E2 ve prolaktin testi yaptırsın ve bizimle paylaşırsan gereklilik konusunda konuşuruz.

Haftada 500 testo + 400 bolde makul olacaktır amacın için. Kürün sonunda boldenon enjeksiyonu bittikten sonra 4-5 hafta daha sadece testosteron enjeksiyonu yapman ve sonrasında PCT sürecini başlatman daha doğru olacaktır. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    7

Takviyeler için bilgi verebilir misiniz acaba ?

rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

@Soju her şeyi çok güzel toparlamış.

Testosteron enhantate - boldenon küründe ara ara test vererek masterona gerek var mı yok mu karar verirsiniz. Ancak iki tane DHT türevi anabolizan, eğer östrojenik bir metabolizmaya sahip değilsen gereksiz olacaktır. E2 dipletip hem mental olarak seni aşağıya çekecek hem de büyümeni baltalayacaktır. 

Arada sırada E2 ve prolaktin testi yaptırsın ve bizimle paylaşırsan gereklilik konusunda konuşuruz.

Haftada 500 testo + 400 bolde makul olacaktır amacın için. Kürün sonunda boldenon enjeksiyonu bittikten sonra 4-5 hafta daha sadece testosteron enjeksiyonu yapman ve sonrasında PCT sürecini başlatman daha doğru olacaktır. 

Dediğiniz gibi hocam e2 ve prolaktin düzeyine göre masteron iş görecek. Duruma göre müdahele yapılacak. masteronu bu sebeple kullanmak istiyoruz yukarıda soran arkadaşlara cevap olarak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Fenforall, 1 dakika önce yazdı:

Dediğiniz gibi hocam e2 ve prolaktin düzeyine göre masteron iş görecek. Duruma göre müdahele yapılacak. masteronu bu sebeple kullanmak istiyoruz yukarıda soran arkadaşlara cevap olarak.

Boldenon bende E2 sıfırlıyor nerede ise. Kişiden kişiye değişiyor. Günce açarsın kendine başladığında oradan takip ederiz seni.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    7
rastlantisal, 7 dakika önce yazdı:

Boldenon bende E2 sıfırlıyor nerede ise. Kişiden kişiye değişiyor. Günce açarsın kendine başladığında oradan takip ederiz seni.

Anladım hocam bi bakalım bende etkisi ne olacak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Fenforall, 3 dakika önce yazdı:

Anladım hocam bi bakalım bende etkisi ne olacak.

Eğer sivilce başlarsa hemen dur. Boldenonu kes ve bir süre only testo git. Sonrası felaket olabiliyor. Bir tek bu konuda uyarmalıyım seni.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    7
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Eğer sivilce başlarsa hemen dur. Boldenonu kes ve bir süre only testo git. Sonrası felaket olabiliyor. Bir tek bu konuda uyarmalıyım seni.

Hocam yüksek ihtimalle ilk testo başlayıp değerlere bakıcaz. Boldeyi daha sornaki aşamada dahil edeceğiz diye düşünüyorum. Sivilce başlaması durumunda ne gibi bir yol izlemeliyim ? Boldenondan kaynaklanıyor değil mi sivilcelenme durumu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Fenforall, 4 dakika önce yazdı:

Hocam yüksek ihtimalle ilk testo başlayıp değerlere bakıcaz. Boldeyi daha sornaki aşamada dahil edeceğiz diye düşünüyorum. Sivilce başlaması durumunda ne gibi bir yol izlemeliyim ? Boldenondan kaynaklanıyor değil mi sivilcelenme durumu.

Evet boldenondan kaynaklanıyor. Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi boldenonu kes. Benzoxin krem uygulamaya başla. Only testo devam. Sakın ola inatlaşma inan bana kazanamazsın. Denendi :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    7
rastlantisal, 1 saat önce yazdı:

Evet boldenondan kaynaklanıyor. Yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi boldenonu kes. Benzoxin krem uygulamaya başla. Only testo devam. Sakın ola inatlaşma inan bana kazanamazsın. Denendi :) 

Hakkımızda hayırlısı hocam inşallah bende de aynı sorun olmaz. :)

rastlantisal, 1 saat önce yazdı:

Hocam MCT ve koruyucu olarak ne önerirsiniz ? onu sormayı unutmuşum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Fenforall, Bir saat önce yazdı:

Hocam MCT ve koruyucu olarak ne önerirsiniz ? onu sormayı unutmuşum

• Öncelikle boldenon kürlerinde en önemli koruyucu her zaman sudur. 4 litre içiyorsan onu 6 litreye çıkar. 
  • Karaciğer koruyucu muhakkak al. NAC 900 + enginar ekstratı iyi iş görüyor. Black guardianda diyeceğim ama bazı dostlarımda işe yaramadığı üzere şikayet var. O yüzden artık tavsiye etmiyorum. Bende işe yarıyor.
  • Yine en önemli koruma testlerde saklı. 3-4 haftada 1 tam kan testi yaptır ki ona göre vitamin, mineral ne gerekiyorsa alırsın. 
  • Veya yine yukarda dediğim testleri yaptırır, kingsize monsterpack kullanır ve fazla olan bir şey varsa ara verir devam edersin.
  • E2 eğer çok düşerse muhakkak sabahları 1 yemek kaşığı keten tohumu tüket. Dozu yine ara ara yaptıracağın E2 ve Prolaktin testine göre ayarlarsın.
  • D, E, Çinko, Magnezyum, C vitaminleri şart. Kullanacağın multivitaminde bunların oranına dikkat et.
  • Yine ne alaka denilecek bir şey söyleyeyim. Beslenmeni çok temiz tut. Cheat meal gününde bile temiz beslenerek yap bunu.
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fenforall    7

harika bir açıklama olmuş hocam muhakkak dikkat edeceğim. Bu işin bilincindeyim zaten cheat tarzı durumlara çok girmeyi düşünmüyorum. Amacım olabildiğince dikkatli ve verimli gitmeye çalışmak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yigitcancamci
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İnstagramdan bir koç’dan kür desteği aldım.
      Kür içeriği şu şekilde;
      Testo Enanthat Dianabol Boldenon 15 hafta haftada iki kere olacak şekilde:
      Pazartesi;1ml testo enanhtat , 1ml boldenon Her gün sabah öğle akşam dianabol tablet Sizce nasıl bir kür?  
      İlk kürüm olacak az çok korkularım var lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: Fuarkistan
      18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
      Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Aragontak
      2 sene düzenli spor sonrası hocamın 12 haftalık kür planlaması ve benimde bu konularda bilgim olmadığı için sizlerden bilgi ve fikir almak için konuyu açıyorum. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 28 boyum 1.84 kilom 81kg KÜR PLANLAMAM:
      ilk 6 hafta= pazartesi/persembe 1testo/1bolde sonraki 6 hafta= pazartesi/carsamba/cuma 1testo/1bolde son 4 hafta sabah öğle akşam ox/winstrol eklendi  ilaç markası swiss pharma(ilaçların tam dolu olduğunu düşünmüyorum artık az çok işin içine girince anladım) şimdi bu kürde son haftaya giriyorum ve yeterli mi yoksa başka bi küre geçmeli mi yoksa durup dinlenmeli mi hiçbir fikrim yok hocaya güveni yitirdim form resimlerimi yüklüyorum fikrinizi bekliyorum.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Ryu
      Herkese merhaba,iyi forumlar.
      Bu konuyu benden tecrübeli kardeşlerim,abilerimin bilgilerinden faydalanayım ve kısaca olayın hikayesini anlatayım diye açtım ilk kürüne gireceklere de emsal teşkili olur umarım. 30 yaşındayım yer yer ara vermeli hatırı sayılır bir amatör vücut geliştirme mazisi olan biriyim.Bir süre salondan uzak kaldım ve yağ oranım ciddi şekilde yükseldi,neticesinde ilk streoid kürümü yapma kararı aldım ve macera başlamadan bitmek zorunda kaldı.Kısacası çok eski bir arkadaşımdan ilaç sipariş ettim ilk enjeksiyonu da o yaptı.Tanışıklığımıza binaen ve tecrübesizlik sonucu ilaçları sorgulamadan dediklerine inanarak kabul ettim.Çevremde çok daha samimi olduğum yaşıtlarıma veya genç kardeşlerime de uzun süredir ilaç tedariği ve enjeksiyonu yapar kendisi.
       İlaçların markası WhiteTiger forumdan öğrendiğim kadarıyla yerli İzmir üretimi.Forum konularını incelediğimde marka konusunda yorumlar hoş değildi lakin “bu iyi ilaç yerli değil” sözlerine güvenmek ve şans vermek istedim.İlk enjeksiyondan önce meşhur Zphc elinde olduğunu bildiğim için forumda açılmış ‘sahte’ ürün bilgilendirme konularını okuduğumu ilaçlarına bakmak istediğimi açıkça beyan ettim.Ampüllere bakarak kendisi orjinal olduğuna kanaat getirdi,ama kutular sahte duruyor dedim lakin birazda hevesle çok sorgulamadım,aklımı bulandırmak istemedim.Ardından aynı gün (21.10.24) tarihinde ilk enjeksiyonu 100-100 Testo Cyp-Boldenon olacak şekilde yaptık.Definasyon yapacağımız için yanına Anavar uygun gördü.Anavarı hiç kullanmadım.
       Şüphelenmem üzerine ertesi gün konuyu deştim arkalı önlü Zphc kutularının fotoğraflarını aldım sitesinden kontrol ededeğimi belirttim.Kendisi arkasında yazan zphcmedicine.com sitesinde kontrol edip orjinal olduğu kanısına vardı fakat ben gerçek siteden bakıp sahte ibarelerini kendisine attım.Bu aşamadan sonrası tamamen karın ağrısı.”Adamlar uğraşmış site bile açmış”,”Üstünde ki kod sitede çalıştı bence bu site doğru” vs. vs.
        Böylelikle bende attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmeyecek ne olduğu belirsiz birşeyi vücuduma sokarak risk almak istemediğimi belirtip ilaçları iade ettim.
      İş yoğunluğum nedeniyle ve tek dozdan birşey olur mu düşüncesiyle tahlilleri biraz geç yaptırdım.Tahlil sonuçlarımı paylaştım içinde hormon testim yok diğerlerinde de özellikle küre odaklı testler eksik olabilir.Eldeki verilerle karaciğer değerlerim 57 den 74 e yükselmiş.4Hepa alıyorum.Tek dozdan sonra o vazçgeçişle salona da gitmedim beslenmeme de dikkat etmedim.Fakat benim sorunum testislerimde küçülme olduğunu düşünmem, libido veya erektil fonksiyonda bir sorunum yok.Buna rağmen şu vakitte bile kullanmam gereken yaptırmam gereken birşey var mı merak ediyorum.Testilseri kendi haline mi bırakmalıyım ne yapayım?
      Diğer yüksek değerleri doktor arkadaşımla görüştüm bazı değerlerin tek başına yükselmesinin anlam ifade etmediğini ve çoğunun endişe edilmeyecek düzeyde olduğunu söyledi.
       Yazı biraz uzun oldu zaman ayırıp okuyan, cevaplayanlara teşekkür ederim.Uzun lafın kısası anlatmak istediğim tanıdığınız da olsa benim yaşadığımı yaşamayın doğru kaynaktan ve gerçek ürünlerden şaşmamak gerek.Merdiven altı ürünlerin sonucu ne olur tecrübem yok ama iyi olacağını hiç sanmam.Maddi olarakta paranız “boş” ilaçlara gitmesin. Saygılar…

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.