-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: yenilik
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
1.5 yıldır disiplinli antrenmana gidiyorum(beslenmeler zaman zaman bozulsa da) %15 yağ oranı ve 74 kilolardan şuan 95 kg %17-18 civarlarındayım. 1.5 yıl içinde yaklaşık 3 kere antrenman programımı yeniden düzenledim ancak artık güçlenmem çok yavaşladı. Güç çalışmıyorum ancak güçlenmek her zaman motive ediyor. Şuan incline bench press 1 tekrar maksimumum 102 kilo(deadlift yapmadığım için bilmiyorum, squat 1 tekrar maxım 120 kilolarda). Bu ağırsağlamın 5x5 ve 3x5 programları var, 5x5 çok temel ve ek asistan hareketler olmadığı için(sadece sbd odaklanılmış), 3x5 yapmaya karar verdim. Siz bu konuda ne önerirsiniz? Yeniden düzenlenmiş antrenmanı atıyorum. Lütfen inceleyin. Biraz uzun tuttum belki ama anlaşılır olması açısından ve ilerde belki biri görüp okur mantığıyla yazdım.
Antrenmanın genel şeması aşağıdaki gibidir.
-
Yazan: ermanx98
Herkese iyi forumlar hali hazırda sıkı bir diyet ve yağ yakımı sürecindeyim haftada 6 gün antrenman yapabilirim,ağırlık ıdmanlarımı salonda evde kondısyon bısıkletım ile sabah cardıyoları şeklınde ılerleyecegım, yağ yakımı ve yarı-maraton koşu düşüncem olduğu tamamen kendime özel ve eksik bölgelerime göre hazırladım haftada 2 gun bacak antrenmanı koydum ve sevdiğim hareketleri ekledım antrenmanım şu şekilde. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
1.Gün:
Göğüs*Triceps*Omuz(ÖN-YAN)
Göğüs/3 hareket-4 set triceps/3 hareket-4 set ön ve yan omuz/3 hareket-3 set *antrenman sonu 30 dk.cardiyo ve karın egzersizi 2.Gün/**SIRT**BİCEPS**ARKA OMUZ**
*sabah 50 dakika cardiyo* Sırt/4 hareket-4 set Biceps/3 hareket-4 set Arka Omuz/2 hareket-4 set 3.Gün:
Sabah ve akşam çift cardiyo ve karın egzersizi
4.Gün:**BACAK-KALF**
5-6 Hareket(1 kalf) / 4'er set 5.Gün/Göğüs*Triceps*Omuz Göğüs 3 hareket/3 set Triceps 3 hareket/ 4 set Yan ve Ön Omuz 3 hareket/4 set 6.Gün/**SIRT**BİCEPS**ARKA OMUZ**
Sabah 45 dakika cardio Sırt 3 hareket/4 set Biceps 3 hareket/4 set Arka Omuz 2 hareket/4 set antrenman sonu karın egzersizi 7.Gün/ *BACAK*
Sabah 45 dakika cardio 4 HAREKET/4 SET hareketleri yazmadım,sevdiğim ve hissettiğim hareketleri ekledim ilk push gününde üst göğüs ve orta göğüs hareketleri ağırlıklıysa 2.push gününde alt göğüs ağırlklı 2 hareket mevcut, aynı şekilde triceps hareketlerinde 4 hareketin 1'i long head,1'i shot head diğeri medium head olacak şekilde 1 ve 2 tekrar günlerinde hareketlerim ve alternatif hareketlerim değişmekte fakat hareket sayısı ve set sayıları değişmemekte.
Haftada toplam:
6 cardio 3 karın egzersizi 21 Set Göğüs 28 Set Sırt 36 Set Bacak 24 Set Triceps 24 Set Biceps 21 Set Ön ve Yan Omuz 16 Set Arka Omuz Totel antrenman verilerim bu şekilde antrenmanda fazla/eksik gördüğünüz veya önerilerinizi almak istiyorum isteyen olursa hareketlerle birlikte paylaşabilirim.
-
Yazan: Mert0735
Merhaba, peptid ailesi,
Antrenman programım:
3 gün git 1 gün off Şeklinde! Eksik veya dikkat edilmesi gereken bir konu varsa, yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
Not: Her set tükeniş seviyesinde.
-
Yazan: mawsqa
Herkese hayırlı günler dilerim,
3 Kasım'da trafik kazası sonucu bileğim kırıldı ve 1 hafta rad140 kullanmıştım fakat zorunlu olarak ara verdim. İki üç hafta sonra spora tekrar dönmeyi düşünüyorum ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında pek bir fikrim yok.
Şuan elimde 2 şişe mk677, 4/3 şişe yani 3 haftalık rad140 var. Başlayıp 1-1.5 ay sadece mk677 ile kaybettiğim glikojen ve gücü geri kazanıp sonra 7 hafta rad140 kullanmayı planlıyorum.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem beslenmede hem de antreman da.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: v1olet
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Split bir antreman programı yapıyorum ama verim alamadığımı düşünüyorum. Aynı programı haftada 2 kere uyguluyorum ve günde 8 hareket 4 er set yapıyorum. Baya bir ağır program uyguluyorum aslında. İlk amacım kilo vermek , karın çevrem baya yağlı. SORULARIM:
5 günlük ppl gibi bir program uygulasam nasıl olur? Ppl ye geçersem off günlerde de kardiyo yapmalı mıyım? Birde uygun programlar atma şansınız var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-