Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

OrhannnnThePolice

Polis memuruyum ve ilk kürümü mesleki kısıtlamalarıma göre planlamam konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk only testo kürüne girmek istiyorum. Bu ilk kürüm olacak ve alıştıra alıştıra, yedire yedire büyümek istiyorum ama sağlam. Pct ve kür konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olmasını istiyorum. Öncelikle işimin yoğunluğu gereği enjeksiyonlarım sık olmamalı haftada en fazla iki enjeksiyon.

Polis memuruyum:

• 28 yaşındayım
  • 184 boy
  • 88 kg
  • Spor geçmişim var (5+ yıl fitness)

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.731

Dostum öncelikle ilaca başlamadan önce kan tahlili yaptırmanı öneririm. 

1. Haftada 2 enjeksiyon yapacaksan testo enanthate esteri uygundur.
  2. Kütle kazanımı için günlük alman gereken kaloriyi hesapla onun üstüne 200 yağlanmaya göre 400 kalori ekleyerek devam edersin.
  3. Haftalık 250 mg başlangıç için uygundur.
  4. Aşağıya attığım testleri yaptırırsın referans noktası için lazım olacak
  5. Pct için ilacın kandan çıktıktan sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre pct planlarız.

Ezbere pct yardımı yapmak forumda yasak :)

Tahlilleri yazmayı unutmuşum 😅 

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • Beğen 4
  • Teşekkürler 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 13 saat önce yazdı:

Dostum öncelikle ilaca başlamadan önce kan tahlili yaptırmanı öneririm. 

1. Haftada 2 enjeksiyon yapacaksan testo enanthate esteri uygundur.
  2. Kütle kazanımı için günlük alman gereken kaloriyi hesapla onun üstüne 200 yağlanmaya göre 400 kalori ekleyerek devam edersin.
  3. Haftalık 250 mg başlangıç için uygundur.
  4. Aşağıya attığım testleri yaptırırsın referans noktası için lazım olacak
  5. Pct için ilacın kandan çıktıktan sonra kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre pct planlarız.

Ezbere pct yardımı yapmak forumda yasak :)

Tahlilleri yazmayı unutmuşum 😅 

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Kreatinin, ck ve egfr 

Teşekkür ederim. Testleri yaptıracağım. Testosteron Enanthate. Önerdiğiniz bir ürün var mı peki ?

tarihinde OrhannnnThePolice tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
OrhannnnThePolice, 3 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim. Testleri yaptıracağım. Testosteron Enanthate. Önerdiğiniz bir ürün var mı peki ?

Marka mı ?  o ise sp evogen iran noxy fiyat performans istiyorsan iran alabilirsiniz.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 3 dakika önce yazdı:

Marka mı ?  o ise sp evogen iran noxy fiyat performans istiyorsan iran alabilirsiniz.

Pharm-Tec hakkında bilginiz var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
OrhannnnThePolice, 6 dakika önce yazdı:

Pharm-Tec hakkında bilginiz var mı ?

Tavsiye etmem dostum. Bulabiliyorsanız İran testo sorunsuz.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 48 dakika önce yazdı:

Tavsiye etmem dostum. Bulabiliyorsanız İran testo sorunsuz.

Anladım sağ olun.

Aburaihan var. Peki kaç haftalık kür yapmalıyım ve tek ampul 250mg nasıl böleceğim 2'ye veya haftada 250 tek enjeksiyon yapsam olur mu ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Gerekli her şeyi @Diver söylemiş zaten. 

Benim ise sana kullanmaman gerekenlerden yana tavsiyem olacak. Mesleğin icabı asla NOR19 grubu anabolik kullanma. Öfke nöbetleri sizin meslekte iyi olmuyor. Tren yüzünden işinden olan tanıdığım polisler var. Aynen bu kafada küçük adımlarla ilerlersen günün sonunda kazanan illaki sen olacaksın.

• Beğen 1
  • +1 3
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312

Herhangi bir şekilde Pharmtech veya İran test asla tavsiye etmem. Marka ve ürün tedariği konusunda sorun yaşıyorsan, sol aşağıda WhatsApp butonundan destek alabilirsin. Gelelim enjeksiyona pazartesi-cuma 125mg alman gayet ideal. 250mg test seni bi 14-20 hafta götürür. Duruma bağlı anti östrojen kullanabilirsin. İlk başta naturalken bi kan değerlerini görelim

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 9 dakika önce yazdı:

Benim ise sana kullanmaman gerekenlerden yana tavsiyem olacak. Mesleğin icabı asla NOR19 grubu anabolik kullanma. Öfke nöbetleri sizin meslekte iyi olmuyor. Tren yüzünden işinden olan tanıdığım polisler var. Aynen bu kafada küçük adımlarla ilerlersen günün sonunda kazanan illaki sen olacaksın.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bu güne kadar ilaç geçmişim hiç olmadı. Sporumu yapar, takviyemi alırdım. Siz tecrübeli hocalardan yardım almak benim için çok iyi olur bu konularda. Evet sindire sindire ilerlemek daha doğru ve sağlam sonuçlar doğuracaktır.

tarihinde OrhannnnThePolice tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
OrhannnnThePolice, 9 dakika önce yazdı:

Aburaihan var. Peki kaç haftalık kür yapmalıyım ve tek ampul 250mg nasıl böleceğim 2'ye veya haftada 250 tek enjeksiyon yapsam olur mu ?

1 ml de 250 testo var. 2 enjektöre 0.5 çekip birini vuracaksın diğeri güneş görmeyen çekmeceye saklayacaksın bozulmaz.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
rastlantisal, 27 dakika önce yazdı:

Biz de polis olucaz inşallah bakalım o zaman tren kullanırken başıma ne gelecek güzel abim 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
AREN, 1 dakika önce yazdı:

Biz de polis olucaz inşallah bakalım o zaman tren kullanırken başıma ne gelecek güzel abim 😅

Önce hayat, sonra hobin. Buna istinaden sen de tren veya deca kullanmayacaksın. Bir anlık öfke, telafisi mümkün olmayan hatalara sürükler seni.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 2 dakika önce yazdı:

Önce hayat, sonra hobin. Buna istinaden sen de tren veya deca kullanmayacaksın. Bir anlık öfke, telafisi mümkün olmayan hatalara sürükler seni.

Abi ben hala çatlak kaburgayla bir yerimi doğrultamadım hala daha sürekli tedavi eşiğindeyim. 200mg deca kullanmayı düşünüyorum tedavi için hazır şu ara cruise’dayken

tarihinde AREN tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN, Bir saat önce yazdı:

Herhangi bir şekilde Pharmtech veya İran test asla tavsiye etmem. Marka ve ürün tedariği konusunda sorun yaşıyorsan, sol aşağıda WhatsApp butonundan destek alabilirsin. Gelelim enjeksiyona pazartesi-cuma 125mg alman gayet ideal. 250mg test seni bi 14-20 hafta götürür. Duruma bağlı anti östrojen kullanabilirsin. İlk başta naturalken bi kan değerlerini görelim

Sp nasıl ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    18
AREN, Bir saat önce yazdı:

Bence tavsiye edilmeyen ürünlerin sebebini de söylemek gerekli ki yazdığınız yorum havada kalmasın hocam. İran testo neden tavsiye etmiyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    688
AREN, 2 saat önce yazdı:

Polis değilim ama olsaydımda tren kullanırdım :D

AREN, 2 saat önce yazdı:

Abi ben hala çatlak kaburgayla bir yerimi doğrultamadım hala daha sürekli tedavi eşiğindeyim. 200mg deca kullanmayı düşünüyorum tedavi için hazır şu ara cruise’dayken

aren iran testo neden önermedin ?

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yigitcancamci
      İnstagramdan bir koç’dan kür desteği aldım.
      Kür içeriği şu şekilde;
      Testo Enanthat Dianabol Boldenon 15 hafta haftada iki kere olacak şekilde:
      Pazartesi;1ml testo enanhtat , 1ml boldenon Her gün sabah öğle akşam dianabol tablet Sizce nasıl bir kür?  
      İlk kürüm olacak az çok korkularım var lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: Fuarkistan
      18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
      Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: polatpr
      BİREYSEL NOTLAT:
      1.83 boy 96 kilo 6 yıldır spor yapıyorum Son 6 aydır yeniden aktif spora başladım Küre girmek istiyorum yarışma hedefim yok ama kendimi daha iyi görmek istiyorum only testo kullanmam mantıklı olur mu? Amacım daha hacimli ve estetik görünmek aklımda haftada 200mg enanthate düşünüyorum 2 ay kullanıp bi süre crusei yaparak bi süre kullanmayı düşünüyorum fikriniz nedir ?
    • Yazan: Aragontak
      2 sene düzenli spor sonrası hocamın 12 haftalık kür planlaması ve benimde bu konularda bilgim olmadığı için sizlerden bilgi ve fikir almak için konuyu açıyorum. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 28 boyum 1.84 kilom 81kg KÜR PLANLAMAM:
      ilk 6 hafta= pazartesi/persembe 1testo/1bolde sonraki 6 hafta= pazartesi/carsamba/cuma 1testo/1bolde son 4 hafta sabah öğle akşam ox/winstrol eklendi  ilaç markası swiss pharma(ilaçların tam dolu olduğunu düşünmüyorum artık az çok işin içine girince anladım) şimdi bu kürde son haftaya giriyorum ve yeterli mi yoksa başka bi küre geçmeli mi yoksa durup dinlenmeli mi hiçbir fikrim yok hocaya güveni yitirdim form resimlerimi yüklüyorum fikrinizi bekliyorum.
      GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.