Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Burak Alpa

Eski basketbolcu olarak ilk kürümü yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Burak Alpa    0

Merhabalar,

Eski basketbol oyuncusuyum. Basketbol yanında da fitness olarak çok iyi seviyedeydim. Ancak bir takım sorunlardan ötürü 10 senedir spor yapmamıştım. Şimdi 2 aydır tekrar fitness yapıyorum ancak sonuçlarıma daha hızlı ulaşmak istiyorum. Bu psikoloji ile doğru bir şekilde bilgi edinip yarar/zarar olarak steroid için bilgi almak istedim. Kesin kullanmak istiyorum ve kullanacağım ancak bunu olabilecek en az hasarla kış sonuna kadar atlatmam için yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim destekleriniz için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SantoR    155

Selamlar önce;

• Boy
  • Yağ oranı
  • Amacınız, hedef ve hayalleriniz nedir?

Biraz bilgilendirme yaparsan daha yardımcı olunur. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0

Selamlar, 31 yaşındayım. 1.78cm - 77kg'ım. Yağ oranım %18. Amacım kısa süre içerisinde kas kütlesi kazanmak. Bunun önerilmediğini, 2-3 sene dişimi sıkıp yapabileceğimin farkındayım. Beslenme konusunda ve spor konusunda zaten disiplinli yetiştim. Ancak kendime 3-4 aylık bir boost sağlamak istiyorum. Spor hayatımdan bundan sonra zorlayıcı koşullar olmadıkça devamlı olacak.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    160

Bi sağlık problemin yoksa testo - rimo veya testo - bolde ile başlayabilirsin ama riskleri göz önüne almayı unutma. Kürden sonra tamamen ilacı kesersen kazancın çoğu da gidecektir bunu da unutmayalım. Onun dışında başlamak istersen etki alacağın en düşük dozlarla başlamanı zamanla arttırıp vücudunu tanımanı önerebilirim. Kan testlerini mutlaka unutma 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
Burak Alpa, 1 saat önce yazdı:

re içeri

Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

Bi sağlık problemin yoksa testo - rimo veya testo - bolde ile başlayabilirsin ama riskleri göz önüne almayı unutma. Kürden sonra tamamen ilacı kesersen kazancın çoğu da gidecektir bunu da unutmayalım. Onun dışında başlamak istersen etki alacağın en düşük dozlarla başlamanı zamanla arttırıp vücudunu tanımanı önerebilirim. Kan testlerini mutlaka unutma 

Bu bahsettiğiniz rimo ve bolde'nin farkları nelerdir acaba? Bahsettiğiniz riskler standart; hormon baskılama, yumartalık küçülmesi, karaciğer/böbrek sorunları mı yoksa başka risklerden mi bahsediyorsunuz? Sağlam bir PCT dönemi ile kayıpları minimize etme yolu varmış sanırım?

Az önce hormon genel testi yaptırdım başlangıç öncesi, başladığımda esnasında ve sonunda olarak mı takip etmem gerekir? 

Son soru, 12 haftalık bir kür yeter mi yoksa 18 hafta gerekli mi? 6 hafta arasında ne kadar risk faktörü gelişmekte?

Sağolun...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    160
Burak Alpa, 32 dakika önce yazdı:

Bu bahsettiğiniz rimo ve bolde'nin farkları nelerdir acaba? Bahsettiğiniz riskler standart; hormon baskılama, yumartalık küçülmesi, karaciğer/böbrek sorunları mı yoksa başka risklerden mi bahsediyorsunuz? Sağlam bir PCT dönemi ile kayıpları minimize etme yolu varmış sanırım?

Az önce hormon genel testi yaptırdım başlangıç öncesi, başladığımda esnasında ve sonunda olarak mı takip etmem gerekir? 

Son soru, 12 haftalık bir kür yeter mi yoksa 18 hafta gerekli mi? 6 hafta arasında ne kadar risk faktörü gelişmekte?

Sağolun...

Evet genel olarak riskler böyle, kür içinde 6-8 haftada bi kan testi iyidir. Rimo insanlar bolde inekler için üretilmiş ilaçlar, etkileri benzer yan etkileri biraz farklı.

Bence kesinlikle 16 hafta üzeri yapılmalı kür hatta daha da uzun 20-24 hafta gibi çok daha verimli olacaktır. Risk faktörü pct sonrasında geri dönüş daha zor olabilir ve daha fazla organ hasarına maruz kalabilirsin bunu testler ile düzenli kontrol etmek gerek. Fakat bu iki ilaç için de 12 hafta için küre girmeye değmez diye düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Evet genel olarak riskler böyle, kür içinde 6-8 haftada bi kan testi iyidir. Rimo insanlar bolde inekler için üretilmiş ilaçlar, etkileri benzer yan etkileri biraz farklı.

Bence kesinlikle 16 hafta üzeri yapılmalı kür hatta daha da uzun 20-24 hafta gibi çok daha verimli olacaktır. Risk faktörü pct sonrasında geri dönüş daha zor olabilir ve daha fazla organ hasarına maruz kalabilirsin bunu testler ile düzenli kontrol etmek gerek. Fakat bu iki ilaç için de 12 hafta için küre girmeye değmez diye düşünüyorum 

Peki Anavar diye bir muhabbet karşıma çıkmaya başladı. Sanırım 20-40mg arası ağızdan alınıyormuş. Tek başına alınıyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    160
Burak Alpa, 47 dakika önce yazdı:

Peki Anavar diye bir muhabbet karşıma çıkmaya başladı. Sanırım 20-40mg arası ağızdan alınıyormuş. Tek başına alınıyor mu?

Alınır ama çok etki beklememek gerek, tek başına supplemented biraz etkili olur sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0

Peki bana kesin olarak steroid türü olarak hafta hafta mg ile birlikte ( pct de dahil ) almam gereken örnek bir plan yapabilir mi biri?

Ek olarak SARMS vs steroids nasıl karşılaştırılır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clay    4

Bu konular hakkında yeterli bilgiye sahip değil gibisin en azından ilacların ne ise yaradığını ne gibi yan etkilerin olduğunu forumda biraz daha zaman gecirerek ve okuyarak öğrenebilirsin bu risklerin farkına varmadan kimse sana örnek kür planlaması sunmak istemez bu riski almak istemez lütfen yanlıs anlasılmasın yazdıklarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    160
Burak Alpa, 2 saat önce yazdı:

Peki bana kesin olarak steroid türü olarak hafta hafta mg ile birlikte ( pct de dahil ) almam gereken örnek bir plan yapabilir mi biri?

Ek olarak SARMS vs steroids nasıl karşılaştırılır?

Pct kürden sonra değerlere göre yapılır ve geri dönüş hiçbir zaman kesin değildir. Belki kürden sonra hiçbir zaman eskisi gibi ereksiyon olamayabilirsn bu da bi risk. Kür planlaması için form atman en iyisi olur ama yine de bence önce iyice araştır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
Clay, 30.09.2024 - 17:52 yazdı:

Bu konular hakkında yeterli bilgiye sahip değil gibisin en azından ilacların ne ise yaradığını ne gibi yan etkilerin olduğunu forumda biraz daha zaman gecirerek ve okuyarak öğrenebilirsin bu risklerin farkına varmadan kimse sana örnek kür planlaması sunmak istemez bu riski almak istemez lütfen yanlıs anlasılmasın yazdıklarım

Aslında ciddi anlamda araştırma yaptım, sadece deneyimli insanlarla birlikte fikir yürüterek ilerlemek istiyorum. Tabii ki sorumluluk bana ait kim önerirse önersin. Açıkcası test+primo kürüne girmeyi düşünüyorum. 12-18 hafta arası kullanılıyor sanırım optimum süreyi bulmak istiyorum. PCT olarak ise yabancı ve yerli kaynaklar biraz değişebiliyor o yüzden de yönlendirme istiyorum.

Clay, 30.09.2024 - 17:52 yazdı:

Kan testi de yaptırdım öncesi için, esnasında ve bitimde de yaptıracağım.

test.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Çok yanlış bir karar olmuş. Bu spor, sana uygun mu değil mi bilmiyorsun bile. 2 ayda ancak tendomların alışmış olur. Keşke acele etmeyip en azından 2 seneni tamamlasan, sürecin tamamına, sana uyan antrenman ve beslenme biçimlerine vakıf olsan. Bu şekilde biraz karambol atışı olacak.

Sen yine de risk alma. 250MG testosteron Cyp. ile başla. 4 ay kendini gözlemle. Ona göre anabolik eklersin yada eklemezsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    95
Tony Montana, 30.09.2024 - 13:01 yazdı:

Bolde mi ? Boldenone primobolone göre çok daha ciddi bir ilaçtır üstelik PCT yapılması çok daha zor olan bir ilaçtır Undesilenat Esteri sebebi ile yarılanma ömrü 15 gündür ve kandan çıkması genellikle yarılanma ömrünün 5 katıdır yani 75 gün! Bu ortalama bir değer ve kişiden kişiye farklılık gösterir ki 200 güne kadar bulunabilme potansiyeli vardır. More Plates More Dates özellikle bu konuya dikkatle değiniyor. Hemogramı bozması tansiyon ile ilgili problemler ve boldenon anksiyetesi dediğimiz olaylardan bahsetmiyorum bile. Primobolone yüzlerce kat daha iyi bir tercih olacaktır özellikle arkadaşın durumu gözden geçirildikten sonra.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Çok yanlış bir karar olmuş. Bu spor, sana uygun mu değil mi bilmiyorsun bile. 2 ayda ancak tendomların alışmış olur. Keşke acele etmeyip en azından 2 seneni tamamlasan, sürecin tamamına, sana uyan antrenman ve beslenme biçimlerine vakıf olsan. Bu şekilde biraz karambol atışı olacak.

Sen yine de risk alma. 250MG testosteron Cyp. ile başla. 4 ay kendini gözlemle. Ona göre anabolik eklersin yada eklemezsin.

Selamlar,

250mg test cyp aldıktan sonra anabolik almamak için tam olarak sebep nedir hocam. Sizin görüşünüz benim için değerli. Tercihen primo mesela.

tarihinde Burak Alpa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
gönderildi (düzenlendi)
Burak Alpa, 56 dakika önce yazdı:

Selamlar,

250mg test cyp aldıktan sonra anabolik almamak için tam olarak sebep nedir hocam. Sizin görüşünüz benim için değerli. Tercihen primo mesela.

Çünkü çok erken 2 aylık vücut geliştirme sporcusu için. Henüz üzerinde etkisi nedir bilmiyorsun. Kademeli olarak başlayıp sorun yaşamadığından emin olduğunda anabolik eklemek daha doğru. Sabit kürler tasarlamayın kafanızda. 

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: normlife6425
      Arkadaşlar cümleten selamlar,
      Konuyu olabildiğince kısa özetlemeye çalışacağım. 25 yaşında kendimi bildim bileli bu spora tutkuluyum 18 yaşımda 2 yıl kadar doğal olarak yapmıştım fakat safra kesesi ameliyatı sebebiyle bıraktım bir daha da başlayamadım ta ki bi kür yapıp motivasyonumu yakalayana kadar.
      İlk haftam bitti kullandığım ürünler:
      testosteron enanthate 0.5 ml mix ürün 1 ml haftada 2 enjeksiyon ikiside  içerisinde 200 ml boldenon 200 ml cypionate ve 50 ml propionate. İlk sorum bu kürde testosteronun farklı türevleri olması kürümde bi dezavantaja sebep olur mu ikincisi ise evet artık gelişmeye başlıyorum diyene kadar ne kadar süre geçer. Bu arada 5 aylık bir kür koruyucu olarak evigen 150 mg ve nac 600 kullanıyorum aynı zamanda Q10 içerikli çoğu vitaminin yeterli düzeyde olduğunu düşündüğüm bir multivitamin kullanıyorum.
      Tecrübeli büyüklerimin ve küçüklerimin yardımını bekliyorum , teşekkürler…
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: badicigitarist
      Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
      Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
      140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor? 
      İyi forumlar, saygılar.

• Yazan: devtycon1211
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
      Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
      Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
      1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg  Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
      Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
      Değerlerim :
      FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum 

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.