-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: squafy
Merhabalar arkadaşlar,
Çoğumuz buna bende dahil olmak üzere bulktayken tavuk pilav patates vb. temiz karbonhidrat alıyoruz. Fakat bazı kişilerde gördüğüm kadarıyla kahvaltıda cornflex, gün içinde basit şeker alımı gibi şeyler görüyorum.
SORULARIM:
Özellikle bu gibi durumlar kalori fazlasındayken yani bulkta iken yağlanma açısından sorun çıkarmıyor mu? Yoksa bu tarz beslenenler cycle’ına insülin veya başka herhangi bir ilaç mı kullanıyorlar? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: oisobb123
Merhaba arkadaşlar,
Diyette açlığı bastırmak için çok fazla sakız çiğniyorum içinde şeker yok fakat tatlandırıcılar var bazı tatlandırıcıların insulin salgıladığını okumuştum diyet için bir problem yaratır mı ? (Ortalama 1 paket çiğniyorum 40 kalori cıvarı tüm paket)
-