Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

hirstyz

Kan testi sonuçlarıma göre testosteron çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

hirstyz    0

Merhabalar, definisyon kürümde 4.haftadayım. Kan tahlili yaptırmak istedim çok bilindik bir türk markası testo prop kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığını da görmek istedim açıkcası. Değerlerimi sizlerle paylaşmak isterim bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Sağlık açısından bana katabileceğiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum. 

Haftalık 300 mast - 400 prop kullanıyorum. 4.haftada clen ve winstrol ile devam edeceğim

66ec05e5c4a45_WhatsAppGrsel2024-09-19saat14_06.23_70fbc9f4.thumb.jpg.976fd29a39f7b6020da1eacd28397e85.jpg 66ec05e5f15e8_WhatsAppGrsel2024-09-19saat14_06.21_658763a1.thumb.jpg.850198e07ce15e325b9e27e9b52b386a.jpg 66ec05e5864e6_WhatsAppGrsel2024-09-19saat14_06.24_6f4e9069.thumb.jpg.0f976fcb519462c175855efe3e59397d.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


mustafaskh    125

Testo çalışmış masteron da çalışıyor 

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hirstyz    0

hocam bu estradiol ve prolaktin için bir şey yapmam kullanmalı mıyım sizce

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hirstyz    0

hocam hissettiğim bi agresiflik veya eklem ağrısı yok şuan için. marka olarak noxy kullanıyorum. yalnız testoyu optimum pharma kullanıyorum. Birde winstrol ile cleni ekleyeceğim winstrol tablet 10mg mevcut elimde noxy marka ama gün içinde hangi vakitlerde kaç mg almam gerekli bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

185 boy , 84 kg yum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hirstyz    0
Diver, 48 dakika önce yazdı:

Winstrol eklem ağrısı yapma ihtimali yüksek o yüzden tavsiyem masteronu 200 mg indirme yönünde olacaktır. Winstrol 20 mg ile başlayabilirsin sabah akşam yemekten sonra bir adet kullanabilirsin. İlerleyen günlerde aldığın etkiye bakarak 50ye kadar çıkabilirsin ama karaciğeri çok yorar. 6/8 haftayı geçme.

Eklem ağrıları için kolajen tip 2, glukozamin ve kondroitin kullanabilirsin. Ve kesinlikle balık yağı olmalı.

Karaciğer için nac600, Devedikeni ekstresi, enginar ekstresi kullanmalısın. Winstrol toksik bir ilaç.

son olarak optimum ile 1500 total testo görüyorum bu markadan devam etmelimiyim sizce hocam, teşekkür ediyorum yorumlarınız için 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.259

DHT içeren kürlerde bünye uygunsa E2 düşebilir hatta sıfırlanabilir. Çok yaşıyorum ben bunu. Sivilcelenmemin en temel nedenidir kendisi. Bu senaryoda misalen testo düşük dozlu ama masteron tam doz olabilir. E2 yükseltmek için masteronu azaltmak yada testosteronu artırmak doğru olur.

  • Beğen 4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: the_escobar
      Herkese merhabalar, prolaktin ve E2'nin belirtileri oldukça benzer olduğundan hangisinin yükselmiş olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Test vermeden kesin bir şey demek zor olur gibi görünüyor ama fikirlerinize açığım.
    • Yazan: Gordo
      Öncelikle herkese merhaba,
      Öncelikle 26 yaşındayım, hayatım boyunca her zaman aktif spor yaptım çocukluğumdan bugüne ailemin de desteğiyle hiç boş durmadım, vücut geliştirme benim aradığım şeyi bulmam oldu, bu dönem içinde çok iyi formlar yakaladım(senelerce yapmasam bile kol ölçüm 37-38 bir örnek sayılabilir sanırım), sadece clenbuterol/efedrin kullandım hiç steroid kullanmadım. Senelerce ara verdikten sonra düzgün bir disiplin yakaladım bu sene, maddi olarak da imkanım varken kür yapmak istedim.
      Burak hocayla @Loving konuştuk, kan testini attım. Test profilimde son konularımda mevcut, bir çok değer referans dışıydı, LH, FSH, PROLAKTIN, PROGESTERON gibi başlıca hormonlarda gariplik vardı. Burak @Loving hoca böyle çalışmamızın mümkün olmadığını, sorunun üstüne gitmemi önerdi. İşler buradan sonra akıl almaz haller alıyor.
      Önce devlete gidiyorum, doktor hiç bi şeyin yok iyisin deyip yolluyor, sonra özele gidiyorum oradaki doktor da şikayetim yok dedim diye endrokrine yolluyor. Endokrin hipofiz MR çektiriyor, herhangi bir sorun yok ama hormonlar darmaduman. Bu arada hiç bir şikayetim yok, libidom hiç bir zaman düşük değildi, performans konusunda da iyiydim, hala da öyle, ve ya işte kitledir, şişliktir hiç bir şeyim yok sadece sağ testisim ağrıyor çok az.
      En son muayene etsin de ne varsa çıksın ortaya küre gireyim zaman kaybetmeyeyim diye ağrım var sağda dedim, çünkü demesem üstüne gitmeyecekler biliyorum, doktor dediğiniz adam da insan ve ben bu süreçte çok doktor ziyaret etmiş biri olarak egosunu kibrini bir kenara bırakıp hastasıyla adam gibi birebir diyaloğa giren, senaryolara yoğunluşan doktor az gördüm. Varikosel olabilir Renkli Doppler USG çekelim bi de spermiyogram ver bakalım dedi, ben hala içimden boşuna zaman harcıyoruz diyorum. Görüşmeye gidiyorum sonuç tümör, köyü huylu olduğuna inandığı bir kitle ve ilaçlı MR istiyor, ayrıca azospermi olduğumu da öğreniyorum (azospermi bile denmez verdiğim örnekte sadece 1 canlı sperm bulundu onu da dondurdum). tekrar görüşmeye gidiyorum ve kötü huylu olduğunu, şu an kanser hastası olabileceğimi söylüyor. BETA HCG ve AFP bakılıyor referans içerisinde, bu iyi bi haber sayılır ama testisim alınmadan hangi tür bir kanser olduğunu bilmek mümkün değil diyor. Daha ben olayın ciddiyetiyle yüzleşememişken, aileme bile söyleyememişkem ameliyat tarihi ayarlıyoruz.
      Ameliyatım çok iyi geçti, sonrasında patoloji raporunu beklemek zorundaydım. O bir kaç günü anlatamam, ailem bir yandan yıkılmış haldeler kendimi geçtim insanları toparlamakla uğraştım, basit tabirle sapasağlam görünen evlatlarının bir günde kanser olduğunu öğrendiler. Neyse ki kanserin daha iyi huylu versiyonu(seminom) olduğum ortaya çıktı patolojide ve cok erken fark ettiğim için sıçrama olmamış, radyoterapi/kemoterapi almak zorunda kalmadım. Açıkçası bu tedavileri görmek zorunda kalmak beni ölümden daha çok korkutuyordu. Testler temiz, o bir ay kadar süre eziyet gibi geçse de çok büyük bir tehlikenin ucundan döndüm.
      AMA
      Ama kontrollerde LH, FSH, PROLAKTIN, PROGESTERON hala referans dışı, testosteron da 500den 350lere düştü. Bir de sol testisimde ameliyattan beri sürekli bir ağrı var, bu ağrı kalçama ve bacağıma vuruyor. Bunun için de gittim doktora, her şey tertemiz dandik dündük ağrı kesiciler yazıp yolluyorlar.
      Endokrin temiz diyor, Üroloji temiz diyor ama kan değerlerim hala bozuk. Daha bugün bir doktora gittim ve libido/sertleşme sorunları olmadıkça problem olmayacağını, testiküler yetmezlik olduğu için hormonların bu şekilde olduğunu ve somut bir şikayet yoksa bir şey yapmanın gereksiz olduğunu söyledi ve bu süre zarfında fırsat bulmuşken danışmak için steroid hakkında sorular sordum, testis kanserinin en büyük faktörlerinden biri, çok tehlikeli bu şekilde kan değerlerin varken hormonlarınla oynarsan büyük problemler yaşabilirsin dedi. Bu arada her bransı üçer hocayla falan gezdim, çünkü güvenmiyorum dediğim gibi teyit amaçlı bunu yaptım, ama hepsi aynı şeyleri söylediler. Yapılan araştırmalarda steroidle kanserin bir ilişki olmadığı söyleniyor ki bildiğim kadarıyla kanser hastalarına reçete ediliyor steroidler zaten. Bu konu hakkında fikirlerinizi duymak isterim, belki bazı insanlara da farkındalık oluşturmuş olurum çünkü canımızdan değerli bir şey yok ve gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim şeyler yaşadım. Sorduğum sorular için verilen cevaplar ya da soracağınız sorular için şimdiden teşekkürler @rastlantisal @metinav @SERKO @Askabar @Diver @GHOST @SPECTRE @Fuhrer @Feladel
    • Yazan: Beypazarı10
      Arkadaşlar selamlar,testosteron enanthate kana kaç haftada karışır,nezaman vücudumda gözle görülür fark olur?
    • Yazan: merenkesen
      Arkadaşlar merhaba,
      Vücudumda kas kütlesi yeterince olmadığı için kütle eklemek için bu küre girdim, bir yandan da vücudum çok gelişmediği için yağ yakımını destekliyorum kardiyoyla.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Rimobolan Pazartesi 1 ml testo + 1 ml rimo Çarşamba 1 ml rimo Cuma 1 ml testo + 1 ml rimo Yapmamı söyledi ve bana biraz çok geldi.
      SORULARIM:
      Siz ne diyorsunuz? En iyi verim için sizce dozaj nasıl olmalı?  Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: oppomer
      Selamlar arkadaşlar,
      Kullandığımız testosteron dozajı, Rimo, masteron, npp  dozundan daha az olursa ne olur, misal testo 300mg rimo 400mg npp 400 mg, yani testosteron dozunu düşük tutmak ne kazandırır ya da testo dozunun daha yüksek olması ne kazandırır ne kaybettirir, mantığı nedir? Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×