Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

sarmkolik

Bu ürün orijinal zphc mi?

Önerilen İletiler

sarmkolik    3

Öncelikle hepinize iyi forumlar.

Instagram üzerinde bir sayfada gördüm fiyatı 550₺ (yan tarafları sansürledim satıcı ismi var diye)

IMG_20240914_130002.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


metropol    148
  onlytrenbolone, 9/14/2024 - 11:27 yazdı:

550 tl orijinal mi diyor :D Ya sen 500 liraya 2 öğün yemek yiyemiyorsun aslşkdjas :D

herkes bunu 500e satmıyor ki bu satıcı insaflıymış 2000e satanda var sahte zphc yi

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    82

o fiyata orjinal zphc olmaz 

tarihinde ahmet377 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    42

Ben sarms alırken yurt dışı fiyatlarina kadar bakmıştım yurt dışında sitelerden bak kaç dolar kaç Euro kaç sterlin falan daha çok yardımcı olur 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
uslu4335    14

Bende bugün 600 tl den sonra 490 tl ye iran testo gördüm ya tokatçı yada çalmış olması lazım 😀 yada 1. Elden satıyor olması lazım anlamadım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    859

Piyasda cidden en çok sahtesi bulunan marka heyecan aramayın kendinize daha az riskli çalışan markalara yönelin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sarmkolik    3
  onlytrenbolone, 9/14/2024 - 11:27 yazdı:

550 tl orijinal mi diyor :D Ya sen 500 liraya 2 öğün yemek yiyemiyorsun aslşkdjas :D

Yok hocam piyasasını bilmediğim için sordum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: papahet
      Herkese merhabalar.
      İlk kürüme girmeye karar verdim. Sadece testosteron kullanacağım. marka öneriniz var mı? Açık siklet body'ci ifbb pro bir eleman bana zphc kullanmamı önerdi. 50 dolar da fiyat çekti. Fakat sitede bu marka ile alakalı kötü şeyler okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.
      SORULARIM:
      Türkiye'de olanların çoğu orijinal değil vs. gibi yorumlar sitede çok var kullanıp iyi bir etki gören var mı? Bu markayı kullanmalı mıyım veya sizin bir marka öneriniz olur mu?  Ortalama ürün fiyatları nasıldır iyi markalar için? Ne yapmam lazım? Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Yardıma ihtiyacım var. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
    • Yazan: Bucky
      Ulaşabildiğim bir satıcı resimlerini koyacağım ürünü satıyor. Resimleri kendisi çekmiş stok değil. Verdiği fiyatta sanırım piyasaya göre ortalama bir fiyat. Kutusundan yorum yapabilecek hocalarım bir yorum yapabilir mi? Orjinal mi yoksa sahte doldurma ürün mü bir netleştirelim.
           
    • Yazan: Ahmet isa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ben bu marka ürünü aldım fakat sonra buradaki konuları okudum gördüm ki ürün orijinal değilmiş.
      SORULARIM:
      Kullanmaya devam etsem mi? Etkisi var mı? Kullanan var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ:
       
    • Yazan: samed
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      6 haftadır İran testo gidiyorum 250 mg. Büyümeye giriyorum arkadaşlar hayırlısıyla.
      YENİ PLANLAMAM:
      375 mg testo 375 mg bolde Gideceğim. Bir satıcıdan 2 kutu ZPHC aldım toplam 2350 TL verdim. Orijinalliği kafamı karıştırıyor. Sizce nasıl?
        
    • Yazan: Masquerade
      Herkese selamlar,
      SORULARIM:
      Humax Pharma hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir kaç söylentiye göre ZPHC ile aynı yerde üretildiğini duydum da kullanan var mıdır? Yorum yapabilirlerse sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×