Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

owlimagine

Only anavar kullanımı hk. yan etki, fayda ilişkisi nedir?

Önerilen İletiler

owlimagine    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 ay süreliğine only anavar denemek istiyorum yan etksinin azlığından ötürü body tech 50 mg lık sizce iş yapar mı herhangi bir yan etkisi olur mu nasıl faydasını görürüm ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mogger    6

ben daha önce anavar kullandım ama balkan'dan kullanmıştım. bodytech hakkında bilgim yok. bende sadece el ve ayaklarda kasılma ve ufaktan bi saç dökülmesini hızlandırmıştı hocam. ama zaten kullandığın 2. gün anlarsın idmanda orjinalliğini, felaket bir pump yapıyor. bence only anavar yapma, ama senin kararın. zayıflayacaksan mesela yanına clen ekle, kilo alacaksan mk ekle ama yine yanında bir şeyler olsun çünkü anavar yanındaki performans arttırıcı maddelerinde etkisini arttırıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    471

40mg üstü üretimi daha da çok baskılar yan etki olsadılığo karaciğer değerlerinin artması felan 40 üstü başlıyor çoğu yan etki only testo gir daha mantıklı yada arkadaşın dediği gibi mk .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    70

Bodytech anavar kullanmıştım günlük 30mg şaka yapmıyorum omzum da lifler gözüküyordu, ama şuan kalitesini çok bozdu diyorlar senin bileceğin iş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
`Tesron    34
owlimagine, 2 saat önce yazdı:

2 ay süreliğine only anavar denemek istiyorum yan etksinin azlığından ötürü body tech 50 mg lık sizce iş yapar mı herhangi bir yan etkisi olur mu nasıl faydasını görürüm ?

Merhaba, Hamd olsun sen nasılsın ?

BodyTech Anavar, Anadrol ve Dianabol kullandım. 0+0 etki aldım. Gram değişiklik yaşamadım. Başkma marka only kullanmak ne yapar bilemem. Ama ben BodyTech'den gram fayda görmedim. Param çöp oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    1

Hocam ilaçların dolu olduğuna emin misin herkesin alışveriş yaptığı bir adamdan alıcam biliyosunuzdur zaten sizde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    58

Bir dipnot geçmek istiyorum bazı forumlarda okuduğum yazılardan. Anavarın ilaç sınıfı ürünleri(oxabone , bonavar ,lonavar) kullananlar , ugl ürünü anavarlarla karşılaştırılamayacak düzeyde daha iyi olduğunu söylüyor. %98 saf ugl ürünlerinin bile ilac sınıfı kadar iyi olmadığını söyleyenler çok fazla. Bunun nedenini tam olarak bilmemekle beraber kullanılan hammaddelere vb bağlıyolar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    22
owlimagine, 3 saat önce yazdı:

Hocam ilaçların dolu olduğuna emin misin herkesin alışveriş yaptığı bir adamdan alıcam biliyosunuzdur zaten sizde 

Malum taylandda yaşayandan bahsediyosanız boşun boşu ürünler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    1
colw1n, 11 dakika önce yazdı:

Arkadaşım testo bolde almıştı ve doluydu kan testlerinden anladık acaba bazı ürünleri boş mu gidiyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    22
owlimagine, 3 dakika önce yazdı:

Arkadaşım testo bolde almıştı ve doluydu kan testlerinden anladık acaba bazı ürünleri boş mu gidiyor?

oral 4 adet ürününü denedim 4ündede 0+0 etki arkadaşın dediği gibi. Barış adında bi arkadaşım vardı taylandlıdan tren a ve 3-4 tane peptid aldı ne bir etki gördü ne bişey. Bunların üstünden 2-3 ay geçti şuan nasıldır bilemem

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    1

Güvenilir satan kim var ya nasıl ulaşacağız bilen birisi varsa yazabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    22
owlimagine, Şimdi yazdı:

Sol altta ki whatsapp butonuna tıklayarak ulaşabilirsinz stok olup olmadığını sorarsın forumdada başka satıcı bilgisi vermek yasak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    181
owlimagine, 9 saat önce yazdı:

yanına mk677 ekle 10-20mg kas eklemene yardım eder.

Cut yapıcaksan da Cardarine/Clen ile birlikte güzel etki alırısn.

Ben şuan 30mg anavar + 75mcg tiromelle definasyon yapıyorum ve güzel gidiyor baya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    29
owlimagine, 2 saat önce yazdı:

Burak hocadan yeni aldım noxy oxandrolone üç gündür kullanıyorum soru işareti olsun istemiyorsun wp butonuna basıp direk iletişime geç ucuz ilaç değil hammedesi en pahalı olan diye biliyorum birde iştah kesmesi yapar mı bilgisi olan var mı bir kaç gündür iştahta biraz düşüş var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n, 6 saat önce yazdı:

iyi de reis yarismacilar bile ondan almiyormu taylan bile övüyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    471
predator4201, 5 dakika önce yazdı:

iyi de reis yarismacilar bile ondan almiyormu taylan bile övüyordu

"yarışmacıya" zaten dolusunu verir çoğu satıcı prim için diğerlerine onun üzerinden prim yapıp boşunu verir.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 2 saat önce yazdı:

"yarışmacıya" zaten dolusunu verir çoğu satıcı prim için diğerlerine onun üzerinden prim yapıp boşunu verir.

güvencek insan kalmadı yazıklar olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    1
Vezuchiy, 14 saat önce yazdı:

yanına mk677 ekle 10-20mg kas eklemene yardım eder.

Cut yapıcaksan da Cardarine/Clen ile birlikte güzel etki alırısn.

Ben şuan 30mg anavar + 75mcg tiromelle definasyon yapıyorum ve güzel gidiyor baya.

hocam rad 140 eklemeyi düşünüyorum oxun dozajlamasını nasıl yapıyosun yarılanma ömrü 9 saat bi sabah bir de akşam 10 mg toplamda 20mg almayı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    17
owlimagine, 21 saat önce yazdı:

Herkese ilaç satıyorsa büyük ihtimal TR üretimi ürunlerdir yani boşmu dolumu bişey söyleyemez kimse

Çünki, bu adam senle birlikte 100 kişiye ilaç satsa gümrükten  en az 1000 kutu ilacı sokmak zorunda kalırdı sence mümkünmü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar arkadaşlar, geçmeyen inflamasyon için Anavar kullanmayı düşünüyorum. Kan testimi buraya atıp sürece başlayacağım. 

Doğal testo döngüsü ne zaman kapanır ya da kapanır mı Anavar kullanımında? Dediğim gibi, şu an kütle, keskinlik vs gibi hedeflerim yok. Sadece konforlu idman istiyorum. :( 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    471
dips enjoyer, 18 dakika önce yazdı:

Selamlar arkadaşlar, geçmeyen inflamasyon için Anavar kullanmayı düşünüyorum. Kan testimi buraya atıp sürece başlayacağım. 

Doğal testo döngüsü ne zaman kapanır ya da kapanır mı Anavar kullanımında? Dediğim gibi, şu an kütle, keskinlik vs gibi hedeflerim yok. Sadece konforlu idman istiyorum. :( 

Kapanmazda baskılar karaciğer değerlerini yükseltir ama gerçek anavarsa dianabol yada winstrol kadar filan yükseltmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    181
gönderildi (düzenlendi)
owlimagine, 14.09.2024 - 09:27 yazdı:

hocam rad 140 eklemeyi düşünüyorum oxun dozajlamasını nasıl yapıyosun yarılanma ömrü 9 saat bi sabah bir de akşam 10 mg toplamda 20mg almayı düşünüyorum

sabah ilk öğünden sonra öğlen yine bir öğünden daha sonraya denk getiriyorum. akşam vaktide yine bir öğünü yakalayıp sonrasında alıyorum.

Tiromelde aynı şekilde öğünlerden sonra alıyorum.

Her öğünden sonra almak bence en iyi kullanım şekli ama benim öğün sayım 6-7 olduğu için o kadar yüksek dozlara çıkmak istemiyorum.

Yemeklerden sonra protein sentezine destek olması için alıyorum 1-2 saate peek yapıyor kanda zaten anavar.

Rad'ıda gece uyumadan tavsiye ederim tek doz alınacaksa salınan growth ile beraber iyi iş çıkarabiliyor uyumadan 1 saat önce kafi bence.

tarihinde Vezuchiy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: crizbi01
      Merhabalar,
      Buddha pharma:
      Clen OX Anavar Aldım. Hafif şekilde kilo vermeme yardımcı olmasını bekliyorum. Ürünleri düşük MG de kullanacağım.
      Boy 170 Kilo 104'dü ve 99 Kilolara 1 ayda diyet antrenman ile düştüm. Kan şekerini ayarladım. Herhangi bir şey kullanmadım bu süreç içerisinde ortalama 2700-2800 Kalori alarak 5 kilo verdim. Şimdi ise Ox ve clenin yanına:
      B12 C Vitamini Magnezyum Çinko Yazdırdım. Başka almam gereken bir şey var mı? Testoyu baskıladığı için genelde 3 hafta ve sonrasında 2 Hafta On 2 Hafta OF olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde karaciğer e baskınında ciddi anlamda azaldığı araştırmalar var. Ve bu süreç içerisinde yada sonunda sizce PCT gerekebilir mi? Kan değerlerine göre tabiki.
      Cevap veren herkese teşekkür ederim.
      Testosterona kullanmayacağım en azından şimdilik.
    • Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli hocalarım. Anavar - testo kürüne başlamayı düşünüyorum anavar tercih etmemin sebebi sakatlık yaşamış olmam ve büyük ölçüde iyileşsem bile hala eski halime dönememiş olmam. Anavarın eklemler üzerinde ve inflamasyon üzerindeki etkilerini okumuştum, bu konu altında yine tavsiye almak isterim. Peptid daha önce defalarca düşündüm ancak bütçemi aşıyor, ayrıca süreçte kaybettiğim kas kütlesininde üzerine çıkmak için kür yapmak daha çekici geliyor bana. Şimdiye kadar yazdıklarım başlıktan bağımsız ama yine de bunlar hakkında da fikir almak isterim. Şimdi geleyim başlığa. İlk kür öncesi kan testimi verdim inşallah sonuçlar aşağıda. 

Ayrıyeren daha önce yakın bir tarihte başka bir test daha yaptırmıştım hormon testi değil ama haricinde kapsamlı bir testi, herşey referans aralığındaydı. vit d, b12 vs...
      Prolaktin yüksekliği için önlem almam gerekiyor mu? Ashwaganda kullanıyorum önemli bir süredir, gerçekten etkisini hissettiğim bir takviye, o stres eksikliğini hissediyorum. Onun etkisi olabilir mi? Onun haricinde de aklıma başka bir sebep gelmiyor.. 3 yıllık bir spor geçmişim vardı ve uzun süredir, 4 aydan fazla antrenman yapmıyorum belki ondandır da bilmiyorum. 
      Sonuçta;
      1) Anavar-testo sakatlığı hafifletmek ve ilk kür için uygun mudur? Doz olarak ne önerirsiniz?
      2) Prolaktin için ne yapmam lazım ya da bişey yapmalı mıyım?
    • Yazan: polatpr
      Kişisel bilgilerim:
      Yaş: 23 Spor tecrübem : 7 yıl Aktif spor durumum : 6 ay Kg : 95 Daha iyi bir form yakalamak için:
      Rad 140 Anavar Provion Kürü düşünüyorum elimde x bir satıcıdan aldığım swiss pharma rad 140 ve optimum marka anavar var önerebileceğiniz bir durum var mı bu marka tr üretimiymiş ama satıcıyı tanıyorum sağlam bir  yerden aldım sizin düşünceleriniz nelerdir
      Güncel formum ve ürün fotoğrafı ekte:

• Yazan: emirix
      İlk kürüme gireceğim ilaçlarım 2 güne elimde olacak.
      KÜR DETAYLARI:
      Testo Prop Masteron Winstrol KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
      192 Boy 94 Kilo 20% Yağ oranı Göbekli ve kassız bir yapım var Şeklinde 2 günde bir masteron testo enjekte edeceğim. Haftada 5 gün antreman yapacağım. Karaciğer koruyucuları ve omega3, protein tozu kullanacağım. Kür hakkında ne düşünüyorsunuz? İlaçlarım gelince kür günlüklerine başlangıç formumu atacağım. 10 hafta sonra görüşmek üzere.
    • Yazan: cangr8
      Sarms kürü: (2 aylık)
      MK677 RAD140 Steroid kürü: (genel)
      TESTOSTERON OXANDROLONE Küre girilecek olsa bunlardan hangisini seçmeli? Sarmlar ile mi steroidler ile mi yola çıkmalı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.