-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Oxy2gen marka ghrp6 kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?
Oluşturan:
Ascent, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bu markanın peptidlerini kullanan var mı? Yorumunuz nedir? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Burak54
26 yaşında 174 boyum Var küre ghrp6 veya cinna eklemeyi düşünüyorum boy uzama muhabbetleri var ise yarar mı?
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Bu markanın peptidlerini ilk defa duydum,zphc ghrp6inu kullanan var mı aranızda yorumlarınız nedir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ktpx
Bu bizim bildiğimiz fragment mı ? Normalde frag 176-191 oluyordu fakat bundaki 17-24 ve bu ürünü pazarlayan satıcıdan daha önce bluesky adlı markayı almıştım memnun kalmıştım şimdilerde bu markayı pazarlıyor daha önce kullandınız mı deneyimi olan var mı ?
-
Yazan: mertkara
Merhaba arkadaşlar, hepinize selamlar
Steroid kombinimin yanında kullanmayı planladığım peptid kombini var, bu kombin için fikrinizi almak istiyorum.
Günlük:
cjc1295 no dac 2x 100mcg ghrp6 100mcg igf-1 lr3 5iu hgh fragment ghrp6 100mcg Birlikte kullanılınca 5.5 iu yakın growth salgılandığını okumuştum, 200mcg için 11iu yapar buna 5 iu hgh + igf1-lr3 eklediğimizi bakarsak ciddi bir günlük gh sentezi oluyor. cjc1295 ve ghrp6 aralıksız 6 ay kullanmayı planlıyorum sonrasında cut döneminde cjc1295 ve ghrp2 kombin edeceğim igf1-lr3 ü ara vermeden ne kadar süre kullanabilirim ve fikriniz ne olur? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
@rastlantisal @metinav @Diver @SantoR @Askabar @GHOST @Bay-T @otopsicikedi
-