Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Wgestelx

Only testosteron - kür günlüğüm ( ilaç, beslenme, gelişim )

Önerilen İletiler

Wgestelx    22
Diver, Bir saat önce yazdı:

Eğer seni takip edecek birisi varsa npp olabilir. Psikolojik olarak yorucu bir ilaç iyice araştır riskleri göze al öyle yap. Dediğin sisteme blast and cruise denir. Bende öyle uyguluyorum. Uzun kürden yanayım. Zırt pırt pct yapılması bana saçma geliyor.

Amacım hic pct yapmadan uzun yillar ilac kullanmak yilin 12 ayi kurde kalmak givi tabii simdilik gecerli degil daha yolun basindayiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.731
Wgestelx, 35 dakika önce yazdı:

Amacım hic pct yapmadan uzun yillar ilac kullanmak yilin 12 ayi kurde kalmak givi tabii simdilik gecerli degil daha yolun basindayiz

😄 anlatmak istediğim 12 hafta kür yapıp pct yapanlar var bu bana mantıksız geliyor. On ay kür iki ay pct olmalı diye düşünüyorum. Birde only testo başlamanın şöyle bir mantığı var bazı arkadaşlar bu işe başladığında kendine göre olmadığını farkediyor ve yol yakınken dönüyor. Sen only testoya başlarsın duruma göre hareket edersin.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
Diver, 15 saat önce yazdı:

😄 anlatmak istediğim 12 hafta kür yapıp pct yapanlar var bu bana mantıksız geliyor. On ay kür iki ay pct olmalı diye düşünüyorum. Birde only testo başlamanın şöyle bir mantığı var bazı arkadaşlar bu işe başladığında kendine göre olmadığını farkediyor ve yol yakınken dönüyor. Sen only testoya başlarsın duruma göre hareket edersin.

Haklısınız hocam.

Hocam biraz dusundum ve aklima soyle birsey geldi kurumun ilk 10 haftasi yani kasımın ortalarına kadar 250mg test devam etsem son 10 haftası 500mg çikarsam kür ici ani hormonel değisikliklerden sebeb bir yan etki vs görürmüyüm akne veya karaciğer de ve kür ici dozaj değistirmek dogrumu eger yapilabilirse böyle yapıcam9_9

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Wgestelx, 1 dakika önce yazdı:

Hocam biraz dusundum ve aklima soyle birsey geldi kurumun ilk 10 haftasi yani kasımın ortalarına kadar 250mg test devam etsem son 10 haftası 500mg çikarsam kür ici ani hormonel değisikliklerden sebeb bir yan etki vs görürmüyüm akne veya karaciğer de ve kür ici dozaj değistirmek dogrumu eger yapilabilirse böyle yapıcam9_9

Yan etki olarak öströjen yüksekliği ve sivilce oluşumu görmen mümkün. Zaten yanına anabolik eklemeden 500e çıkmanın mantığı yok bol bol su tutacaksın yani östrejenin yükselecek. 250 testo 200 rimobolan öneriyorum . Daha az su tutumu ile kas kazanımı sağlarsın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Wgestelx, 33 dakika önce yazdı:

İlk defa başlayacaksan her türlü o döngü kapanacak sonuçta ben ilk 4 hafta 125mg ile başlanılması taraftarındayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
AREN, 28 dakika önce yazdı:

İlk defa başlayacaksan her türlü o döngü kapanacak sonuçta ben ilk 4 hafta 125mg ile başlanılması taraftarındayım

Hicam onu nasil ayarlıyacağimki bi tüpde 250mg/ml var  125 çektigimi nerden bilicegim enjektöre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Wgestelx, 58 dakika önce yazdı:

Hicam onu nasil ayarlıyacağimki bi tüpde 250mg/ml var  125 çektigimi nerden bilicegim enjektöre.

1ml 250’se 0.5ml 125 işte güzel kardeşim. Insulin enjektörü ile yapıyorsan mesela 50’ye geldiğinde 125 olur (:

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
AREN, Bir saat önce yazdı:

1ml 250’se 0.5ml 125 işte güzel kardeşim. Insulin enjektörü ile yapıyorsan mesela 50’ye geldiğinde 125 olur (:

Abi ben çok acemiyim valla enjeksiyon yaparken elim ayağım titriyor ya 2 ampul çöpe gitti enjektöre çekemedim daha 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312

Niye böyle şeylere bulaştın madem sen (:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    155

Sana bir abi nasihati bu guzel genetikle hiç bir zaman deca ve trene bulaşma bozma sistemi tamamen ihtiyacın  yok senin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
SantoR, Bir saat önce yazdı:

Sana bir abi nasihati bu guzel genetikle hiç bir zaman deca ve trene bulaşma bozma sistemi tamamen ihtiyacın  yok senin

Valla istesemde kullanamam o kadar maddi gücüm yok. Tren  kullanımında beni takip edebilcek biriside yok:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Antidepresana ihtiyaç varsa kürden kesinlikle uzak durmalısın. Ruh halin ne ise onu katlar. Sorunların iyice kafanda büyür. Anabolik kürlerde yan etki yaşamama ihtimalin %0 de 8. Her 1000 kişiden sadece 8 tanesi hiç bir yan etki görmüyor. Şuan küre ihtiyacın da yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22

GÜNCELLEME;

Şansa hasta oldum gece soguk almışım 

Baş ağrısı

Mide bulantısı

Yüksek ateş

Var sanırım bu haftayi off kapatıcağım her hafif soguk alginliginda oyle oluyor bende.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Waxorion    47

bence 125mg senin fiziğin için hiç bir işe yaramaz boşu boşuna döngünü kapatmış olursun. 250 ile başlayıp yetmeyen kısımda 500 e çekebilirsin tabi anabolizan ekleyeceksen 300-350 de tutabilirsin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
Waxorion, 02.09.2024 - 10:48 yazdı:

bence 125mg senin fiziğin için hiç bir işe yaramaz boşu boşuna döngünü kapatmış olursun. 250 ile başlayıp yetmeyen kısımda 500 e çekebilirsin tabi anabolizan ekleyeceksen 300-350 de tutabilirsin

250 kullaniyorum zaten ilk 10 hafta onlytesto 250mg son 10 hafta da yanina 200 rimo eklicem allahin izniyle  aklimda bu var yani.

@Tony Montana hocam bu ilac etkisini ne zaman gostermeye baslar 30 agustos cuma ilk enjeksiyonu yaptim kac hafta sonra etki vermeye baslar

Diver, 01.09.2024 - 13:59 yazdı:

Yan etki olarak öströjen yüksekliği ve sivilce oluşumu görmen mümkün. Zaten yanına anabolik eklemeden 500e çıkmanın mantığı yok bol bol su tutacaksın yani östrejenin yükselecek. 250 testo 200 rimobolan öneriyorum . Daha az su tutumu ile kas kazanımı sağlarsın. 

@Diver hocam bu ilactan kaynaklı apse odem ne zaman oluşur ona göre krem alicamda şuan 1.hafta dolmak uzere enjeksiyon izi nokto bile yok keza ağrı vs de

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Wgestelx, 2 dakika önce yazdı:

@Diver hocam bu ilactan kaynaklı apse odem ne zaman oluşur ona göre krem alicamda şuan 1.hafta dolmak uzere enjeksiyon izi nokto bile yok keza ağrı vs de

Olmak zorunda değil ki 😄 İğneyi oynatmadan enjeksiyon yap ve sterilizasyona dikkat et. Hangi esterini kullanıyorsun? 

Bu konu fikir verecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
Diver, 32 dakika önce yazdı:

Olmak zorunda değil ki 😄 İğneyi oynatmadan enjeksiyon yap ve sterilizasyona dikkat et. Hangi esterini kullanıyorsun? 

Enentate. Gecekten olmuyabilimi hocam.  Valla olmasin daha iyi:D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Diver, 32 dakika önce yazdı:

Hirudoid forte’n ödem dışında başka mucizevi etkisi de var her zaman elinizde bulunsun. Özellikle aşırı yüksek testesteron dolu olduğunuz zamanlar da 😂😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

doz arttırmayı düşünüyormusun yoksa sabit 250 mi gideceksin birde kür bittikten sonra pct yapcakmısın yoksa direkt 2.küre mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
badibuilding06, 52 dakika önce yazdı:

doz arttırmayı düşünüyormusun yoksa sabit 250 mi gideceksin birde kür bittikten sonra pct yapcakmısın yoksa direkt 2.küre mi

Ilk 10 hafta 250 son 10 hafta 500 + anabolizan pct yapar 2.küre kadar dinlerinim büyuk ihtimal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Wgestelx, 55 dakika önce yazdı:

Ilk 10 hafta 250 son 10 hafta 500 + anabolizan pct yapar 2.küre kadar dinlerinim büyuk ihtimal

2. Kür yapacaksan pct yapmaya gerek yok cruise’a geçersin. 250 son 10 hafta 500’e gerek yok reseptörlerinizi hızlıca doldurmayın. 250 sonrası 350 yeter. 2. Kür’de 400’le başlayıp 500’e çıkarırsınız

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
AREN, 9 saat önce yazdı:

2. Kür yapacaksan pct yapmaya gerek yok cruise’a geçersin. 250 son 10 hafta 500’e gerek yok reseptörlerinizi hızlıca doldurmayın. 250 sonrası 350 yeter. 2. Kür’de 400’le başlayıp 500’e çıkarırsınız

Olur öyle yaparım bana fark etmez ama pct konusunda biraz beklemem gerekecek yani hemen giremeyeceğim küre o yüzden pct yapmayı düşünmüştüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
Wgestelx, 16 dakika önce yazdı:

Olur öyle yaparım bana fark etmez ama pct konusunda biraz beklemem gerekecek yani hemen giremeyeceğim küre o yüzden pct yapmayı düşünmüştüm.

Gerek yok ne kadar beklemek istersen o kadar cruise yaparsın. Sürekli aç kapa yapmak bana sağlıklı gelmiyor o kadar kazanç sonrası

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    83

maddiyatın el vermiyor, psikolojik olarak iyi durumda değilsen hiç başlama steroide

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    22
6arrows, 6 saat önce yazdı:

maddiyatın el vermiyor, psikolojik olarak iyi durumda değilsen hiç başlama steroide

Tek sıkintım maddiyat baska sorunum yok ama yakinda ise giricem insallah o yuzden basladim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yigitcancamci
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İnstagramdan bir koç’dan kür desteği aldım.
      Kür içeriği şu şekilde;
      Testo Enanthat Dianabol Boldenon 15 hafta haftada iki kere olacak şekilde:
      Pazartesi;1ml testo enanhtat , 1ml boldenon Her gün sabah öğle akşam dianabol tablet Sizce nasıl bir kür?  
      İlk kürüm olacak az çok korkularım var lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: Fuarkistan
      18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
      Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: polatpr
      BİREYSEL NOTLAT:
      1.83 boy 96 kilo 6 yıldır spor yapıyorum Son 6 aydır yeniden aktif spora başladım Küre girmek istiyorum yarışma hedefim yok ama kendimi daha iyi görmek istiyorum only testo kullanmam mantıklı olur mu? Amacım daha hacimli ve estetik görünmek aklımda haftada 200mg enanthate düşünüyorum 2 ay kullanıp bi süre crusei yaparak bi süre kullanmayı düşünüyorum fikriniz nedir ?
    • Yazan: efe1101
      Diğer bölgelere göre eksik gelişmiş bir bölgeyi haftada 3-4 kere çalışmak doğalken yararlı olmadığını biliyoruz ama only testo kürü kullanırken bir bölgemiz eksikse haftada 3-4 kez çalıştırmak ekstra bir gelişim sağlar mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.