-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Boldenon kullandığımız da hangi testler aracılığıyla ilacın çalışıp çalışmadığını anlarız?
Oluşturan:
Ritalin, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emnakin1
Genel sağlık kontrolü için hangi değerlere baktırmalıyım?
Kür öncesi ve başladıktan 1.5 ay sonra ekteki eklediğim fotoğraftaki değerlere baktırdım.
Bunlar yeterli midir?
-
Yazan: Flexair
Merhabalar,
1 sene öncesinde sustanon+rimobolan kürüne girmiştim yaklaşık 2 ay boyunca sonrasında hiç bir pct tedavisi uygulayamadım bazı sebeplerden ve bugün bir kan tahlili sonucu vermek zorunda kaldım doktor ise değerlerimin anormal olduğunu söyledi sizce bir anormallik mevcut mu var ise ne yapmam gerekiyor?
-
Yazan: Wessaa
Merhabalar,
İlk kürüm olacak ve başlangıçta testesteron enanthete + rimobolanla başlamayı düşündüm fakat ilaçları tedarik ederken rimobolanin fiyatı beni bir hayli aştı. Suanki güncel eczane fiyatı 100mg bir ampul 244 lira.
Kürüm şu şekilde olacaktı:
Haftalık 500mg testo + 400 mg rimobolan
Soruma gelecek olursak rimobolan yerine ilk kürde eklenilenecek başka bir ilaç var mı?
-
Yazan: lei
Merhaba iyi geceler herkese,
1 yıllık bir düzenli spor geçmişim ve düzenli beslenme sürecim var küre başlamayı düşündüğüm için kan testi verdim fakat bazı değerlerde gözle görülür sıkıntılar var, doktorum tamoxifen önerdi 6 ay kullan dedi sabah akşam düzenli 10mg şeklinde kullanmamda sakınca var mı bu değerlere bakılınca ve küre başlamamda sakınca var mı?
Bunları merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Bos23
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Spora uzun bir ara vermiştim şimdi tekrar başlamaya karar verdim. kickstart kür yapmayı düşünüyorum. Daha önce 2 kür yaptım
Testo tren e veya parabolan Danabol /anapolon Boldenon Masteron Tren ile npp arasında gidip geliyorum hangisi daha mantıklı olur sizce decadan dick konusu için biraz çekiniyorum.
Hızlı bir toparlanma için hangisi daha etkili olur?
-