-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
20 yaşındayım ve total testosteronum oldukça düşün ne yapmalıyım? trt doz ömür boyu kullanım mantıklı mı?
Oluşturan:
ghettoMonk, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jonturk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü! @metinav @rastlantisal @Diver
Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Devlet hastanesinde total testosteron değerine baktırabilmek için doktora hangi bahaneyi sunmalıyım?Yazan: Reksd41
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Çevremdeki arkadaşlarım hangi sebepleri sunarlarsa sunsunlar devlet hastanesinde üroloji bölüm sorumlusu doktor total testosteron vb. değerlere bakmıyorlarmış. Steroid veya çeşitli hormonlar kullanıyorum dediğiniz zaman insan fişler gibi bu durum kayıtlara geçiyormuş diye duydum.
SORULARIM:
Bu duyumların doğruluk payı nedir? Üroloji doktoruna bu testleri alabilmem için ne demeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: bdy754
Merhabalar abiler kardeşler,
Testomun düşük olduğunu düşünüyorum ve doktor kontrolünde testi tedavisi almak istiyorum.
SORULARIM:
bu işe yarar mı? daha önce deneyimleyen oldu mu? çünkü testonun az olması spora kadar her şeyi etkiliyor ya da normal küre mi gireyim sizce ? Hangisi daha iyi sonuç verir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: yuda
Abilerim ben 17 yaşındayım,
2 senelik spor geçmişim oldu hem kas kütlesi kazanamadım hem de diyette belirli bir yağ oranının altına düşemiyorum bende gidip hormon değerlerime vs baktırdım sonuçları aşağıya ekliyorum sizlerin düşüncelerini almak istedim.
Alkol sigara steroid hiçbir şey kullanmadım kullanmıyorum, doktorla görüştüğümde bana söylenenleri yazayım:
Yaşananlar: Doktora anlattım neler oldugunu etkileri vs Test sonuçlarıma baktı testis boyutuna baktı...
Bana dediği şey: Senin lh fshın yüksek seviyelerde olsa ama testosteronun bu seviyelerde olsa testislerindeki üretimin sıkıntılı olduğunu söyleyebiliriz ama şuan senin üretiminde vs bi sıkıntı yok oranların normal yani şuan senin vücudun daha fazla testosterona ihtiyaç duymuyor. Bu yüzden doğal dengeyi bozmamıza vs gerek yok eğer ki senin lh fshın yüksek olsaydı ama testosteron ona kıyasla düşük olsaydı replasman terapi yapardık beni mental psikolojik olarak çok kotu etkiledi 253 olduğunu bilmek.
-
Yazan: Jonturk
Herkese Öncelikler Merhaba,
Doktor tavsiyesi ile yaklaşık 1 senedir sustanon kullanıyorum. 3 haftada 1 kere olmak üzere.
SORMAK İSTEDİĞİM KONU:
Sustanon enjekte ettikten 2 hafta sonra Testosteron enanthate daha sonra tektera sustanona dönsem sorun olur mu?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 42 Spor geçmişim: 8 Yıl Kilo : 96 Yağ oranım: ℅25 (Tahmini) MCT ÜRÜNLERİ:
Nac600 Devit-3 Magnezyum B Vitamini Çinko Tüm cevaplar için teşekkürler.
-