-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Dirsek ağrısı yaşıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?
Oluşturan:
fiorentina, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: muhammedb1907
Merhaba Arkadaşlar,
Az önce 3. Enjeksiyonumu yaptım her Enjeksiyonda ilacın 1 sağ diğerini sol omuza yapıyorum ilk Enjeksiyon 'da en ufak acı hissetmedim 2.enjeksiyon da ise sağ omuzda yine 0 acı olurken sol omzumda saatler süren acı duydum şimdi 3. Enjeksiyon da ise sol omzumda hiç acı hissetmez iken sağ omzum inanılmaz derece ağrıyor bilgi sahibi birisi beni aydınlatır ise sevinirim kullandığım iğne ucunu tam sokmuyorum.
-
Yazan: gigabatu
Merhaba omuzdan enjeksiyon yapıyorum bu zamana kadar problem yaşamamıştım ama sabah omzuma enjeksiyon yaptıktan sonra ağrı ve şişlik oluştu ödem gibi.
Bunu geçirmek için ne yapmam gerekir? Kendi kendine geçer mi ve herhangi bir sorun oluşturur mu?
-
Yazan: Hakansteo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk defa ön koldan enjeksiyon yaptım ufak uçla ve damar kontrolü de yaptım fakat biraz ağrı yaptı arkadaşlar.
Bu normal mi?
-
Yazan: Frisby
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk iğneyi dün saat akşam 8 gibi yaptım hala vurduğum yer acıyor dış bacaktan siyah uçlu iğne ile yaptım bu normal mi acıması.
Yürürken vurduğum yer zonkluyor vuralı 17 saat filan oluyor 2,2ml
-
Yazan: merichara
Merhaba değerli hocalarım,
Buddha boldenon testo enanthat winstrol kürümün 8. haftasındayım.
3 gündür idrara çıktığımda idrarımda köpük ve sonrasında yanma hissini farkettim. İdrar rengim normal sadece suyu az içtiğimde koyulaşıyor. Ayrıca bu süreçte tuvalete çıktıktan sonra böbreklerimde hafif ağrı oluyor ve geçiyor. 5. Hafta kan testimde ast 53, alt 171 çıkmıştı.
Ne yapmam gerekiyor ? Kürü bırakmalı mıyım ? Aldığım etki şuan tam zirvesinde. Bir yol haritası çizmemde yardımcı olursanız çok sevinirim. @rastlantisal @Diver
Sağlıklı günler değerli hocalarım.
-