-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
5 günlük bpc-157 kullanımı sorunlarıma çare olur mu?
Oluşturan:
h4runx, in BPC-157 & TB-500
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: TheExecutioner
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yurt dışında bazı araştırmalar var bpc 157 nin erektil disfonksiyon üzerinde kullanıldığına dair. İçindeki aminoasitler orda ki ereksiyon kabiliyetinin artmasına sebep oluyor gibisinden bir yazı okudum sizce ne kadar doğrudur ? Deneyip fayda gören oldu mu ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Titpep
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Sizlere bazı sorularım var:
Bpc enjeksiyonu nereye yapılır? Herhangi bi kas içi yada yağ dokusu olur mu? Yoksa illa sakatlığın olduğu bölgedeki kas grubuna mı yapılmalıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: dips enjoyer
Fıtık sebebiyle BPC-157 başlamayı düşünüyorum. Daha önce kür geçmişim yok. Artık başlamış olayım diyorum,
- 250 testo enanthate
- Sakatlığa bağlı dozajlarda BPC-157
Böyle bir kür var kafamda. Yaş 20, boy 172, kilo 74-76. Yaklaşık 3 yıldır spor yapıyorum. Bu sakatlık mereti olmasa gayet disiplinli bir antrenman ve beslenme rutinim vardı, geri dönebiirim. BPC-157'nin anabolik etkisini bilmesem de yağ yakımına katkı sağladığı hakkında buradaki hocalarımın tecrübelerini okumuştum. Ne dersiniz? @SantoR @metinav
bknz:
bknz:
Şu an aile evindeyim, İstanbul'a döner dönmez hem testoyu hem BPC'yi Burak Hoca'dan temin etmeyi planlıyorum.
-