-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Diyet dönemi karşılaşılan zorluklarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Oluşturan:
barisates, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mahobaba
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Define olmak haliyle yağ yakmak istediğim bir dönemdeyim! Bu süreçte kendime yardımcı ürün olarak HGH FRAGMENT seçtim. Beslenmemi diyet programımı ürüne göre mi düzenlemeliyim? Yoksa kendi kişisel hedeflerime göre düzenlediğim taktirde ilacın amacı zaten yağ yakmak olduğu için ben kolaylıkla hedefe ulaşabilir miyim?
Kişisel özelliklerim:
boy 1.74 kilo 95 yaş 22 Beslenmeye dair detaylar:
Sabah :
yoğurt yulaf muz yumurta Akşam :
Menüde ne yemek olursa yiyeceğim! Ama yarım tabak!
Pilav yok ekmek yok şeker yok Akşam 7 den sonra :
Yemek yemek yok Günde 2 öğün uygun mudur ? @rastlantisal @AS1L @Diver @Emrah @GHOST
-
Yazan: Yasar
Bugün yağlı görüntümü görünce bulk dan önce ilk önce kilo vermem gerektiğini anladım diyet yaparken yağ oranını düşürmeme yardım edecek sarms kuru yada enjeksiyonsuz bir ilaç tavsiyeniz var mı?
-
Yazan: Dagcıkomando
Ekimde küre gireceğim için yağ fazlamdan kurtulmaya çalışıyorum, bu yüzden 1.5 aydır diyetteyim.1500 kalori civarı geziyorum bazı günler 1200e kadar düşebiliyorum bazı günler 2000e yükselebiliyorum. Basit şeker 0 yumurta, kırmızı et ve ton balığının içindeki yağlar dışında yağ 0. Açlık hissinde hiç problem yok fakat 2,3 haftadır kaygı ve negatif düşünmede aşırı bir artış var, yavaş yavaş depresif olduğumu hissediyorum.
Vereceğiniz tavsiyeler, tecrübeleriniz nelerdir?
-
Yazan: Tribal
Kişisel özelliklerim:
30 yaşındayım 3 sene öncesi 1 yıl kadar aktif spor yaptım %30'ların üzerinde yağ oranım var 83 kiloyum Definasyon kürü yapmak istiyorum ve bu benim ilk kürüm olacak. Amacım %15 seviyelerinin altına inmek yağ oranı olarak. Şuan aktif spora başlayalı ortalama 2 ay kadar oldu. Verdiğim bireysel özelliklerim ve hayalim doğrultusunda nasıl bir kür dizayn etmeliyim? Eylül gibi yurtdışına çıkacağım ilaçlarımı oradan temin edeceğim.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: seytan9
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Yağ yakım için ve biraz kütle eklemek için 7-10k arası nasıl bir kür süreci önerirsiniz?
Yaş: 21 Kilo: 139 Bilinen herhangi bir hastalık: Egzama dışında herhangi bir hastalığım bulunmuyor Spor geçmişi: 14 yaşımdan beri aralıklı olarak neredeyse her yıl bir süre yaparım yaklaşık 15-20 kilo verip salarım. Daha önce küre girmedim, 2020 yılında Ventolin + T3 kullandım, 2022 yılında Clenbuterol. Başka herhangi ağır ilaç kullanmadım.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-