-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yağ yakımına yönelik kür yapmak istiyorum 7,10k bütçem var ne önerirsiniz?
Oluşturan:
seytan9, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: metropol
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARI:
TESTOSTERON DECA TREN GHRP 6 Bu kürde ghrp 6 hariç diğer ürünleri programdan çıkarmadan 4-5 haftalık süreçte kapanmış vücut hatlarını görünür kılabilmek için ne yapmamı önerirsiniz? Beslenme, ilaç planlaması, antrenman ve kardiyo anlamında? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: lottie
İyi günler herkese,
cy3 aldım 100 tabletlik ve sadece cy3 kullanacağım sıkı diyet + spor eşliğinde.
Sizlere sorum cy3ü nasıl kullanmalıyım dozajlama olsun alım şekli olsun?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur?Yazan: _NEMO_
selam,
metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak, bir saat köpek gezdirme hızında yürüyüş yaparken aerobik yapıyor gibi (135-145) kalp hızı ortalaması elde edilirse bu yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur (aynı etkinliğin desteksiz yapılmasına kıyasla)
kasları aynı ölçüde çalıştırmadığımız sürece sadece kalbimizi yorduğumuzla mı kalır ?
-
Yazan: Yasar
Bugün yağlı görüntümü görünce bulk dan önce ilk önce kilo vermem gerektiğini anladım diyet yaparken yağ oranını düşürmeme yardım edecek sarms kuru yada enjeksiyonsuz bir ilaç tavsiyeniz var mı?
-
Yazan: Tribal
Kişisel özelliklerim:
30 yaşındayım 3 sene öncesi 1 yıl kadar aktif spor yaptım %30'ların üzerinde yağ oranım var 83 kiloyum Definasyon kürü yapmak istiyorum ve bu benim ilk kürüm olacak. Amacım %15 seviyelerinin altına inmek yağ oranı olarak. Şuan aktif spora başlayalı ortalama 2 ay kadar oldu. Verdiğim bireysel özelliklerim ve hayalim doğrultusunda nasıl bir kür dizayn etmeliyim? Eylül gibi yurtdışına çıkacağım ilaçlarımı oradan temin edeceğim.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-