-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Egolifting65
Merhaba definasyondayım ve tavuğuma domates soğan gibi tatlandırmak için 2 domates ve bir soğan atıyorum definasyonda çoğu lişi bunları atmıyor bir sebebi varmı koymam bir sorunu teşkil eder mi?
-
Yazan: kodmaster28
Merhabalar, öncelikle iyi akşamlar herkese.
Uzun süredir definasyon dönemindeyim. Tavuğu haşlanmış olarak tüketiyorum son iki haftadır fakat insan işi gibi değil. Tat yok, tuz yok; saman gibi. Definasyon döneminin sürdürebilirliği için tavuğu bir kaşık zeytinyağı (10gr) ile marine edip sonrasında yüksek ateşte 2-3 dk pişirip tüketsem bir sıkıntı yaratır mı? Süreci yavaşlatması, protein değerinin kaybı tarzı şeyler. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler!
-
Yazan: Kapukaya
Dostlar tavuğu uygun fiyata temin edebileceğimiz bir şekil varmıdır Bursa'da yaşayan dostlarım varsa onerebilecegi biryer varmı boşuna fazla para vermeyelim sağolun
-
Yazan: Madara
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi yeni birşey deniyecegim malum bulkta olduğumuz zamanlar sürekli yemek yememiz gerekiyor buda hem zamanımızı çaliyor ve bir süre sonra o yemekleri yemek işkence haline geliyor gözü kararttim biraz araştırdım bu gün. Deneyeceğim benim dışımda bunu deneyimleyen arkadaşlarimiz varsa fikirlerini bekliyorum
-