-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Sizce ilk bulk kürümün dozları yeterli mi?
Oluşturan:
Ahmetphenylprop, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Batarya
Merhaba arkadaşlar,
Ekstra olarak HGH kullanmayı düşünüyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testo en. Tren en. Bolde Dianabol SORULARIM:
Kürüme bunun etkileri ne olur? HGH’nin çalıştığını hangi testte anlayabilirim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: 70cmli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2000 kalori ile başlayıp her hafta 300 kalori arttırmayı düşünüyorum formun durumuna göre yağlanmadan ilaç markası overdose olacak daha önce kullanmadım ama kullanıp görürüz.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy 175 Kilo 78 KÜR & MCT İÇERİĞİM:
Sabah aç karna:
1 x nac900 1 x Deve dikeni Kahvaltı sonrası:
1x omega3 1x d3 1x multi vit. Uyku öncesi:
1 x zma Ekstralar:
2 Haftada bir kez yarım tab dostinex Her gün yarım tab micardis KÜR İLAÇ SEÇENEKLERİ:
Testosteron Enanthate: 250 mg (1-3) 500mg (4-25) Testosteron Propionate: 300 mg (1-3) Boldenon: 400 mg (1-20) Trenbolone: 400 mg (1-15) PAZARTESİ:
Testosteron Enanthate: 0.5ML Testosteron Propionate: 0.75ML Boldenon: 1.0ML Trenbolone: 1.0ML ÇARŞAMBA:
Testosteron Propionate: 0.75ML
PERŞEMBE:
Testosteron Enanthate: 0.5ML Boldenon: 1.0ML Trenbolone: 1.0ML CUMA:
Testosteron Propionate: 0.75ML PAZAR:
Testosteron Propionate: 0.75ML -
Yazan: Kweqw
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Deca Primobolan Anapolon Küründeyim bu kürde yağlanmadan 0 yağ ile hatta yağ yakarak büyümek mümkün mü deneyimleriniz var mı deneyip sonuç aldığınız yada yağlanmamak için yada yağ yakarken büyümek için ne yapmam lazım bu kürde? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: emsalsiz
Arkadaşlar selam,
50 tane eczane gezdim hiçbirisinde yok. Aromasin vs de yok ülkede neden ilaç yok ambargo falan kondu da haberimiz mi yok?
-
Yazan: Yasinakda
Arkadaşlar merhaba somatropin gh var sabahlar 2.5 iu almam lazım turuncu uç insülin iğnesiyle ama kaça kadar çekmem lazım yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.
-