-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Akne sorunu yaşıyorum bunu nasıl aşabilirim?
Oluşturan:
Dağaslanı, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: tsalyer
Merhaba arkadaşlar,
20 haftalık kür olarak:
200mg rimo 500 sustanon günlük 1 proviron Kürü yaptım kürün ilk haftalarından sonra katlanarak artan çok çok ciddi bir sivilce problemim oldu maalesef. Görenler karaciğerimde ciddi bir problem olduğunu düşündü ancak geçen hafta verdiğim testle Allah'a şükür karaciğer ve böbrek değerlerimin gayet normal hatta küre göre bana kalırsa düşük olduğunu öğrendim.
Alt astım 60a 38. Sivilce dışında bir ara östrojenin yükselmesiyle yaşadığım halsizlik dışında hiçbir yan etki görmedim, libido vesaire olarak. Ama sivilce olarak vücudum ciddi anlamda aşırı kötü durumda, kürden evvel de sivilce problemi olan biriydim özellikle ergenlik döneminde lakin hiç bu haddede olmamıştı.
Belki biraz beslenmeyle ve farklı şeylerle alakalı da olabilir diye düşünüyorum, her gün yüksek miktarda bulyon ve baharat tüketiyordum. Sıcakların getirdiği ter, yoğun cinsel aktivite vesaire de muhtemelen daha kötüye gitmesinde etkili olmuş olabilir.
Değerli hocalarım ve bilgi arkadaşlardan ne yapabileceğim konusunda fikir almak istiyorum, atleti çıkaramayacak düzeyde kötü şu an aknelerim. Ekstra bilgi: Önümüzdeki haftalarda da pctye başlayacağım. @metinav @rastlantisal
-
Yazan: Dağaslanı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
13 haftadır kürdeyim ve son 2-3 haftadır vücudumda akneler çok çoğaldı. Hatta akne bile sayılmaz bazıları içi kan dolu iltihap gibi.
Kan sonuçlarımı ve akne resimlerini ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum.
8 hafta deca 5 hafta anapolan 13 haftadır testo kullanıyorum Yaşım 22
-
Yazan: serhatkadir
Kan sonuçlarım bunlar omzumda, boynumda, göğüste ve yüzümde sivilceler çıktı. En çok boyun taraflarımda var. Sırtta hiç yok. Beyaz uçlu değiller daha çok içi kan dolu şişkin gözüküyorlar. Tahlillerimi inceleyip ne önerirsiniz üstadlar
-
Yazan: Rdm
Durun durun, hemen forumda konusu var demeyin. Konu çok farklı.
Youtube'de zaman zaman bodybuilder vlogları izliyoruz hepimiz. Bir şeyler öğrenelim, hatamızı eksiğimizi görelim v.b sebeplerle.
Bu adamlar yıllarca kürde kalıyor, bu işi meslek edindiği için tabi herşeyi ölçülü ve düzenli.
Fakat niye hiç birinde bir tek sivilce, akne yok ? Biz niye 2 gün dikkat etmesek hemen sivilceleniyoruz ? Bu da mı genetik arkadaş ?
Onların bildiği, benim bilmediğim bir şey mi var ?
-
Yazan: Yigit3541
Merhaba değerli forum üyeleri
Forumda yeniyim ve kendimin de şikayetçi olduğu ve birçok kişinin sorunu olan cilt sağlığı ile ilgili neler yapılabilir bununla ilgili bilgi paylaşımı yapmak için bu başlığı açtım
Herkezin bildiği gibi çeşitli anabolik lerin yan etkisi olan çoğumuzun çektiği sivilce probleminden nasıl kurtulabiliriz
Ben genetik olarak sanırım bu duruma yatkın biriyim steroid ile alakam yok iken bile beslenme ile sivilcelerim çoğalırdı Kür içinde 4.haftadan sonra dahada artıyor bu sorunum ve pct bitene kadarda devam ediyor azalıyor artıyor ama hiçbir zaman bitmiyor kan testleri mde AST-ALT değerilerim referans değerleri aralığında olsa bile bu değişmiyor
Milk thistle düzenli hayatımda kullanıyorum
Onun dışında
Omega 3 - magnezyum - C vitamini - düşük dozlarda içeriği olan multivitamin
Ve beslenmeme yeşillik te ekliyorum
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-