Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

serhatkadir

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

serhatkadir Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Antrenör
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

94 profil görüntüleme
  1. Bu iran testo sizce orijinal mi ?

    Aburaihan iran testo enenthate fiyat sordum 500 dedi. Orijinal midir acaba. Bu fiyata testo verilir mi ? Yarışmacı biri. İsim belirrmek yasak ama *.* diye söyleyeyim. Alan birileri oldu mu kendisinden.
  2. Steroid akne oluşumu

    3 yıl önce aldığım arimidexi buldum şimdi. Allahtan stokta kalmış 😂 Son kullanma tarihi 2024 marta kadar devam ediyormuş. İlginç. Haftada 2 kez yarım tablet kullanmaya başlıyorum o zaman. Teşekkür ederim hocalarım. 2 hafta sonra tahlil verip sonuçları tekrar yazarım.
  3. Steroid akne oluşumu

    E2 baskılayıcı hiç kullanmadım e2’nin artması da sivilce oluşumu yapar mı? @metinavhocam 3 hafta önce açtığım kür içinde tahlil sonuçları adlı konuma “ haftada 2 defa yarım tablet arimidex kullan “ demiş. Mesajı şimdi görüyorum. Maalesef hiç e2’yi düşürecek bir şey yapmadım. Önceliğim sağlığım zaten temiz kütle kazanmak istiyorum. Arimidexi kullanmaya başlayayım mı hocam.
  4. Steroid akne oluşumu

    Günde 2 kez banyo yapıyorum. Asist 1200 hiç kullanmadım. Kremlere çok güvenemiyorum. 6 yıl önce 5 ay roaccutane kullanmıştım. Ondan dolayı cildim temizlenmişti.
  5. Steroid akne oluşumu

    Spor yaptığım spor salonu çok havasız orada aşırı terleyerek antrenman yapmak yapmış olabilir mi ?
  6. Steroid akne oluşumu

    Yağ oranım muhtemelen %13’tür diye tahmin ediyorum. Çünkü küre başlamadan önce damarlarım baya kapalıydı vücudum da yağlıydı. Kilo 98’di. Tanita tartıda ölçtüm defalarca %15.0 çıkmıştı. Şuanda o halime göre baya parçalıyım <%13 diyebiliriz. Şuan Kilo 94. Boy 1.79. Yüzümde 1 tane sivilce var asıl şikayetim orda değil göğüs boyun tarafında. Sol boyun değil de sağ boynumda bayağı oluştu.
  7. Steroid akne oluşumu

    Testosteron enenthate ve primobolan kullanıyorum ikisininde markası iron pharma. Testoyu 625 mg, primoyu 133 mg kullanıyordum. Testi verdiğimde ve sivilceler artışa geçene kadar. Bugün 500 mg düşürme kararı aldım. Primoyu da 100 mg’a düşürdüm. Normalde havalar çok sıcak olsa bile bu kadar sivilce çıkmazdı. Milk thistle, glukozamin, kreatin kullanıyorum. Gün içinde sebze, bol su tüketiyorum. Protein ve karbonhidrat ihtiyacımı gideriyorum bulk yapıyorum. Yağlı beslenmiyorum. Bana ne önerirsiniz hocalarım @DeMoNhUnTeR @metinav @rastlantisal @Loving @mtgrlylmz @Rdm
  8. Steroid akne oluşumu

    Kan sonuçlarım bunlar omzumda, boynumda, göğüste ve yüzümde sivilceler çıktı. En çok boyun taraflarımda var. Sırtta hiç yok. Beyaz uçlu değiller daha çok içi kan dolu şişkin gözüküyorlar. Tahlillerimi inceleyip ne önerirsiniz üstadlar
  9. Enjektör doz ayarlaması yardım

    Arkadaşlar nasıl hesap yapıyorsunuz bilmiyorum ama 1 ml de 250 mg içeriyorsa. 0.1 ml 50 mg eder. 0.5 ml 250 mg yani 1 ml eder. Enjeksiyon aralıklarında 5 tane çizgi var. Yani 1 ml 250 mg içeren bir ilacı 0.3 ml vurursanız 150 mg eder. 1 ml 200 mg içeren ilacı 0.3 vurursanız bu sefer 40 üzerinden hesaplamanız gerektiği için 120 mg eder. IMG_2491.webp
  10. Kür içi tahlil sonuçları

    Kaç mg almalıyım ? @DeMoNhUnTeR
  11. Kür içi tahlil sonuçları

    Evet gerçekten güzel bir konu olmuş. Teşekkürler hatırlattığınız için. Göğüs ucumda şişme olmadığı sürece e2’yi baskılamadan devam edeceğim. İşime yarayacağına sevindim. İlerde göğüs ucumda şişme olursa @Loving hocamın önerdiği talimatla kullanırım.
  12. Kür içi tahlil sonuçları

    Primobolanı ne kadar süre boyunca kullanabilirim ? @DeMoNhUnTeR
  13. Kür içi tahlil sonuçları

    Jinekomasti belirtilerim yok hocam. Şuan değerlerim normal o zaman. E2’yi düşürmem şart değil bana göre. Çok su kaybetmek istemiyorum. Yağ yakmak istiyorum. Kaslarımdan su çekilmesin küçülmeyeyim. Daha sağlıklı bir kür yapabilmem için kür içinde almamı önereceğiniz takviyeler varsa söyleyebilir misiniz ? 5 ay daha kullanmayı düşünüyorum. Aralıkta bırakacağım ilaçları. Seneye mart ayında yarışmaya katılacağım için 3 ay da kanımdan atmak için süre tanımak istiyorum. Testesteron enenthate’ın yanına enjeksiyon steroid olarak ne eklememi önerirsiniz ? Deca veya trenbolon kullanmak istemiyorum. Bilek güreşi yarışmacısıyım. Vücut geliştirme yarışmacısı kadar ağır ilaçlarda gözüm yok. Benim için önemli olan gücüm artsın, eklemim kuvvetlensin. Kas kütlem de doğal vücut geliştirmeye göre iyi bir seviyeye gelsin.
  14. Kür içi tahlil sonuçları

    Öncelikle kendimden bahsedeyim, ben 20 yaşındayım. 1.80 / 92 kg. 6 yıldır vücut geliştirmeyle ilgileniyorum. 3 yıl önce 4 ay steroid kullandım. Normalde eskiden yaptığım zaman 3 parça ilaç kullanıyordum ama şuan only testo devam ediyorum. 2 hafta dianabol kullandım. 100 hapın içinden 53 tanesini kullanıp bıraktım. (Vücudumda akne başladığı için) bırakınca akne durdu. Şuan only testo haftalık 500 mg alıyorum. 1 ay olacak. Şuanki kürümün içerisindeyken test yaptırdım ve sonuçları sizinle paylaşacağım. @metinav @rastlantisal @Rdm @DeMoNhUnTeR Değerli bilgilerinizle analiz edebilir misiniz ? Testi saat 11:20 gibi aç karnına sadece 1 bardak su içip yaptırdım. 8:30-9:00 arasında daha iyi sonuç çıkabileceği söyleniyor ama size bırakıyorum. Şuan sonuçlarım bunlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×