Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dgrmnc

Düşük total testosteron seviyemi nasıl yükseltebilirim?

Önerilen İletiler

metinav    5.004

Pregnyl veya diğer benzerlerini kullanmalısın bu durumda...Maliyetli olur ama başka seçenek yok gibi...Testislerini geliştirmelisin, ondan sonra hipo veya değilsin denilmesi daha doğru olur...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

dgrmnc    3
gönderildi (düzenlendi)
metinav, 07.03.2025 - 22:16 yazdı:

Pregnyl veya diğer benzerlerini kullanmalısın bu durumda...Maliyetli olur ama başka seçenek yok gibi...Testislerini geliştirmelisin, ondan sonra hipo veya değilsin denilmesi daha doğru olur...

hocam nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz ? Kaç mg kaç gün hangi marka. Bildiğim kadarıyla eczanelerde pek bulunmuyor. Şuan profesörün yanından geldim bana dediği sende bir sorun yok, ereksiyon sorunun varsa tamamen psikolojik. Fizyolojik bir problem yok diyor. Ancak bu değerler bile çok aşağıda bence. @metinav

metinav, 19.01.2025 - 11:53 yazdı:

Fsh seviyen iyi, lh yüksek...Bunun testis yetersizliğnden oluştuğunu düşünebiliriz.Geliştirmek için ya sentetik olarak dışarıdan hcg pregnyl veya ovitrelle alınmalı.Doz olarak ben yüksek dozu mantıklı buluyorum.2500 ünite tek seferde vurulmalı.Pregnyl bulunmuyor üretim olmadığı için...Ovitrelle 6500 ünite olarak geliyor fakat etkisi zayıf...İkiye bölünebilir yada tek doz olarak...Menogon da hem lh hem fsh bir arada...Sana lh lazım temelde ama yine de kullanılabilir.75 ünite tek doz günlük şeklinde...Klomen için günlük 50 veya 25 mg en az 1 ay kullanım olmalı...Hepsi bir arada değil, istediğini seçip tercih edebilirsin...Enjeksiyon olanlar 1-5 enjeksiyon şeklinde kullanılabilir, ihtiyaca göre.Menogon hergün, diğerleri 5 günde bir şeklinde...

@metinav Hocam kusura bakmayın burada yazmışsınız ben bunları eczaneye gidip soracağım hangisi bulacağımı bilmiyorum ben bulabildiğimi yazsam size bana kullanımını tekrar açıklar mısınız kafam karıştı çünkü. Pregnyl bulunmuyor diye biliyorum choriomon bulunuyor diye biliyorum hemen bakıp geleceğim hangisini bulabileceğime. Ona göre bir planlama yapalım bir an önce başlamak istiyorum. Bu arada testosteron 474 östrojen 33.2 olunca bunların oranı 14.1 oluyormuş ve sağlıklı bir erkek için 40 a kadar gitmesi bekleniyormuş. Bu durumda östrojenim doğal aralıkta olsa da yüksek seviyede oluyormuş. Buda geçmişte haftalık 500 mg testosterona göğüsümün jinekomasti olarak cevap vermesi ile anlaşılıyordu. Yani vücudum aromataz olması yüksek bu sebeple bir de haftada bir arimidex alıp ostrojeni de belli seviyede tutmak istiyorum. buna bakışınız ne olur onaylar mısınız ?

• Total Testosteron: 3.12
  • Serbest Testosteron:20.70
  • Lh:7.58
  • Fsh:2.36
  • Prolaktin:32.3
  • Östrojen: 37.34

Bunun akabinde seviyelerimi daha iyi hale getirebilmek adına buradaki hocalarıma danışarak şunları kullandım. Günlük 50 mg klomen 1 adet proviron 2000 mg Arginine 1000 mcg c vitamini 50 mg çinko 200 mg magnezyum ve bitkisel kür 2'yi bir ay boyunca kullandım. Destek olması düşüncesi ile haftalık 40.000 iu D vitamini kullandım.

Bu ay yaptırdığım test sonuçları da şöyle.

• Total Testosteron: 4.72
  • Serbest Testosteron : 23.7
  • Lh: 9.11
  • Fsh: 3.21
  • Prolaktin: 15.6
  • Ostrojen 33.4

Bu sonuçlara göre düzelme var ama total testosteron beklenen düzeyde artış göstermemiş. Bu da testislerde yetersizlik olduğunu gösteriyormuş. Yorumlar bu durumda iken hocalarımızdan biri hcg kullanımı önerdi.
Şuanda eczanelerde bulamıyoruz ve ben daha önce hiç yapmadığım için nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Kaç mg almalıyım fazlası kaç azı kaç günde bir kaç mg almalıyım bilmiyorum.
Birde gördüğünüz üzere vücudumda östrojen her daim fazla gibi. Ancak 2017 de yaptırdığım testte 9.89 gözüküyor. Yani östrojenim kürlerden sonra artmış. Bu da vücudun testosteron östrojen oranını düşürmüş 472/33.4 =14.1 olarak çıkarmıştır. Burada beklenen 40 a yakın olması yani testosteronun ortalama sağlıklı bir bireyde östrojene oranının 40 kata yakın olması. Bu durumda belkide vücudumda sadece östrojen baskınlığı vardır onu düşürmek mi gerekir ? Yoksa testosteron üretiminde problem var diyip Hcg yüklemesi ile testisleri uyarmak mı gerekir ? Son sorumda eğer hcg kullanacaksak olası bir östrojen artışını engellemek adına arimidex kullanımı haftada 1 gibi ideal olur mu ? 
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

tarihinde dgrmnc tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bigboys357
      Arkadaşlar merhabalar iyi bayramlar,
      Yaptırdığım tahlil sonucunda prolaktin seviyemi nasıl normale çekebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: Uygar
      Hayırlı bayramlar herkese,
      Her şeyiyle beraber hangi ilaçları alacağım konusunda yardım eder misiniz?
      SORULARIM:
      Kaç mg? Kaç hafta? Ne kadar ara vermem gerekiyor? Extra almam gerekenler nelerdir? Pct nasıl yapmalıyım? Biri bana güzel bir kür örneği yazabilir mi?
      NOT:
      (Bir ara  hata yaparak sadece tablet kullandım yanında eksojen testo kullanmadım testo da baskılanmış ekstra belirteyim dedim)
    • Yazan: Curious guy
      Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
      6 Hafta kadar:
      Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
      Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
      En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
      ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart 2. test tarihi  testo 296  13 mart  3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
      KAN TESTİ BELGELERİ:

• Yazan: Furkantepeci
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      3 hafta süren pct planlamam sonrası kan verdim. Sonuçlarım aşağıdadır.
      Kür öncesi, kür içi ve pct sonrası kan değerlerim:
      Kür öncesi:

Kür içi:

Pct sonrası:

Pct için kullandığım ilaçlar:
      25 mg klomen 10 mg tamoksifen Pct sonrası olan kan değerlerimde E2 için değer aralığı yazılmamış ama 10-50 pg/ml olduğunu düşünüyorum.
      Sorularım:
      Kan sonuçlarıma göre değerlendirecek olursanız ne zaman cut kürüne girmemi önerirsiniz? Biraz daha dinlenmeli miyim yoksa hemen yeni küre başlayabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.