-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Düşük total testosteron seviyemi nasıl yükseltebilirim?
Oluşturan:
dgrmnc, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: DFYOUNG
Merhabalar,
26 yaşındayım ve yaklaşık olarak 10 yıldır fitness yapıyorum. Daha önce 3 kere kür geçmişim oldu. Uzun zamandır (yaklaşık 2 yıl kadar) natural olarak devam ediyordum ancak yaklaşık 1 haftadır testosteron propiyonat kullanmaya başladım. (Pazartesi , Çarşamba ve Cuma enjeksiyon günleri belirledim.) Çarşamba başladım ve geçtiğimiz cuma günü 2. enjeksiyonumu yaptım. Haftalık toplam dozum 300 mg.
İlk enjeksiyondan sonra belirgin şekilde libido artışı yaşadım. Ancak 2. enjeksiyondan sonra tam tersi bir durum oluştu; libido düşüşü ve ereksiyon problemi yaşamaya başladım.
Bugün (pazar) sabah yaptırdığım test sonuçlarında:
E2 (östrojen) yüksek çıktı Prolaktin üst sınıra yakın LH ve FSH değerleri ise baskılanmış görünüyor Aklıma takılan birkaç konu var:
Sadece 2 enjeksiyon sonrası LH ve FSH’nin bu kadar hızlı baskılanması normal mi? Yaşadığım ereksiyon problemi E2 yüksekliğinden mi kaynaklanıyor olabilir? Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Ayrıca böbrek bölgesinde hafif bir sızı hissediyorum. Bu sizce psikoloji olabilir mi yoksa dikkate alınması gereken bir durum mu? Tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: warmesty
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
SORULARIM:
Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:
-
Yazan: r2maru1
Herhangi bir ilaç kullanmadım hiç tamamen doğal birisiyim ve 1.5 hafta önce test yaptım prolaktin değerim yüksek çıktı! Bugün gıda zehirlenmesi yaşadım ve bundan dolayı serum alırken kan testi istendiği esnada doktordan hormon testide istedim prolaktin için bu sefer daha yüksek çıktı! Herhangi bir libido sorunum yok meme ucunda hassasiyete dair hiç bir şey yok!
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.75 Kilo: 101 SORULARIM:
Bunun sebebi (yükselmesinin) ne olabilir? Nasıl bir çözüm bulmam gerekiyor bu konuda? KAN TESTİM:
-
Yazan: skyG
Merhaba arkadaşlar, 19.03.2026 tarihinde Rad140-Mk677 kürümü bitirdim. 8 Hafta boyunca günlük 15mg-15mg kullandım. Kan tahlillerinde doktorum ne yazık ki Fsh ve Lh değerlerini istememiş. Tahlil ve kür bitiş tarihi arasında 11 gün var. Kan tahlillerim hakkında yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.
Kişisel Bilgiler:
Yaş: 22 Boy: 173 Kilo: 75 Tahmini Yağ Oranım: 14% Hissettiğim Etkiler:
Aşırı Yorgunluk Üşüme Hissi Aşırı Stres Aşırı Enerji Düşüklüğü Zor Uyuma fakat 10 Saat Üstünde Uyku Libido Problemi Kemik Ağrıları Kür Öncesi Kan Tahlillerim:
Kür Sonrası Kan Tahlillerim:
-
Yazan: arnold ciwardanegezer
Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein 1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8 Protein: 164,7 Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:
@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
-