Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hadder

Ilk kürüme gireceğim planlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

hadder    11

Kürümün 10.haftasına tamamladım 70kg dan 87kg çıktım kurban bayramı tatilinde çok pis beslendim üstüne 5 gece 6günlük tatile gittim orda aynı şekilde pis beslendim belime doldu genetik olaraktan en sevmediğim özelliğim azıcık pis beslendiğim zaman direk bel bölgeme doluyor ne bacağım büyüdü ne yüzüm nede kollarım direk bel bölgeme gitmekte.

10 hafta daha kürde kalmayı planlıyorum bu süre zarfında artık dışarıdan herhangi cheat meal olsun yada pis beslenme olsun yapmayacağım hedefim 100-105kg olabilmek seneye mayısa kadar bulkta kalmayı planlıyorum mayıs sonunda Definasyona gireceğim kütle olsun güç olsun çok iyi olmasa da yine de güzel koydum güç konusunda çok fena güçlendim diyebilirim kolum soğuk 38cm den 41.5cm çıkabildi pumplı şekilde 43cm-44cm oluyor tavsiye verebileceğiniz bir şey var mıdır görüşleriniz nedir?

1a.thumb.png.caac2baae6bcc42ff381321b0e38f272.png 1b.thumb.png.a5a05a1223570ca36b46ab14a2d99012.png 1c.thumb.png.e2ea5d857283ccbb7c821d83fad4e839.png 1d.thumb.png.e5b30b04597661c72ab50477dbe900c5.png 1e.thumb.png.76ba561faba6bd2322732c69530afa7d.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hadder    11

@Diverhocam bulk küründe sizce kaçıcı haftada bırakmak mantıklı olur ben 15.haftanın içerisindeyim pct yapmak istiyorum kürümü sonlandırmak istiyorum sizce mantıklımıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
hadder, 3 dakika önce yazdı:

@Diverhocam bulk küründe sizce kaçıcı haftada bırakmak mantıklı olur ben 15.haftanın içerisindeyim pct yapmak istiyorum kürümü sonlandırmak istiyorum sizce mantıklımıdır

Kullandığın ilaçları ve dozları söyler misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 27 dakika önce yazdı:

Kullandığın ilaçları ve dozları söyler misin?

TEST-Enanthate:

• PAZARTESİ 250MG 
  • CUMA 250MG

BOLDENONE:

• PAZARTESİ 200MG C
  • CUMA 200MG

Hocam haftaya sizce dozaj arttırıp kürümümü kapatsam sizce? yoksa bu şekilmi 15.haftada sonlandırayım 15.haftaya kadar bu dozajda gittim hep tahlillerimde bir sıkıntı felan yok tüm herşeyimi kontrol ettirdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
hadder, 4 dakika önce yazdı:

TEST-Enanthate:

• PAZARTESİ 250MG 
  • CUMA 250MG

BOLDENONE:

• PAZARTESİ 200MG C
  • CUMA 200MG

Hocam haftaya sizce dozaj arttırıp kürümümü kapatsam sizce? yoksa bu şekilmi 15.haftada sonlandırayım 15.haftaya kadar bu dozajda gittim hep tahlillerimde bir sıkıntı felan yok tüm herşeyimi kontrol ettirdim

Dozajı artırmana gerek yok. Boldeyi kes 4 hafta 500mg only testo devam edip bitirebilirsin. Benim tavsiyem 4 hafta sonunda 2 hafta 250 2 hafta 125 mg testo ile bitirmen olacaktır. Son testodan 3 hafta sonra kan tahlili yaptır değerlerine göre pct planlarız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 1 saat önce yazdı:

Dozajı artırmana gerek yok. Boldeyi kes 4 hafta 500mg only testo devam edip bitirebilirsin. Benim tavsiyem 4 hafta sonunda 2 hafta 250 2 hafta 125 mg testo ile bitirmen olacaktır. Son testodan 3 hafta sonra kan tahlili yaptır değerlerine göre pct planlarız.

Hocam Komple sonlandırsam ne olur herhangi birşey olurmu komple hepsini bıraksam sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
hadder, 12 dakika önce yazdı:

Hocam Komple sonlandırsam ne olur herhangi birşey olurmu komple hepsini bıraksam sizce

Boldenon 4 hafta sonra kandan çıkar. Komple sonlandırırsan pct sıkıntılı geçer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 7.10.2024 - 15:53 yazdı:

Boldenon 4 hafta sonra kandan çıkar. Komple sonlandırırsan pct sıkıntılı geçer.

Pekiya hocam boldenon ile kullansam sizce yağ yakımına faydası olurmu boldenonun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
hadder, 3 dakika önce yazdı:

Pekiya hocam boldenon ile kullansam sizce yağ yakımına faydası olurmu boldenonun

İştahını kontrol edebiliyorsan alman gereken kaloriyi iyi hesaplarsan olur tabi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 11.10.2024 - 17:54 yazdı:

İştahını kontrol edebiliyorsan alman gereken kaloriyi iyi hesaplarsan olur tabi.

Hocam 93kg şuan 3 hafta şöyle bir temiz sıkı diyete girmek istiyorum çok sulandım ve çokta yağlandım en azından 3hafta içinde pis suyu vücuttan atmak istiyorum daha sonra yeniden bu sefer temiz olcak şekilde clean bulka girmek istiyorum yağ oranımı bilmiyorum

• Sabah:70gr pirinç unu rice cream 4 yumurta beyazı 2 sarı 100gr meyve
  • Pre workout öğünüm:Pişmiş 200gr pilav pişmiş 120gr pişmiş tavuk
  • Post workout öğün:Pişmiş 200gr pilav pişmiş  120gr pişmiş tavuk
  • Son öğün:Pişmiş 150gr pilav pişmiş 120gr pişmiş tavuk

Bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum iştahımı kontrol etmem şart oldu artık

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11

Kürümü 20. haftada bitirdim dinlenmeye geçtim dinlenme sürecimde 1.haftanın içindeyim bu ürünü kullansam bir sorun olurmu sizce

@Diver@ardas

apex-supplemetfact_2000x.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
hadder, 10 dakika önce yazdı:

Kürümü 20. haftada bitirdim dinlenmeye geçtim dinlenme sürecimde 1.haftanın içindeyim bu ürünü kullansam bir sorun olurmu sizce

Cruise, trt veya pct de misin? Kan tahlili yaptır dostum ona göre kullan . Şuan bir sıkıntın var mı? Hızlı toparlamak için mi kullanacaksın? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, Şimdi yazdı:

Cruise, trt veya pct de misin? Kan tahlili yaptır dostum ona göre kullan . Şuan bir sıkıntın var mı? Hızlı toparlamak için mi kullanacaksın? 

hocam şuan sıkıntım yok enerjim gayet yerinde ve sertleşme olsun boşalma yada isteksizlik hiçbiri yok komple kestim ilacı geçen hafta pazartesi vurulmuştum en son onuda 1 defa vuruldum 1mg 1mg diye başka dahada kullanmadım ne önerirsiniz ne yapmalıyım sence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
hadder, Şimdi yazdı:

hocam şuan sıkıntım yok enerjim gayet yerinde ve sertleşme olsun boşalma yada isteksizlik hiçbiri yok komple kestim ilacı geçen hafta pazartesi vurulmuştum en son onuda 1 defa vuruldum 1mg 1mg diye başka dahada kullanmadım ne önerirsiniz ne yapmalıyım sence

Hangi esteri kullandın bilmiyorum kanından çıkınca kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre pct planlarız. Bu suplementi alacağına @SERKOhocamın bitkisel kürlerinden birini uygula daha mantıklı bence👌🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, Şimdi yazdı:

Hangi esteri kullandın bilmiyorum kanından çıkınca kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre pct planlarız. Bu suplementi alacağına @SERKOhocamın bitkisel kürlerinden birini uygula daha mantıklı bence👌🏻

Hocam elimde vardı zaten çok önceden almıştım belki 1 sene olmuştur ama o bitkisel kürlerden uygulayacağım birde kanımdan çıktığını nasıl anlayacağım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
hadder, 28 dakika önce yazdı:

kullanabilirsin ama içine her şeyden azar azar koymuşlar  ondan biraz daha fazla al bence yazandan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
ardas, 1 dakika önce yazdı:

kullanabilirsin ama içine her şeyden azar azar koymuşlar  ondan biraz daha fazla al bence yazandan

Hocam günde 3 defa kullanılıyor bu ürün toplam 12 adet kapsül 4 kapsülü o değerdekiler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.176
hadder, 10 dakika önce yazdı:

Hocam elimde vardı zaten çok önceden almıştım belki 1 sene olmuştur ama o bitkisel kürlerden uygulayacağım birde kanımdan çıktığını nasıl anlayacağım

Kan tahlili yaptırarak anlayacaksın :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    370

Asrının hatasını yaparak çok yanlış bir koç ile çalışıyorsun. Benden demesi (:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
AREN, 3 dakika önce yazdı:

Asrının hatasını yaparak çok yanlış bir koç ile çalışıyorsun. Benden demesi (:

tamoksifen planlamasından anladım kim olduğunu sende bi dönem onla çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam bende çalışıyordum da bıraktım 5-6 ay önce işi seri üretime dökmüş çünkü bilgi zaten yok kalite zaten yerlerde 200 kişiye koçluk sattığından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    370
ardas, 16 saat önce yazdı:

tamoksifen planlamasından anladım kim olduğunu sende bi dönem onla çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam bende çalışıyordum da bıraktım 5-6 ay önce işi seri üretime dökmüş çünkü bilgi zaten yok kalite zaten yerlerde 200 kişiye koçluk sattığından.

Evet doğru.. ben paramı iade alıp ayırdım yolları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
AREN, 16 dakika önce yazdı:

Evet doğru.. ben paramı iade alıp ayırdım yolları

benim 1 ay kalmıştı direk iletişimi kestim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
ardas, 20.12.2024 - 22:46 yazdı:

tamoksifen ve arımdexi 2 hafta kullandıktan sonra kullanmadım burdakilerin yardımları sayesinde hoca ilede ayrıldım sırf para kazanmak için hoca olduğunu anladım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    719
hadder, 3 saat önce yazdı:

tamoksifen ve arımdexi 2 hafta kullandıktan sonra kullanmadım burdakilerin yardımları sayesinde hoca ilede ayrıldım sırf para kazanmak için hoca olduğunu anladım

%90 ı öyle zaten kimseyle çalışmıyorum şuanda o yüzden adama kan testi atıyorum kendim söylüyorum ne yapıcağımı adam değerin ne olduğunu bile bilmiyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
ardas, 21 saat önce yazdı:

%90 ı öyle zaten kimseyle çalışmıyorum şuanda o yüzden adama kan testi atıyorum kendim söylüyorum ne yapıcağımı adam değerin ne olduğunu bile bilmiyor.

Hocam zaten çok iyi tanıdığın olacakki yardım alasın yoksa diğer hepsi boş onu anladım hepsi para tuzağı bir dünya boşu boşuna param gitti şuanki aklım ile o zamanki aklım bir değildi herşeyi tecrübe ede ede öğreniyorsun ve ders alıyorsun 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bodybuilderxq1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Seneler sonra ilk defa küre giriyorum 10 haftalık bi süreç olucak doğal gelişimim durdu gibi bi durum oldu fazlasıyla büyüdüm kollar 48.5a kadar geldi testo turinabol ve primo giriyorum hiçbir zaman estetik bi vücut tercih etmedim hep büyüme odaklı çalıştım şuan güncel kilom 84.5
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Primobolan Turinabol SORULARIM:
      Sizce ne kadar bi kilo alımım olur? Ve dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Merttcnyldzzz
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum.  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
      800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: w1nn3r
      Merhaba deneyimli hocalarım,
      Fikirlerinizi almak için konuyu açtım.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      10 fitness deneyimi 30 yaş 1.78 boy 81 kilo İlk defa yapacağım kürüm için planlamam aşağıdaki gibidir.
      KÜR PLANLAMAM: (10 hafta)
      300 testosteron 250 boldenon 50 proviron HEDEFLERİM:
      Düşünüyorum vücudumu fazla yoracak bir kür istemiyorum. Biraz Kütle artışı ve yağ oranımı azaltmayı hedefliyorum. SORULARIM:
      Sizce kür planlamam nasıl?  Hiç bir bilgim yok nelere dikkat etmeliyim?  GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: yasinaktas
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Çok uzun bir spor geçmişim yok sporu bıraktığımdan beri 10 kilo verdim baya vücüt çökmüş durumda.Uzun süredir steroid ilaçları araştırıyorum aşağı yukarı ilaçları,zararlarını vs biliyorum ve kür yapmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Nasıl bir kür ile başlamalıyım? Kürün bana ne kadar artısı olur? Düzenli spor ve beslenme ile kazanımlarım ne olur? KİŞİSEL VERİLERİM:
      yaş 20 boy 180 kilo 53 Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: sonalla24
      Merhaba arkadaşlarım,
      Tam olarak 1.5 senedir salona gidiyorum şu ana kadar sadece kreatin kullandım. İlk kürüme başlamak istiyorum fakat yağ oranı arttıkça ilaçların aromatize olma oranı artıyor diye biliyorum.
      SORULARIM:
      Sizce yağ oranım yeterli mi? Daha fazla düşürmeli miyim? Birde koçla çalışmalı mıyım? İLK KÜR PLANLAMAM:
      400 boldenon 500 testosteron en. Kullanmak var dragon pharma 12 hafta boyunca ardından 2-3 ay düşük doz testoyla devam edip 1 tane daha kür yapmak var.
      Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.