Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

makro1178

Sr9009 ve gw501516 kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

makro1178    17

Merhabalar ;

Kilo verme sürecinde SR9009 ve GW501516 kullanıyorum.

SORULARIM:

  1. Deneyimli arkadaşlar süreç hakkında bilgi paylaşabilir mi ?
  2. Bunların yanında önereceğiniz bir şey var mı ?
  3. Koruyucu vs gerekli midir ?

Şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


AS1L    421

Karaciğer desteği için silymarin veya NAC gibi koruyucular kullan. Kolesterol desteği için omega-3 takviyeleri ekle ve kolesterolünü düzenli kontrol ettir. Dengeli beslenme ve egzersiz için yüksek proteinli, düşük karbonhidratlı bir diyet yap. Hidratasyon için yeterli su içmeye özen göster.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mogger    1

denedim ikisinide zamaninda bende tek yan etkisi aşırı derecede mide bulantisi oldu, hassas miden var ise kesinlikle ilaci aldiktan sonra churchill yap kendine, yeterli suyunu ic beslenmene dikkat et gerisi gelir zaten

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    105
makro1178, 03.07.2024 - 09:25 yazdı:

Merhabalar ;

Kilo verme sürecinde SR9009 ve GW501516 kullanıyorum.

Çinko ve c vitamini banko al bol su tüket yeşilliğe aban yemeklerde. :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    17
onlytrenbolone, 22 saat önce yazdı:

Çinko ve c vitamini banko al bol su tüket yeşilliğe aban yemeklerde. :) 

Günlük sabah kahvaltı öncesi 1000'lik C vitamini , Pharmaton , For Men , D3 K2 , b12 , Kolajen sıvı şase (3000mg Kolajen Hidrolizat, 80mg Vitamin C, 120μg Vitamin A, 1,5μg Çinko, 150μg Bakır, 0,21μg Vitamin B2, 50μg Biotin, 1,8mg Vitamin E, 0,3mg Manganez, 2,4mg Nisain (Vitamin B3)    Şeklinde alıyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.365
makro1178, 25 dakika önce yazdı:

Günlük sabah kahvaltı öncesi 1000'lik C vitamini , Pharmaton , For Men , D3 K2 , b12 , Kolajen sıvı şase (3000mg Kolajen Hidrolizat, 80mg Vitamin C, 120μg Vitamin A, 1,5μg Çinko, 150μg Bakır, 0,21μg Vitamin B2, 50μg Biotin, 1,8mg Vitamin E, 0,3mg Manganez, 2,4mg Nisain (Vitamin B3)    Şeklinde alıyorum

Günlük c vitamini tüketimi 500mg geçmesin kas gelişimine zararı var. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Furkantepeci
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Elimde 2 bulk 2 cut için sarms var her biri 50ml, geç öğrendim ama öğrendiğim kadarıyla sarmslara 3 aylık bir kullanım uygulanıyor muş.
      Benim elimdeki sarmalar:
      BULK İÇİN:
      Lgd 10mg/ml toplam 50ml Mk677 25mg/ml toplam 50ml CUT İÇİN:
      mk2866 25mg/ml toplam 50ml  Gw501 10mg/ml toplam 50ml  ML sini gördüğünüz üzere benim sarmslar 7 hafta, düşük dozajla başlarsam 8 hafta gidiyor. Başka sarms alamayacağımı düşünerek bana sarms kullanımı için program, çizelge verebilirseniz çok mutlu olurum. Benim kendi kafamda kurduğum programla ilk lgd+mk677 ile bulk 2 haftalık ara yada bir aylık aradan sonra mk2866+gw501 ile cut yapmak. Beni doğru bir şekilde yönlendirirseniz çok mutlu olurum. (Dozaj ayarı ve kaç haftaya yaymalıyım konusunda yardım lazım, konuyu otobüste açtım hatalar için özür dilerim umarım anlaşılıyordur.)
    • Yazan: BBurak
         Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar.  
       Bir süredir bildiğiniz gibi definisyon sürecindeydim, bu süreçle alakalı merak edilenleri ve sorularınızı yanıtlamak için bu konuyu açıyorum.  Bu süreçte sizlerden bolca fikir ve deneyim aldım: hem güvenilirliği hem de bilgileri için öncelikle @Loving abiye sonra da herkese teşekkür etmek istiyorum.    Sizleri sıkmamak adına süreci çok kısa özet geçeceğim ve daha sonra merak edilenler olursa cevap vermek isterim.   Kaloriler, makrolar, mikrolar neydi?
      50 karb 200 protein 50 yağ   İdman sıklığı ve kardiyolarım nasıldı?
      Haftada 4-5 kere split antrenman, Haftada 5-6 gün aç karınla 60-80 dk arası 125-140 nabız kardiyo (kondisyon bisikletimle).   Takviye edici ürünler ve korucularım neler?
      Natures man multivitamin, Omega-3 / 1000, Kingsize / on cycle , D3k2, Grimlabs / shredder, (natural içerik) Grimlabs / sinister, (natural içerik) Noxy / Gw-501516, (13 gün kardiyo ve idman öncesi 1 er ml, ek olarak idman ve kardiyo yapmadığım günler almadım.) Noxy / Sr9009, (35 gün kullandım ilk başta 0.75ml daha sonrası günlük 1 ml aldım) Protein tozu.   Ürünler hakkında görüşüm nedir? 
      Shredder gerçekten felaket su atıyor ve enerji anlamında beni sr9009 ile beraber uçurdu diyebilirim.  Sinister vaad ettiğinin aksine libido kaybı ve bulut beyin yaptı (tam terimi hatırlayamadım, kafamı boşalttı.). Üroloji testinden sonra 2 hafta kestiğimde libidom arşa çıktı. Ürünleri kullanırken üroloji testi yaptırdım lh, fsh baskılanmadı herhangi bir östrojen, prolaktin artışı olmadı her şey referansta. Sadece total testosteronum azaldı onu da diyetin ve antrenmanların sertliğine bağlıyorum.  Gw-501516 da tam olarak aradığım şeyi bulamadım bende herhangi bir enerji artışı veya gözle görülür su, yağ kaybı yaşatmadı gibi hissettirdi. Sr9009 da kullanmaya başladığım süreçten 1-2 hafta sonra her gün tartı da ve belde ölçü düştüm. Bana kendimi süper hissettirdi ve inanılmaz enerji artışı hissettim.     Özet 
       Dürüst olmak gerekirse ben Sr ile istediğim formu yakaladım. Gw'yı kullanmaya başladığım hafta 2 gün peşpeşe cheat day yaptım, kardiyoları da vücut su tutmadığı sürece az yaptım . Yani burada sarmlaraa filan b*k atmıyorum eşşeklik bende tamamen. @Loving abi bana 2 ürüne gerek olmadığı ve 4 haftada süreci bitirebileceğimi mix ürün kullanmamı tavsiye etti. Ben maddi açıdan sıkıntıda olmadığım için ve gerçekten süreci kafaya koyduğum için 2 ürünü de temin ettiim. Bu arada fotoğraflara 16 yaş formumu da ekledim sürece başlarken aslında bel ölçümü oraya indirmeyi hedeflemiştim.   Herkese çok teşekkür ederim. Kafanıza takılanları ve sorularınızı yazın, dönüş yapacağım... 
         
    • Yazan: godsmasher
      Şuanda definasyondayım ve amacım yap yakmak duyduğum üzere cardarinenin kanser yapma ihtimali yüksekmiş ve mk ise büyüme hormonunu tetiklediği için yağ yakımını da otomatikman hızlandırıyormuş lütfen beni aydınlatın 
    • Yazan: godsmasher
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Dün internet üzerinden aldığım sarms elime ulaştı kendisinde herhangi bir barkod yok satıcı orjinal ürün olduğunu söyledi bütçem azdı 1100 lira gibi bir fiyattan aldım sizce bunu kullanıp Burak hocaya geçiş yapıyım yoksa bunu kullanmadan mı geçiş yapayım lütfen doğruyu söyleyin param boşuna yanmasın size detaylı bir şekilde ürün fotoğraflarını aşağıda paylaşacağım.
      Sizce kullanmalı mıyım yoksa kullanmamalı mıyım?    
      Cevap verirseniz sevinirim.
       
    • Yazan: BBurak
      Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar iyi forumlar. Kendimce bir fizik güncellemesi yapmak istedim. 10 gündür süreci @Loving Burak abinin eşliğinde sürdürüyorum.
      Yaklaşık 10 gündür sr9009 kullanıyorum. Güncel makro alımlarım:                           
      Protein 195 gr
      Yağ 55 gr
      Karbonhidrat 100-150 gr.
      Güncel ölçüler:
      Boy 178 / Kilo 77.8
      Bel çevresi (en kalın yerden) 83
       (Genel hurafe olan ince yerden ölçülmesi olayına katılmıyorum mezuranın oyununa gelmeye gerek yok)
      Kol 39
      Boyun çevresi (adem elmasından) 36
      Haftada total 6-7 saat arası kondisyon bisikleti ve 5-6 kez çift bölge idmanı yapmaktayım.
      Hiç incelmeyecek sandığım belim 2 aylık süreçte 15 cm inceldi. Hem skinny fat bir görüntüye hem de 97-98 gelen bir simide sahiptim. Diyeti noktalamaya 5 hafta var.
      Kullandığım takviyeler:
      Sr9009 , omega3, nac600, kingsıze oncycle, multıvıtamın, sinister, shredder.  Nadiren: Propolis, preworkout, cla, lcarnitin (2 ay da bu ürünleri toplam 5 servis almışımdır.)
      Bu arada eski form için gözlerinizden ve kendimden özür dilerim
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×