-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Bulk ve cut için sarms kürüne gireceğim fakat ilaç yüklemesini nasıl yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Furkantepeci, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: burak23822
Herkese selam dostlar,
29 yaşındayım kilom 89 boyum 1.77 İngiltere'de yaşıyorum. Yaklaşık 10 yıla yakındır inişli çıkışlı fitness ile uğraşıyorum.
Daha önce 2 kür geçmişim oldu. Deneyimlerim:
Testo deca dananol primobolon masteron Kürleri ile tecrübem var. Vücudum ilaçlara ve pct’ye çok tepki veriyor bu yüzden sarmsları denemek istiyorum. Yağ oranım 20’lerde olabilir tamamen kendi tahminim. 12 Hafta definasyon yapmak istiyorum. Cardarin, sr9011 ve yohimbe ile kafamda bi plan kurdum. Bana daha uygun önerileriniz olursa mutlu olurum.
Sorularım:
Hangisinden kaç kutu ve günlük ne kadar almam gerekiyor? Bana maliyeti ortalama ne kadar olur? Pct yapmam gerekir mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: mawsqa
Merhabalar, merak ettiğim ve etkisinin olup olmadığı hakkında kafamda soru olan bir konu var. Mesela MK2866 kemik yoğunluğunu arttırıyor diyor yüz kemikleri küçük olan birisi 6 ay süreyle mk2866 kullanırsa yüz kemiklerinde irileşme gerçekleşir mi? @rastlantisal @metinav
Gerçekleşirse bu vücudun bütün kemikleri için geçerli midir?
-
Yazan: Bakkal
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Beynimdeki araknoid kisti ver mk677 bunu büyütür mü?
@metinav @rastlantisal @AS1L
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yasar
Bugün yağlı görüntümü görünce bulk dan önce ilk önce kilo vermem gerektiğini anladım diyet yaparken yağ oranını düşürmeme yardım edecek sarms kuru yada enjeksiyonsuz bir ilaç tavsiyeniz var mı?
-
Yazan: Bakkal
s4 - andarine sarm kullanacağım fakat kafamı kurcalayan bazı sorular var bana yardımcı olur musunuz?
Nedir o sorular?
Sarm kullanırken karaciğer koruyucu kullanmalı mıyım? Kullanmam gerekiyorsa hangi ürünü tercih etmeliyim? Sarm kullanırken ekstra nelere dikkat etmeliyim? @rastlantisal @Diver @AREN @AS1L @GHOST
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-