-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Hiç hormon kullanmama rağmen fsh ve e2 seviyemde dengesizlik var ne yapamlıyım?
Oluşturan:
mrbrkyshn, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emnakin1
İlk kürüm haftada 500 testo, 400 bolde küründeyim, haftada yarım arimidex kullandım 3. haftadan itibaren. 6. hafta sonunda kan testi verdim. Total testosteron 16'ya çıkmasına rağmen östrojen hiç artmamış. Hatta kür öncesi de, kürde de referans aralığının en alt sınırlarında. Ben de arimidex'i tamamen kestim 7. hafta itibari ile. 13. haftama girdim kürdeki, hala hiç kullanmadım arimidex 7. haftadan beri ve daha kan testi de vermedim. Meme ucumda falan bir hassaslaşma yok veya aşırı duygusallık yok. Ama sulandığımı hissediyorum baya hatlarım kapandı. Yağlandım da ama sulanma da var gibi. Sizce yanlış mı yapıyorum. Hiç arimidex kullanmamak riskli bir durum mu? Haftada 1 ya da yarım arimidex almalı mıydım? Yoksa yakında kan testi vereceğim, ona göre mi hareket etmeliyim? Herhangi bir libido sorunu da yok.
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Merhabalar,
Yaşadığım sağlık sorunlarından ve maddi sorunlardan dolayı bölük bölük bir kür oldu ama yine de mükemmel form tuttum, bu ikinci kürüm, ilki gibi bu da uzun sürdü. 10 hafta 500testo, 500bolde, ilk 3 haftası 50 dbol şeklinde gittim. Boldeyi 10. haftada kestim çünkü ufak bir sağlık sorunum ortaya çıktı beynimde hamartom denen bir şey varmış, doktor steroidlerle alakası yok bir zararı da yok dese de onun varlığında devam etmek istemedim, 500 testo devam ettim ve 2 ay sonra 150mg tren ekledim 3. haftada flakonu yere düşürüp kırmamla macera sonra erdi
Ben de kürü bırakma kararı aldım testoyu 250ye düşürüp 1 ay daha devam ettim ve eylülün başında bıraktım, bu haftaya kadar çok ağır bir halsizlik ve isteksizlik vardı, geçen hafta ereksiyon sorunları yaşıyordum bu hafta düzelmeye başladı hepsi, enerjim yavaş yavaş yerine geliyor ereksiyonum da neredeyse düzeldi, dün tahlil verdim sonuçlar bu şekilde. İşten ayrıldığım için pctye bütçe ayıramadım dolayısıyla yapamadım, şuan antrenman ve beslenme de yapmıyorum.
Östrojen ve prolaktin gün içinde çıkar diye tahmin ediyorum lh-fsh bugün eklenmiş sonuçlara.
-
Yazan: metepek
Herkese kolay gelsin,
10 haftalık testesteron cypionate ve masteron kullandım kan sonuçlarım bu şekilde pct bittikten 20-25 gün sonra kan verebildim pct sürecini nasıl yürütmem gerekiyor ?
-
Yazan: higgy
Herkese iyi günler dilerim,
Küre gireceğim bunun için test yaptırdım.
Ancak LH FSH yok, geçen seneki 3 test sonuçları aşağıdadır.
Devlet hastanesinde kan testi verdim.
Ancak LH & FSH ölçmemişler. Geçen sene ölçüm sonuçlarımda lh fsh var. Onu referans alarak küre başlamalı mıyım? Yoksa tekrar randevu alarak yeni bir test mi yaptırmalıyım?
Not;Sadece yohimbine kullandım, daha önce kür geçmişim yok.
-
Yazan: hirstyz
Merhabalar, definisyon kürümde 4.haftadayım. Kan tahlili yaptırmak istedim çok bilindik bir türk markası testo prop kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığını da görmek istedim açıkcası. Değerlerimi sizlerle paylaşmak isterim bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Sağlık açısından bana katabileceğiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Haftalık 300 mast - 400 prop kullanıyorum. 4.haftada clen ve winstrol ile devam edeceğim
-