-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: YusufS99
Herkese iyi forumlar, 24 Yaşımdayım 13-14 yaşlarından beri yılda 3-4 ay spor salonuna gidip gelen birisiyim.
Geçen sene akneler için Roaccutane tedavisi aldığım için 65-66 kilodan 59 kiloya kadar düştüm ve Ekim-Şubat arası spor salonuna gidip 70 kiloya kadar çıktım.
Çünkü her sene gidip başka bir şekilde kilo almayı deniyorum. Bir sene Cici Bebe ve kuruyemişle sürekli kilo almaya çalıştım aldım ama direkt simit çıkarmıştım.(örnek). Bu sene ise geçen sürede Creatin,Protein Tozu,Gainer, PreWorkout, Omega3 ne bulduysam kullandım. Sürekli tavuk, pilav, yulafa gömüldüm. Sürekli balon gibi gazla gezdim, niyetinde 70'i gördüm ama bende bittim çok yordu.
Sadede geliyorum.
Bu sefer hedefim 80-85 Kilo arasına çıkmak ve Bulk kürüne gireceğim.
Girmeyi düşündüğüm kür. Testo,Bolde,Danabol 20 Hafta sürecek.
Bunun için bir beslenme şekline ihtiyacım var. Normalde yeşillik vs. pek tüketmem ama bu sefer elzem gibi duruyor.
Kürdeyim diye 5-6k kalori almaya mı çalışayım yoksa 4.4-5k kalori alıp durayım mı?
Nasıl bir beslenme programı uygulayayım.?
Hangi yeşillikleri tüketeyim.?
Nelerden uzak durayım.?
Kısaca sizlerden kürde ihtiyacım olan kalori ve beslenme ile alakalı yorumlarınızı bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: spacex
kür yaptığım tarihler
2016-2017-2020-2022
genel kür içeriği: testosteron büyüme hormonu proviron diananol +yağ yakıcı suplementler
2018 yılında ereksiyon sorunlarım çok olmaya başlamıştı
tahlillerde herşey normal gözüküyordu benimkisi ilk başta organik soruntu sonra psikolejik oldu ve terapiler işe yaramadı tedavi için ameliyat oldum
(ameliyatta çok korkunç riskler var herkese önermem)
2022 5. ay ameliyat oldum
ameliyatın ismi. penil protez 3 parçalı enine boyuna.
tam olarak iyileştim artık cinsel ilişkiye dilediğim kadar giriyorum pompası var testiste kücücük bişey 10 kere basınca tam kalkık hale geliyor
ameliyatta 1.5 cm kısalma oldu ama bi fark yaratmadı (14 cm den kısa olanlara önerilmiyor )
sonuç artık ereksiyon sorunu yaşamayacağım için doktor kontrolünde düzenli kür yapacağım
not:ameliyat sırasında kalınlaştırma yapılabiliyor eski ölçüler
18.5 uzunluk
12.5 çevre
şimdiki ölçü
16.5-17 aralığında cm uzunluk
çevre 16 cm
acı çekerek çok tecrübe kattım bu yolda kendime bu tecrübelerimi sizlere yardım etmek için utanmadan söylemek istedim. 🙏🏻
-
Yazan: tosunbol
Herkese Merhabalar,
İlk kürüme 1 hafta önce girmiş bulunmaktayım. 1 yıllık spor geçmişim var. 21 yaşındayım, 183 boy 84 kg %20 yağ oranım var. Kilo almakta zorlanmıyorum fakat minimum yağ ile kas kütlesi koyma amacıyla bu küre girdim. Haftada 500 Sustanon, 200 rimobolan kullanmaktayım. Rimobolan dozajı az fakat ilk kürümde maddi olarak açılmak istemedim. Toplam kür maliyeti 3000 TL civarı ve 12 hafta sürüyor. 3 günde bir duruma göre çeyrek yada yarım arimidex kullanıyorum. Kürü baltalamaması için çeyrek kullanabilirim. Merak ettiğim şey ise bu ilk kürümden kaç kg alabilirim? 800-1000 kalori fazla koyuyorum, antrenör eşliğinde güzel idmanlar yapıyorum, kg başına 5-6 karb, 2,5-3 protein alıyorum. Beslenmemde iyi diyebilirim. Bu kürde kaç kg kas kazanabilirim? Kişiye göre değişir demekten ziyade ortalama bir şeyler söylemeniz beni mutlu eder. Dün konuştuğum ve bu konularda epey bilgi birikimi olan birisi 8 kg alacağımı 6 kg’sunun su olacağını söyledi. Kendisi ilaçta sattığı için inanmak istemedim. Gerçekten 2 kg kas için mi 3 aylık bu küre giriyorum, bu bana inanılmaz geliyor. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Tutacağım su ve kas kaç kg olacaktır? İlk küründe bu ürünleri tercih eden birçok insanın merak ettiği bir konu.
@rastlantisal
-
Yazan: unluckykentucky35
merhabalar yaklaşık 4-5 ay spor yaptım bırakın gelişmeyi kilo bile alamadım ama kaldırdıgım ağırlıklar bana göre hayvan gibi arttı 30 kg squat yapamazken 1. ayın sonunda 100kg squat yapmaya başlamıştım ama dediğim gibi ağırlık artışı dışında hiç bir gelişimim olmadı iştahım 0 spordan sonra acıkır millet ben yemek yiyemiyorum cok fazla. uzun zamandır steriodleri araştırıyorum ama bana uygun bir şey bulamadım aklımda danabol + anti östrojen vardı ama nereye baksam tek başına danabol kullanma su tutar geri verirsin dediler
yağlı falan olmam problem değil hacim kazanmak istiyorum ne önerirsiniz (19 yaş 185 65 kgyim)
2 kutu Aburaihan Testosteron enanthate 250mg 10 ampul
1 kutu Exbiotech Deca 200mg 10ml Flakon
düşünüyorum fakat pctsini falan bulamadım kararsızım
+ olarak diyabet hastasıyım doğuştan insülinde kullanıyorum.
-