-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bulk kürüne giriyorum dikkat etmem gereken noktalar nelerdir yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
sarmskullanicisi, in Bulk Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Sinan35
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
-
Yazan: Dağaslanı
Herkese merhabalar,
Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:
-
Yazan: shX648
Hocalarım abilerim,
Kardeşlerim dün instada kaydırırken karşıma peptid satan bir Türk sitesi çıktı Amerika'dan getirdiklerini vs.. Söylüyorlar pek güven vermedi açıkçası yine de bilen vardır aşina olan vardır diye sormak istedim "fiyat listesi aldığım adam bana hplc testlerini attı" herhangi bir anabolizan lab testi gibi de değil çok anlamadım açıkcası 😄 Bileniniz varsa netliğe kavuşturursa sevinirim net adres vermeyecek şekilde medyalar ektedir.
-
Yazan: mehmeteminerem
Merhabalar kıymetli abilerim kardeşlerim,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 18 boy 185 kilo 120 KİŞİSEL SORUNUM:
Testom çok düşük çıktı ve ben bunu günlük hayatımda ve cinsellikte iliklerime kadar hissediyorum, sürekli yorgunum sürekli stres ve duygusallık önceden yoktu kesinlikle ,erken boşalma, aletin kalkmaması, isteksizlik. Sadece sarms kullandım ilk defa onu da 1 paketi 3 ayda anca bitirebildim normalde bilirsiniz 1 aylık sanırım 1 paketi ,zaten çakma da olabilir ucuza almıştım,etkisini fazla görmedim, ondan önce de hissediyordum aynı şeyleri (spor yapıyorum) ilk doktor 250mg testo ve lepigra isimli bi takviye verdi ama tın etmedi sanırsam(yani hazır durum da böyleyken bi küre de giresim geliyor ) 2. Doktor da sakın bi daha kullanma hatta cretine, protein de kullanma vs dedi kendisi prof boru da değil gibi.
SORULARIM:
Bu durumun düzelmesi için ne önerirsiniz? Bu oran nasıl yükselir? Küre girmelimiyim? Kür sonrası sorun yaşar mıyım? Pct gerekecek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: daxtee
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 hafta önce kadar aşağıdaki küre 14 hafta sürecek şekilde başladım.
KÜR İÇERİĞİ:
Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Testosteronu daha önce güvenilir bulduğum bir satıcıdan, boldenonu ise ilk kez denediğim farklı bir satıcıdan aldım. Ancak 5 hafta sonunda iştah artışı, güç artışı veya boldenondan beklenen etkileri yaşamadım. Kan tahlillerimde testosteron ve ALT/AST dışında anlamlı bir değişiklik olmadı; östrojen baskılanmadı, hematokrit de neredeyse hiç yükselmedi. Gelen boldenonun görünümü de alışılmışın aksine çok şeffaftı, bu yüzden sahte veya farklı içerikli olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu nedenle güvenilir olduğunu bildiğim başka bir satıcıdan tekrar testosteron ve boldenon sipariş ettim. Şimdi merak ettiğim konu, 5. haftada yeni boldenonu ekleyip kan değerlerine göre kürü 16 haftaya uzatmanın mantıklı olup olmadığı? Sistemi kapatıp yeniden başlamak istemiyorum.
-

