Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

damdeok

14 günlük clenbuterol kullanımı fayda sağlar mı?

Önerilen İletiler

damdeok    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Ay sonunda tatile gideceğim için 2 haftalık ufak sert bi definasyon yapmak istiyorum pis yağı suyu atıp sonra bulk kürüme devam edicem. Şuana kadar only testo gidiyordum kilo alırken ama bundan sonraki süreçte rimo kullanmayı planlarken ufak bir definasyona karar verdim kür ortasında.

14 günlüğüne clen alsam etkisini görür müyüm ve rimoya 14 günlük definasyondan sonra mı başlamalıyım?

Veya:

• testo
  • clen
  • rimoyla

Ürünleriyle definasyon mu yapmalıyım?

0 carb yapmayı düşünüyorum ara ara carb alıcam tabi metabolizmayı sıfırlamamak için. Testoyu 500 kullanıcam clenin dozu ne olmalı sizce? ve rimo alırsam onun dozu ne olmalı şimdiden teşekkürler. Bu arada 14 günlük olduğu için clen yanına bi koruyucu kullanmayı düşünmüyorum şuan ama kullanman gerekiyor derseniz kullanabilirim.

• yaş 25
  • boy 178
  • kg 79

Biraz karışık oldu kafa karıştırdığım için kusura bakmayın cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.041

14 günde hiç bir şey değişmez boşa vücudunu yorar vaktini çalarsın.

Bunun için detoks yap 1,2 haftada en azından suyu kısmen atarsın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Clenbuterol ü pek sevmiyorum tüm gün tir tir titretiyor ve etkisinden cıkmak icin saat dakika sayıyosun önermem. Değiyormu değmiyor. Testo başlı başına zaten yağ yakıcı.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49

clenbuterol 1 kere yarım hap aldım bir daha elimi sürmedim. Etkisi herkesin başedebileceği türden değil. Ayrıca oldukça da tehlikeli bi ilaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok    3
marettam, 15 dakika önce yazdı:

clenbuterol 1 kere yarım hap aldım bir daha elimi sürmedim. Etkisi herkesin başedebileceği türden değil. Ayrıca oldukça da tehlikeli bi ilaç.

onun yerine bu 2 haftada ne kullanabilirim hemen etki edecek

steroidnediryahu, 19 dakika önce yazdı:

Clenbuterol ü pek sevmiyorum tüm gün tir tir titretiyor ve etkisinden cıkmak icin saat dakika sayıyosun önermem. Değiyormu değmiyor. Testo başlı başına zaten yağ yakıcı.

sadece testo yeterli olur mu o zaman cok bi artısı olmayacaksa clen almıyım

SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

14 günde hiç bir şey değişmez boşa vücudunu yorar vaktini çalarsın.

Bunun için detoks yap 1,2 haftada en azından suyu kısmen atarsın.

zaten çok kilolu olmadığım için 14gün yeterli olur diye düşünüyorum ben illa ki bi miktar yağ yakarım bence

Vezuchiy, 55 dakika önce yazdı:

görürsün sıkı bir diyetle daha fazla kalori açığı oluşturursan

1000 civarı kalori almayı düsünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    228
damdeok, 6 dakika önce yazdı:

Testo başlı başına bir yağ yakıcı mı ? :D testonun yağ yakımını "doğrudan" hiç bir faydası yoktur.

damdeok, 5 dakika önce yazdı:

1000 civarı kalori almayı düsünüyorum

kardeşim 14 gün çok az bi süre yani amaç nedir bilmiyorum ama yapabileceğin en iyi şey;

Clen + t3 + kafein, sıfır karb 220 protein her gün 1.30 saat kardiyo

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok, 6 dakika önce yazdı:

Sağlam sert diyet yap kaçamak yapma makroları ayarla yeterli olur. Fasting de yapabilirsin.Testo Propionate geçebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    148

clen ne Allah için sana kattığından çok zararı var kattığıda ne hani çamaşır makinesi gibi titriyor ellerin kalbinin ritmini mahvediyor 14gün diyorsun 14günde yağ yakman için piramit çalışanları gibi yorman lazım kendini aç kalıp

tarihinde metropol tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok    3
metropol, 9 dakika önce yazdı:

clen ne Allah için sana kattığından çok zararı var kattığıda ne hani çamaşır makinesi gibi titriyor ellerin kalbinin ritmini mahvediyor 14gün diyorsun 14günde yağ yakman için piramit çalışanları gibi yorman lazım kendini aç kalıp

0 karb gidicem yorucam zaten kendımı kardiyo vb

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49

testosteronun termik efektti vardır ve az da olsa yağ yakımını destekler. yohimbine falan bir sürü kullanabileceğin şey var ama gözün kesiyorsa maintance ına göre 1 gün yarım karb 1 gün çeyrek karb 1 gün 0 karb yapıp bu 3 günlük döngüyü 3-4 kere yapabilirsin. Kardiyo ile desteklersin. Dışarıdan testo aldığından bu dönem yapı mümkün mertebe azaltıp sadece protein ve sebzeye yüklenebilirsin. Sabah kardiyosunun da sana zararı olmayacağından yapabilirsin. Ancak bu sistemi 10-15 gün yaptıktan sonra eski sistemine geri dönmelisin. Clen cart curt uğraşmaya değmez bu kısa sürede

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    330

Clenbuterol yerine fragment kullan daha çok yağ yakar en azından zararları yok denecek kadar az

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok    3
marettam, 2 saat önce yazdı:

testosteronun termik efektti vardır ve az da olsa yağ yakımını destekler. yohimbine falan bir sürü kullanabileceğin şey var ama gözün kesiyorsa maintance ına göre 1 gün yarım karb 1 gün çeyrek karb 1 gün 0 karb yapıp bu 3 günlük döngüyü 3-4 kere yapabilirsin. Kardiyo ile desteklersin. Dışarıdan testo aldığından bu dönem yapı mümkün mertebe azaltıp sadece protein ve sebzeye yüklenebilirsin. Sabah kardiyosunun da sana zararı olmayacağından yapabilirsin. Ancak bu sistemi 10-15 gün yaptıktan sonra eski sistemine geri dönmelisin. Clen cart curt uğraşmaya değmez bu kısa sürede

3 gün 0 karb 4.gün carb almayı düsünüyorum bu döngüde devam etmek mantıklı geliyor suan. evet yorumları okuyunca 14 gün icin clene gerek olmadıgını farkettim peki rimo?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49

3 gün 0 karb yapamazsın arkadaşım fanteziye gerek yok ama yine de deneyip deneyimlerini aktarabilirsin :D :D :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok    3
marettam, Bir saat önce yazdı:

3 gün 0 karb yapamazsın arkadaşım fanteziye gerek yok ama yine de deneyip deneyimlerini aktarabilirsin :D :D :D 

yapmadığım şey değil şuan 2.günü bitirdim zaten. 2 hafta süreceği için çok sert diyet yapıyorum uzun süreli olsa 0 karb hic yapmazdım minimal düzeyde giderdim zorlanmadan. bu arada cok zor ama yapıcak bisi yok başladık artık. 14 gün bitince yazarım sonucu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Umt33bjk    0
marettam, 4.06.2024 - 15:59 yazdı:

Ben 2 tane atıyorum tık yok herhalde yine dolandırıldık:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Emirhan22
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Elimde 40 mcg 100 tablet clenbuterol var bunu nasıl kullanmalıyım? ilk kez kullanacağım ilacın etkisi azalmadığı sürece 80 mcg yi geçmek istemem 100 tableti kapsayacak şekilde kullanım önerisi sunar mısınız?
      Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Burak12345
      Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzeldir.
      Şöyle bir sorunum var:
      Geçen sene 4 aylık Testo bolde kurunde ikinci ayda Bolden açılmış dördüncü ayda iyi sonuç almış biri olarak. Bu sene ise altı aylık bir kür yapıp beş ay geçmesine rağmen hala Boldenonu hissetmemek! Bu gibi durum daha önce birinizin başına geldi mi nedendir neden olabilir kan testlerine göre ilaç çatır çatır çalışıyor kullanılan marka aynı doz yükseltmeme rağmen beklediğim sonucu alamıyorum neden?? Şunu da eklemek istiyorum geçen sene bol de köründen sonra iki ay ara verip definasyona girdim definasyon da Testo bolde ve tren on hafta kullandım tekrar üç ay ara verip altı aylık Testo bolde kürüne girdim şu an tepki ve sonuç alamıyorum ne yapmam lazım ne eklemem lazım yanlış yaptığım bir yer var mı?
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      750 mg Testosteron 750 mg Boldenon Tüm öneri ve düşünceler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Lifter31
      Merhabalar arkadaşlar,
      Sizinle definasyon sürecimi her gün güncelleyerek paylaşacağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      700 testo (350ye düşürebilirim) 350 tren 50mcg t3 80mcg clen 20mg tbol Şeklinde. Beslenmem haftada 5 gün 2000 kaloriyi geçmemek şartıyla minimum 200 protein 250den az karbonhidrat ve 20den az yağ şeklinde. Diğer 2 gün ise aynısının 1500 kaloriyi geçmeyen ve karbonhidratın 125i geçmediği versiyonu şeklinde.
      Başlangıç 100.2 2. Gün 97.6 3. Gün 95.9 4. Gün 95.3 5. Gün 94.7 6. Gün 94.4 7. Gün 94.1 8. gün 93.2 Öncesinde birkaç ay hafif diyet yaptım ancak ciddi diyeti şuanda yapacağım.
      Yağ oranım ödemsizken 11-12 civarında. Yaklaşık 1 ay sürdüreceğim.
    • Yazan: metinav
      Yabancı forumlarda paylaşılan hipogonadizim hastalarının, özellikle primer olanların deneme yanılmayla uyguladıkları ve yaptırdıkları testlerle uygun dozajı belirledikleri TRT (testo yerine koyma tedavisi) kısaca şu şekilde :
      Hergün 10 mg testosteron cyopionat (veya sustanon)
      Hergün 10 mg nandorolon deconoat
      Haftada iki defa 250 iü hcg
      Bu dozlarda düşük shbg ve kontrol gerektirmeyen ideal E2 seviyeleri elde edilmiş.Libido ve ereksiyon yanında iyi bir fiziksel-ruhsal mod yakalanmış.
    • Yazan: MhanYhag
      Selamünaleyküm cümleten hayırlı akşamlar.
      189 boy,102KG ve 28 yaşındayım. Parça parça 3 yıl kadar spor geçmişim var ama yaşadığım bazı maddi/manevi ve psikolojik sorunlar yüzünden ne beslenme ne de antrenman konusunda başarılı olamadım antrenman ve diyet disiplini oluşturmadan ne kürü? Diyecek hocalarıma saygım sonsuz 3,5 aylık  kür sonunda ne demek istediklerini çok iyi anladım. Ama artık bazı şartlar değişti bu sefer yapabileceğime inanıyorum. 
      Geçen sene 14 hafta Testo/Bolde kürü yaptım kürün kendisini ve sonunu çok saçma sapan bir şekilde bitirdim. Takıldığım her konuda Diver hocam desteğini hiç esirgemedi bana önerdiği şekilde PCT yaptım hormonlar olması gereken seviyeye ulaştı ve aradan 3 ay geçti içimde yarım kalan şeyler olduğundan bu sefer daha disiplinli ve istekli olarak küre başlama kararı aldım.
      8 haftadır Only Testo küründeyim:
      Pazartesi 0.5ml perşembe 0.5ml Toplamda hatalık 250mg Testo Enantath alıyorum.(İran) Hedefim 90KG civarına düşmek ve bu esnada da kas kütlesi eklemek. Önce sıkı diyete girip kas yap ne varsa eritip sonrasında kilo almak için uğraşmak yerine yavaş yavaş yağımı yakar kasımı ekler kafasındayım. Ama hesap etmediğim E2 sorunu ile karşı karşıyayım. E2 değeri bu aralıktayken yağ yakımın da sıkıntı yaşayabileceğimi ve yan etki olarak su tutumu, jinekomasti vs durumlarla karşılaşmamak için ve yukarıda da bahsettiğim gibi yavaş yavaş acele etmeden yağ yakımı ve maksimum kas kütlesi için Testo yanına ne eklersem nokta atışı yapmış olurum. 
      Forum‘da Arimidex konusunda biraz araştırma yaptım haftalık düzenli periyotlarda kullanılması gerekiyor düzensiz kullanımda östrojen seviyesine + yönde etkilediği söyleniyor. Kim ne derse desin ne makale yayınlarsa yayınlasın Bolde E2yi çok iyi kontrol altına alıyor(nedenini hiç araştırmadım) bizzat deneyimledim ama yağ yakım küründe bi etkisi olur mu? Sanmıyorum  Masteron daha çok yarış zamanı düşük yağ döneminde  kullanıldığı için ve bendeki bu yağ oranında ekstra bi etki yaratmayıp maddi zarar oluşturmak dışında sadece E2yi kontrol altına alacağını düşündüğümden Etki/Yan etki durumuna bakarak tercih etmek istemiyorum.
      Elimde 3 kutu İran enantath var SKTler seneye bittiğinden bu süreç içerisinde bunları kullanmak zorundayım. Uzun ester testo yanına hedefim doğrultusunda ne yapmamı önerirsiniz? Bu konular hakkında bildiklerim ve okuduklarım yanlış olabilir yukarıda yazdıklarım size uymayabilir bu konuda eleştiri ve öneriye de açığım ekstra bilgi her zaman iyidir  
      Not: HGB yüksekliğinden dolayı bugün test sonrası bir ünite kan verdim Hemogram değerlerim için dahiliyeden destek alıyorum.
      Güncel form, Kan tahlili, ilaç görselleri ektedir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.