-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ilk kür içi kan testi sonuçlarım ektedir nelere dikkat etmem gerekiyor? ilaçlarım çalışıyor mu?
Oluşturan:
3B7R, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: nattybuilder
Merhabalar sayın forum,
Üyeleri. 9 haftadır 200 testo 240 masteron küründeyim. Son hafta masteronun dibini sıyırmak için 300 vurdum. Geçen gün genel sağlık durumum için kan testi verdim .Ancak doktor hormonlara bakmamış özellikle önemsediğim e2 yok. Onu artık labda vericem doktorlar gerçekten çok yoruyor. Burda özellikle ferritin ve ldl değerleri gözüme çarptı. Ldl naturel olarak 117 çıkmıştı. Ama beslenme ve antrenman ve supplementlerle beraber güzel bi düşüş olmuş. Ancak demir üst sınıra yakın olmasına rağmen ferritin ciddi düşüşe uğramış.
Gene naturel olarak ferritinim iyi seviyedeydi .Günde 500 gr hindi göğüs yiyorum ama kırmızı eti küre başladığımdan beri hiç tüketmedim bunu ona bağlayabilir miyiz fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum ayrıca egfr de düşük gibi geldi kreatin kullanımıyla alakası olduğunu duydum. Her gün kreatin alıyorum 2 aydır .Onun dışında değerlerim iyi gibi duruyor. Kalan süreçte e2 değerime göre kürüme yön vericem şimdilik 200 testo gitmeye devam edeceğim haftada 2 arimidexle beraber.
Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkürler şimdiden
-
Yazan: Trolke
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
500 testosteron enanthate 400 Boldenon Küründe 15. haftadayım total testonun 1621 çıkması düşük değil mi? Haftada iki enjeksiyon yapıyorum, kan testinden üç gün önce vurulmuştum.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: albertocamus
Selamlar dostlar,
Yakın vadede başlangıç için ideal sayılabilecek kürlerden birine gelişim ve güç odaklı boost kazanmak adına girmeyi planlıyorum.
6 ay önce vermiş olduğum tahlillerde "kuvvetle muhtemel" cinsellik ve stres kaynaklı Prolaktin hormonum referans değerin üstünde çıkmıştı. O zamandan beri spor, beslenme ve yaşam tarzımı olabildiğince disiplinize edip tekrardan kan tahlili verdim. Sizce kan değerlerim küre girmeme uygun mu? Amacı yağsız kas kütlesinde artış olan birine hangi kürü önerirsiniz, SARMS ve anabolikler olarak?
Kullandığım supplementler:
-Whey
-Kreatin
-ZMA
-Animal Pak
-Animal M-Stak
-D vitamini
NOT: Kan tahlillerimi uyandıktan 3 saat sonra, sabah 10.30 gibi vermek zorunda kaldım. Kortizol ve testo seviyeleri "çok hafif" yanıltıcı olabilir.
Ekte kan tahlillerimi paylaşıyorum. "Referans Değer" kısmının sağında 6 ay önceki verilerimi görebilirsiniz.
-
Yazan: ZevkMeselesi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme girmeyi planlıyorum. Bana yardımcı olur musunuz rica etsem?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş : 27 Boy : 1.84 cm Kilo : 84 Antreman Geçmişim: Eylül de 1 sene olucak Hedefim: Bulk SORULARIM:
İlk kürde hangi ilaçlarla başlamam mantıklı olur? Hangi kan testlerini yapmalıyım? Yan etkiler neler olabilir ilk aşamada? Mct grupları neler olmalı? GÜNCEL FORMUM:
Tüm öneri, düşünce ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-