Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

1840

Spor yapan biri değilim kür dahi yapmadım libido konusunda sorunlar yaşıyorum sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

1840    0

Herkese merhaba,

Spor vs yapan biri değilim herhangi bir ilaç, kür kullanmıyorum tamamen doğalım. Testi 3, 4 günlük cinsel perhiz sonrası verdim aç karınla. Yaklaşık 1 yıl önceki halime göre cinsle istekte libidoda azalma yaşıyorum. Sertleşme var ama ben biraz elle temas edersem oluyor. Yardımcı olur musunuz sebebi ne olabilir? Nasıl çözüm bulabilirim bu soruna?

  • Boy 192 
  • Kilo 68 
  • Yaş 24 

@Diver @SantoR @godofdark @rastlantisal @Oathbreaker @Askabar

Screenshot_20240530_095716_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_20240530_095727_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_20240530_095749_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_20240530_095756_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_20240530_095839_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_20240530_095851_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_20240530_095903_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


bilgazli    14

Gayet sağlıklısın sertleşme sorunu her zaman testosteron ile ilgili olmuyor bazen psikolojik nedenler de probleme neden olabilir, ben bazen 6500 7000 ng total testo dayken dahi ereksiyon sorunu yaşıyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    108

Cinsellik ve ereksiyon konusunda sıkıntıya girdiğin dönemlerde bu konuyu daha fazla düşünüp daha fazla araştırıp kendini sıkma. Vücut kendini stresse soktukça sorun düzelmek yerine kötüye gidebiliyor.

Kendi haline bırak, dar iç çamaşırlarından uzak dur, uykunu iyi al, günde 1 den fazla mast. yapmamaya çalış, partnerin varsa ve güvenilirse farklı korunma yöntemleri ile kondomsuz ilişki dene. Kondomsuz ilişki ereksiyona çok iyi geliyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    18

Dostum maalesef her zaman demir gibi gezemiyoruz. Psikolojik sebepler , stres vb vb. Ve daima libidon yüksek gezeceksin diye de bir kaide yok tabii ki testler normal olsa da. Cinsel durumlara doygunluktan ötürü de olabilir, ilginin zamanla eskisi kadar olmaması gayet normal yaşanılabilir bir durum. Kafana takarsan hele ki daha çok kendini yıpratırsın :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.109

Dönemsel olarak herkes bu sorunu yaşayabilir. Amacım korkutmak değil Lh ve fsh çok yüksek geldi bana. Spermiogram testi yaptır emin ol. Vücut testosteron ve sperm üretirken zorlanıyor olabilir. Tabi ben uzman değilim ilgili ve alakalı dr bulman yararına olacaktır. Spor yapmalısın en azından hergün hızlı tempo yürüyüş ve sağlıklı beslenmelisin. 

  • Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    39

Konuyu buraya getirip test yaptırdığına göre çok takıyorsun gibi, ama libido arttırıcı ürünler kullanabilirsin. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    47

bence kafanda bitecek bi durum bu. güncel hayat kondisyonunun etkisi de olabilir bunu biz bilemeyiz. ama değerler böyleyken çözümü burada değil psikologda aramalısın. kullanacağın booster vs sadece sorunu görmezden gelmeni sağlar. Bu yaş ve değerlerde doğal desteklere vs gerek kalmadan da sertleşiyor olman lazım. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    469

sadece ve sadece psikolojik

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.234

Merhabalar.

30lu yaşların başında bana da oldu bu. 100mg viagra içtim. Sonra bir daha hayatım boyunca olmadı. Bırak olmayı kalan hayatım eskisinden de iyi oldu. Çünkü iş benim psikolojimde bitiyormuş. Düşünmeyi bırakınca işler yoluna girdi. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511

Libido her zaman senin kan değerlerinle örtüşmeyebilir fakat bence sperm testini ihmal etmemelisin.

FSH değerin bana da sıkıntılı geldi.

  • Beğen 1
  • +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    469

Yüksek fsh sperm üretimini baltalıyor.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    121

Sana herkesten farkli bir sey soyliyeyim ben genc kardesim sorunun 1.92 boya 68 kg olman 78-80 bandina cik yuksek kas oraniyla cok farkeder neden mi? ozellikle bacak  ve kalf  bolgesi kaslari testo - libido uretiminde cok belirleyici durumda. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    0

Cevap yazan herkese teşekkürler. 

Fsh ve lh neden yüksek gelmiş ben de bilmiyorum doğallığı bozacak ilaç vs kullanmıyorum en son Aralık 2023 tarihinde fsh 9,40 lh 5,05 çıkmıştı. Çıkan sonuçta Estradiol bana bir tık yüksek gibi geldi ne kadar referans aralığı içinde olsada sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Tek kızdığım şey gittiğim hastanede serbest testosterona bakmadıkları halde bakıyoruz demeleri bu sebepten serbest testo sonucunu göremiyorum. Yüksek fsh libidoyu etkiler mi? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×