-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Bulk kürü planlıyorum fakat neleri tercih etmem gerekiyor bilgim yok! yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Ağırlık, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: EsRon
Merhaba hocalarım, arkadaşlarım nasılsınız?
Öncelikle bulk kürüm için bir plan oluşturdum ve devam ediyorum bu konuda sizlerin fikir ve görüşlerinize danışmamın faydalı olacağını düşünüyorum.
Şu an 3. kürümü ve ilk bulk kürümü deneyimliyorum,
15 haftalık Deca, Testo - Enantat, Boldenon, Dianabol, ve MK-677 olarak bu küre başladım
KÜR PLANIM HAFTALIK:
test e 500mg deca 500mg boldenon 500mg Mk-677 270mg Dianabol 240mg İlaçların markası : Veyron Pharma
Kürün şu an 5. Haftasındayım ve İlk başladığımda 1.73 Boy 82 Kiloydum (Yaş 28) ve şu an Kilo olarak 87,5 yim büyümeye devam ediyorum. Görsel paylaşacağım.
BESLENME DÜZENİM GÜNLÜK:
Sabah 5 Yumurta Öğlen 200 gr pirinç 100 gr et Ara öğün 200 gr pirinç 150 gr et Akşam(Spordan sonra) 500gr et Takviye supplement : Whey Protein ve Kreatin İzlediğim bu yolda acaba sizin düşünce ve tavsiyeleriniz neler olabilir? Ekleme çıkarma veya değiştirme gibi...
Not : Amacım Bulk dönemini yaşayıp mümkün olabildiğince yağsız hacim kazanmak ve olabildiğince irileşmek.
-
Yazan: Mimaroba
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
24 Haftalık Bir süreç planlaması yaptım. Eklemek veya yorumlamak istediğiniz noktalar olursa sevinirim.
KÜR DETAYLARIM:
1-10 hafta 100 mg npp 10 hafta 250mg testo sonraki 14 hafta 500mg e çıkacak 24 hafta 500mg boldenon Konuya katılım gösteren herkese teşekkürler.
-
Yazan: ceman
Herkese selamlar,
3 aylık define küründen çıktım değerlerim su an bu şekilde ara vermek istemiyorum ve bulk kuru yapmayı düşünüyorum biri bunları önerdi sizce sizin görüşleriniz nelerdir ?
YAPILAN KÜR ÖNERİSİ:
Testosteron Propionate Testosteron Enanthate Npp KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Yaş 24 Boy 174 Kg 82 KAN TESTİ SONUÇLARIM:
GÜNCEL FORMUM:
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: colw1n
Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: dragx
iyi forumlar dilerim,
20 yaşındayım ve ailemle bugün steroidler konusunu konuştum bana maddi manevi olarak destek vereceklerini
ilaç masraflarım beslenme masraflarım vitamin ve koruyucu masraflarım tedavi ve kontrol masraflarım bunları karşılayacaklarını ve beni destekleyeceklerini söylediler ve size şunları sormak istiyorum 2 yıllık spor geçmişim var
hangi ilaçlar ilk kür için mantıklı olur hangi koruyucular ve vitaminleri kullanmalıyım cevaplarsanız çok müteşekkir olurum iyi forumlar dilerim
-