Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

TRPoinesS

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

TRPoinesS kullanıcısının son zaferi 27 Mart 2020

TRPoinesS en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

19 İyi

TRPoinesS Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    1.Kdm.Antrenör
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Boldenon alacağım ama hangi marka olmalı ve genel olarak fiyatı ne kadar ile ne kadar arasında değişiyor ?
  2. Testosteron sahte mi acaba ?

    Selamun aleyküm cümleten aburaihan testosterone enanthate kullanmaya başladım 2 3 ampul den sonra kollarımda bileklerimde hacimlenme ve off günlerde pump vardı sağlam fakat sonradan anlamadığım şekilde düşüşe geçti vücut yani bana verdiği o ufak hacim ve pump etkisi gitti halbuki beslenmem felan antrenmanım ağır dır sizce ilaçların kimisi dolu kimi boş mu şuan 5 ampulüm kan verip bakacağım yani ilk iyi giderken hacim artışı yaparken sonradan düşüşe geçmesi vücudun bende şüphe uyandırdı
  3. Testosteron omuz dan enjekte edeceğim hangi iğne ucu gerekli ?

    eczaneye gidip direk insilün iğnesi mi isteyeceğim peki yani haftalik 250mg uygulayacagim yeterli olur dimi insülin iğnesi almam ?
  4. Merhaba testosteron u omzumdan enjekte etmek istiyorum 250 300 mg arası sadece bunun için insülin iğnesi ile mi yapmam gerekiyor bu arada kalça bacak neden tercih etmiyorsun derseniz hem yanlış yere uygulama sonucu başım ağrımasın istiyorum hemde başkaları ile uğraşmak istemiyorum her hafta enjekte etsin diye o yüzden en temizi direk kendim omuzdan yapmak istiyorum yani sormak istediğim insülin iğnesi almam gerekiyor dimi 1 ampul haftada uygulayacağım zaten.
  5. Boldenon ve testo kür sorunu

    Öncelikle selamun aleykum herkeze sorum açık ben 9 yılı aşkındır vucut geliştirme yapıyorum ve supplement dışında hiçbirşey almadım ama son zamanlar kara kara düşündüm yapsam mı yapmasam mı diye yapmak istediğim kür Haftalık 250mg testo ve 300 400 arası boldenon şimdi bana sadece tecrübeli kişiler yazsın ben küre başladığım an yaşayacağım şeyler neler olucak ne yan etkilerle karşı karşıya geleceğim ve kür bitiminde ya kür esnasında kendi doğal testo üretimim bitmemesi için ne kullanmam lazım yani bu iki ürün için hangi pct gerekiyor birde kürü bıraktıktan sonra neler yaşayacağım nelere maal olucak bana sonuclarıne olucak Kisaca bana çünkü düşünüyorum her an alıcam ama aklımda bu sorunlar var beni tecrübeli olanlar aydınlatırsa sevinirim dediğim gibi ben bu yan etkileri yaşamak istemiyorum fazla.
  6. Tekrar sayıları

    Çok tekrar,Çok set, ve kaldırabileceğin maksimum ağırlığın yüzde 70 i 80 i ben 60kg barbell curl ile 15set 6tekrar yaparım ve 40kg dumbell ile hummer curl girerim aynı set ve tekrar diğer bölgelerde cabası bunun nerden baksan 3 saat sürer fullbody yapıyorum haftada 3 gün. ancak bu şekilde kas kütlesi inşa edersin ama bu demek değilki sen benim gibi tekrar setler ağırlıklar giriceksin benim vücuduma yetmiyor 5 6 set felan vücudunun sesini dinlemen gerekiyor ben bu şekilde 3 ay gibi sürede 4kg kütle ekledim bu ne kilo nede yağ kas kütlesi vücudu ne kadar dirençte zorlarsan bi okadar myostatin i baskılarsın ve bi okadar büyüme hormonun artar bu kadar ağır spordan sonra ant sonrası alman gereken supplementler çok önemli ve alacağın besinler aksi taktirde overtraining olursun. Dediğim gibi vucudunuzun sesini dinleyin 4 5 setten sonra o kol halen istiyorsa çalışmak çalıştırın bu şekilde kaslara hasar verebilirsiniz bu şekilde kas inşaa edilir tahribat yaratın. Ben güç odaklı çalışıyorum bu sporda 9 yıllık geçmişim var rahat.
  7. Kürde gelişimin durması

    Pirinç,Makarna,Yulaf Bazen pirinç bayıyor sürekli yemekten Makarna tüketiyorum bazen yulaf dahil ediyorum içlerine o şekilde.
  8. Kürde gelişimin durması

    Günlük 750gr karbonhidrat alıyorum 250 300gr karbonhidrat birsey yapmaz vücuda su tutmaktan başka, yüksek oranda karbonhidrat alırsan suyunuda tutarsın extra olarak kilo da alırsın hepsi bir arada olur fakat günlük 1kg civarı pirincini yemen gerekmekte anlıcan kısaca 300 400gr karbonhidrattan cok beklentin olmasın dostum.
  9. 2000+ kalorilik shake en iyi hangi zamanda işe yarar ?

    Görüşüne saygı duyuyorum ama Maalesef ki bir noktadan sonra kütle almam ağırlaştı ve ağır spor yaparım böyle eline alıp 20 30kg ile degil 70kg 10 set 6 8 tekrar arası barbell curl giren birisiyim 50kg net hummer curl dumbell ile diğerlerini saymak istemiyorum ve bu şekilde 1 saat 40 dakika sürüyor sporum sen hesapla ne kadar kalori ve yağ kaybettiğimi bu yüzden bir noktadan sonra kütle koymak zorlaşıyor çünki yaktığım kalorinin net 1000 i var dir vücutta yağ ve kilo olmazsa o anki kaloriyi vücut kaslardan çeker buda sana kas geliştirmek yerine kütle almak yerine kas kaybı olarak dönecek ve vücuda supplement dışında birşey sokmadım.
  10. Selamun Aleykum Herkeze şimdi sormak istediğim mesele şu spordan sonra alınan gainer shake kilo aldırma kütle aldırma bakımından spor sonrasımı özellikle işe yarar yoksa off günlerde almak mı. 100gr yulaf 100gr tahin 100gr yer fıstığı 1 muz 100gr cici bebe 250ml su. arada bi içine 40 50gr zeytin yağı eklerim. spor geçmişim 9 yılı bulur ben spor sonrası almanın daha çok kütle aldırcağı konusunda hem fikirim off günlere göre çünki off günde alınan kalori özellikle göbek bölgesine vurur ki bunun bir getirisi olmaz zaten fakat spor sonrasında kaslardaki boşalan glikojen depolari shake ile hemen dolar toparlar birde yaninda bcaa glutamin eklenirse kütle kazanmamak için bir sebebiniz olamaz burda belkide benden daha eskilerde vardır ben bu konuda onların görüşünüde almak istediğim için açtım bu konuyu ve herkezin tecrübesi farklıdır. yağllı şekerli demeyin lütfen ben çok iyi biliyorum bunu zaten 181 boyum vucudumun boş ağırlığı 80kg yap oranım yüzde 8 9 arasında hedefim 3 4 ay içinde bi 90kg ya kadar kütle alabilmektir. her neyse sizlerinde görüşünü bekliyorum bu işin içinde eski olanlar olursa iyi olur herkeze iyi günler dilerim. son olarak eklemek isterim spor günü alırsanız orantılı bir kilo alırsınız.
  11. Tek başına follistatin yardım

    Dostum Follistatin 344 kullanmışsın galiba günlük kalori bakımından da çok yüksek beslenmemissin buna rağmen kütle almışşın merak ettiğim kullanmadan önce kaç kilo idin ve kullandıktan sonra kaç kg oldun birde ürünü kullanmayı bıraktıktan sonra vücuttaki kütlede kaybolma yaşadın mı yani aldığın kas kütlesinde kaybın oldumu?
  12. Follistatin 344 kalıcı etkisi var mı ?

    Selamun Aleykum öncelikle herkeze sormak istediğim konu şu ben 9 yıldır vücut geliştirme yapıyorum ve herhangi bir steroid kullanmadım çok ağır kiloların altına giriyorum 1.82 boy 77kg yum yağ oranım &7 8 aralarında ben storeid kullanmayıp direk olarak Follistatin 344 kullanmak istiyorum baktım çünki öyle yan etkileri yokmuş şimdi ben 10kg kadar bi kütle almak istiyorum bu kütleyi elde ettikten sonra kesicem Follistatin 344 kullanmayı daha sonrasında bana bu verdiği kütle kalıcı mıdır çünki sonuç itibari ile myostatin i bloke ediyor ve vücut kendisinin var olan kaslarını büyütüyor doğal olarak bana lazım olan kalıcımı verdigi kütle yani 10kg kazandiysam kütle olarak ben bunun kaç kg sunu korurum ağır kilo girmeme rağmen vücut artık bir noktadan sonra durdu yani 85 kg civarı olsam bana yeterli.
  13. Danabol kullanacağım ilk

    Yok hocam vazgeçtim zaten 2 3 kilo için bilemedim 5 kilo için kendimi riske atmak istemiyorum benim tek eksiğim kilo alamamak metabolizma baz hızım çok hızlı ve ben ne yersem yiyeyim vücut onu enerjiye çevirip yakıyor ve sırf kilo almak adına dbol kullanım dedim ama kilo almak adına riske girmek pek istemiyorum araştırdım bazı antidepresan ilaçları kilo aldırabiliyormuş fakat tam hangisinin aldırıp aldırmadığına ulaşamadım bu yüzden ayrı bir konu açtım bununla ilgili eğer biliyorsanız hangisinin kilo aldırdığını veya kilo yapan ürün biliyorsanız eczanede satılan bana önerebilirsiniz 76 77 yum çünki 85 lere gelsem kafi benim için
  14. Kilo almam için bana öneriniz ne olur ?

    Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın sormak istediğim kilo almak istiyorum ve bazı antidepresan ilaçları kilo yapabiliyormuş ve bir çok antidepresan ilacı var ve kimisi kilo aldırmıyormuş eğer bilen kişiler varsa bana yardımcı olabilir mi ? birde reçetesiz olarak satılan marka olursa iyi olur bilen arkadaşlar kilo yapan ve markasını belirtirse sevinirim onun dışında bildiğiniz eczane de satılan kilo aldıran varsa da yazabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim..
  15. Danabol kullanacağım ilk

    8 kilo vucudunda tutmussun demekki hocam işte bu gayet güzel bir miktar ben şuan 75 76 arasındayım kullansam dbol 85 90lara gelmem olası zaten kestiğim zaman beni 84 85kilo da tutarsa benim için çok iyi olur kaldıki sen testosuz direk kullanmıssın dbol u yani tek basına kullanmasan sen belki 71 degilde 75 de bile kalabilirdin dediğim ben sadece 1 kere gözlemlemek istiyorum bu sebeplede vucuda bi şok etkisi yaratmak istiyorum çünki kilo alamayıp kas yapamayıp teriod ile vücudunu açan sonra doğal şekilde büyük kazanclar elde edebilen bir cok kişi var peki sen 75 kilodan 71 e düştün o kilon sabit kaldımı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×