Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Deniz35

Hedef yağ yakımı + form tutmak! kür için düşünceleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

Deniz35    21

Merhaba dostlar,

  • Yaş
  • boy
  • kilo

Spor geçmişinden bağımsız ağırlıklı olarak yağ yakımı ve form tutma düşünüldüğünde;

8 hafta:

  • Haftalık 500 mg testosteron Enanthate,
  • Günlük 30 mg Anavar
  • Günlük 20 mg Winstrol tablet

Sorularım:

  • Bu kür hakkında düşünceleriniz nedir?
  • Karaciğer çok fazla zorlanır mı 4-Hepa kullanımına rağmen?

Propionate yerine Enanthate tercihim iki günde bir delik deşik olmamak adına. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


GHOST    584

Bence yeterli belki araya yohimbine serpiştirilebilir. :)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deniz35    21
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Bence yeterli belki araya yohimbine serpiştirilebilir. :)

Burak hocadan temin ettiğim İran Yohimbe de mevcut.

Tablet sayısı artıyor karaciğer böbrek için bol su, yeşillik ve 4 HEPA yeterlidir değil mi hocam?

Birde genelde Anavar başlangıç Winstrol ise son 4 haftaya ekleniyor. Ben 3 ürün başlayıp 3 ürünle bitireceğim. Ölmezsem güzel bir yağ yakımı sağlayacağımı düşünüyorum 🤣 Yabancı forumlarda bu şekilde kullanıp bir de Clen ekleyenler var. Clen'i titreme ve çarpıntı gibi yan etkilerden dolayı düşünmüyorum. Gazamız mübarek olsun.

  • Gülümse 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    584
Deniz35, Bir saat önce yazdı:

Burak hocadan temin ettiğim İran Yohimbe de mevcut.

Tamam ne güzel işte. Çok abartmayın clen vs gerek yok. Yohimbine günlük 10-15 mg ekleyin yeter.

Yeterli dediklerinizde.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nickarmada    16

testo prop ve enanth ile arasındaki fark dediğiniz gibi 2 günde 1 enjeksiyon o konuda bir sıkıntısı yok zaten geriside güzel bi süreç. Winstrol sıkıntılı biraz kolajende ekleyin bence. eklemlere biraz sorun yaratabiliyor.. kolay gelsin sonucunuzu bekliyorum 😃

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: kaedwen
      Merhabalar abilerim küre girmeyi düşünüyorum...
      Kişisel özelliklerim:
      27 yaşındayım 4 yıldır spor geçmişim var Düzenli olarak 1 yıl 3 aydır yapmaktayım Boy 1.87 Kg 74 Kürde olmadığım halde her yemeğimin yanına salata eklemeye çalışıyorum. Beslenmem iyi diyebilirim fakat çok fazla karbonhidrat beni çok iştahsız yapıyor gün içerisinde , 6 7 ay sonra küre gireceğim bazı tedirgin olduğum durumlar var sizlere danışmak istiyorum. 
      Sorularım:
      Benim için en önemli ilk konu psikolojik etkileri otelde resepsiyon da çalıştığım için insanlara karşı tutumum çok fazla değişir kötü bir durumlarla karşılaşa bilir miyim ?  İlaçlı olmadığım halde bazen sırtımda sivilceler çıkıyor kür esnasından bu durum çok fazla artar mı artar ise önleye bilir miyim ?  Görseller bırakıyorum girmek için hazır hissediyorum fakat daha zamanım var mı ?  Ürünleri sol alt wp butonunda temin edeceğim tek güvenebileceğim burası gibi geliyor mantıklı bir tercih mi ? 250mg testo e. 250 mg bolde şeklinde başlamak istiyorum sizce uygun mudur ?  İştah sorunum var kür içerisindeyken bu durumu sıkça yaşar mıyım yoksa iştahımı arttır mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
         
    • Yazan: merichara
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
      Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
      Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
      Saygılarr..
    • Yazan: Testocu
      Merhaba, efendim...
      Yaklaşık 6 aydır kürdeyim tahlil sonuçlarımı ekledim sizce devam edebilirmiyim , kürüm 500 mg propionat 100 mg primo 400 boldenone yanına 4 ünite ghda alıyorum (ilginize teşekkür ederim bu arada)  bilginize ...

    • Yazan: Episodees
      İyi günler herkese,
      Kendimden bahsedeyim öncelikle: 
      boy 173 kg.  81 yağ oranımı ölçmedim 8 haftalık definasyon kürüne gireceğim:
      hgh fragment  Sr 9009 gw501516  Kullanacağım dozları belirlemedik henüz Cardiyo ağırlıklı bir antrenman düşünüyorum haftada 5-6 gün 50-60 dakika büroda çalışıyorum hareketsiz bir işim var genelde beslenme olarak fikirlerinize ihtiyacım var 0 carb yada giderek azalan tarzı hangisi daha verimli olur. 
      Sabah:
      2 adet yumurta  yeşillik lor peyniri Öğlen:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Akşam:
      250 gr tavuk göğsü Yeşillik domates salatalık Yağ yemekleri yaparken salataya zeytinyağı damlatarak  Karbonhidrat eklemeli miyim eklemeliysem hangi öğüne kaç gr yada daha başka gördüğünüz şu neden yok dediğiniz bir öneriniz eleştiriniz gerek beslenme gerek ise antrenman konularında  var mı ? 
        
    • Yazan: 24.oguzz
       Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Arada 27 gün var  günde 2k kalori aldım birde her gün basket idmanı attım 1.5 saat ful tempo beslenmem genel olarak güzeldi iyi devam ettim bazen bozdum tabi ama ufak şeyler mesela spor çıkışı karnım çok aç otobüs bekliyorum dayanamayıp 2  çikolata yerdim falan birde okulda haftada bi ekmek arası bişiler yerdim...
      Nasıl gelişim sizce?
      Şuan 5 aydır spor falan yapmıyorum formum bastakine yaklaştı yeniden su zayıflamış halime dönsem sonra bulk yapsam iyimidir yoksa o halimden demi daha az yağ oranına gelip öylemi bulk yapayım?
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×