Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

marettam

Ikinci kürümde testosteronun yanına hangi ürünü ekleyip düzgün bir kür yapabilirim?

Önerilen İletiler

marettam    49

Merhabalar,

Geçtiğimiz senenin 6 ayını 400mg test enantathe ile geçirdim ve ardından pct yaptım. Şuan her şey hazır ve tekrardan test e başlayacağım ve yine 4-6 ay devam etmeyi düşünüyorum. Amacım makroları ufak ufak arttırıp ayarlayarak temiz şekilde gelişim sağlamak. Yanında boldenone hariç kombinasyon önerilerinizi bekliyorum. Kontrolü ve pct si zor olmamasını istiyorum. Testosterone takviyesinde neleri kontrol etmem gerektiğini nasıl ilerleyeceğimi biliyorum. Beni zorlamayacak makul önerilerinize açığım.

12 yıllık antrenman geçmişim var:

• boy 182
  • kilo 91

Test aldığım dönem aynı kiloda 12-13 yağ oranım vardı şuan 15-16. Ne yazık ki fotoğraf paylaşamayacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    47

Merhaba,

Testosteron ve boldenon + danabol yaparsın hocam

• 500
  • 500
  • 50

Bu şekilde 5,6 ay deneyebilirsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49

boldenon kullanan oldukça fazla kişi tanıyorum hiçbiri elle tutulur bi etki alamadı. O nedenle hiç bulaşmak istemiyorum. Blackmarket primo hakkında bi bilginiz var mı denenebilir mi ? 
Teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49
nehir_avci8322, 2 dakika önce yazdı:

Tablet streoitlerden uzak dur bence, 500 T.E 300 Rimabolon 20 hafta sağlam kür olur. 

evet aklıma yatan bu benim de. tablete karşı olma sebebiniz toksik etkisi mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
gönderildi (düzenlendi)
marettam, 31 dakika önce yazdı:

boldenon kullanan oldukça fazla kişi tanıyorum hiçbiri elle tutulur bi etki alamadı. O nedenle hiç bulaşmak istemiyorum. Blackmarket primo hakkında bi bilginiz var mı denenebilir mi ? 
Teşekkürler

Son kürümde boldenon kullandım 75 kilo başladım 90 bitirdim bulkı hepsi kas değil koyduğumun ama güzel etki aldım. (danabol kullanmamıştım arkadaşın da dediği gibi danabolde eklersen daha güzel sonuç alırsın bence kick start açısından da iyi olur.)

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49
ardas, 2 dakika önce yazdı:

Son kürümde boldenon kullandım 75 kilo başladım 90 bitirdim bulkı hepsi kas değil koyduğumun ama güzel etki aldım.

dozaj süre ve marka öğrenebilir miyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
marettam, 30 dakika önce yazdı:

Karaciğeri çok yoruyor nac600 filan kullansan bile içmeye devam ettiğin sürece karaciğer değerleri yüksek kalmaya devam eder.

marettam, 3 dakika önce yazdı:

dozaj süre ve marka öğrenebilir miyim

İran testo kullandım ilk sonra sp geçtim kürün ilk başlarında farklı marka boldenon kullanıyordum o da iran malıydı sonra avva kullandım.
250testo, 250boldenon.(x2 haftada 2 enjeksiyon yapıyordum) 12hafta.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
ardas, 17.05.2024 - 16:04 yazdı:

Şöyle bir şey var iştah açsa bile midenin bir kapasitesi var emin ol bunu yerken belli bi yerden sonra midem çatlıcak gibi oluyordu kürde değilkende 1200 pirinç yiyordum pişmiş ağırlık bu yiyorum yiyorum kilo alamıyorum demek gibi bir şey zorlıcaksın yapıcak bir şey yok miden yedikçe genişliyor zaten. Kür öncesi kolum yukardaki gibiydi kür sonrası aşağıdaki hali.

bu öncesi sonrası şeklinde. Keşke danabol ekleseydim diyorum ama zaten kafadan 3-5kg su tutuyor kasta 3 günden sonra, güç anlamında da boldenonun açılması 6 hafta sürüyor ondan boldenon açılana kadar filanda güzel başlangıç olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    110
marettam, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar,

Beni zorlamayacak makul önerilerinize açığım.

4-6 ay kürde kalacak olsam 4 hafta Sustanon ile başlarım sonra enanhate esterine geçip yanına mk677 eklerim bu şekilde 4 Hafta daha ilerlerim. Sekizinci haftadan itibaren 200 Deca ile başlarım 10-12 hafta  dozaj artırarak giderim son 4 haftada only Testo ile pct sürecine girmiş olurum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nehir_avci8322    113
marettam, 3 saat önce yazdı:

Toksik etkisi kesinlikle, verimli kürler yapabilmek için organların sağlığını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Milk Thistle, Nac600, Omega 3, Vitamin gruplarını ihmal etmemek erekir.

Bir de tabletlerin tuttuğu su, tablet kullanmayı bıraktıktan çok kısa bir süre sonra gidiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    49
nehir_avci8322, 12 dakika önce yazdı:

Toksik etkisi kesinlikle, verimli kürler yapabilmek için organların sağlığını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Milk Thistle, Nac600, Omega 3, Vitamin gruplarını ihmal etmemek erekir.

Bir de tabletlerin tuttuğu su, tablet kullanmayı bıraktıktan çok kısa bir süre sonra gidiyor.

önceliğim her zaman koruyucular oluyor ve uzun vade bu işi yapmak istiyorum. 500 enantathe 300npp 8 hafta ardından 4 hafta 500 enantathe ardından 2 hafta 250 enantathe nasıl olur fikrin var mı?
npp deneyimleyenlerden yorum bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nehir_avci8322    113
marettam, Bir saat önce yazdı:

önceliğim her zaman koruyucular oluyor ve uzun vade bu işi yapmak istiyorum. 500 enantathe 300npp 8 hafta ardından 4 hafta 500 enantathe ardından 2 hafta 250 enantathe nasıl olur fikrin var mı?
npp deneyimleyenlerden yorum bekliyorum

Npp deneyimim yok fakat uzun esteri olan Decayı kullandım. Nor19 grubu baş etmesi zor ilaçlar. Elinin altında sürekli dostinex olması gerekiyor. Zamanında müdahale edilmezse yüksek prolaktinden ötürü dick durumunu yaşayabilirsin. Ben iki haftada bir tablet dostinex kullandım. 10 hafta deca girmiştim. Herhangi bir problem yaşamadım. E2 ye de dikkat etmek gerek. Bence ikinci kürde nor19 ilaçlar tercih etme. Rimabolon temiz ilaç, anabolik etkisi zayıftır fakat ilk kez kullanacağın için şaha kaldırır. Ayrıca rimoyla 16 -20 haftaya kadar kür yapabilirsin. Ben ilk kürümü rimoyla 22 hafta yapmıştım.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: normlife6425
      Arkadaşlar cümleten selamlar,
      Konuyu olabildiğince kısa özetlemeye çalışacağım. 25 yaşında kendimi bildim bileli bu spora tutkuluyum 18 yaşımda 2 yıl kadar doğal olarak yapmıştım fakat safra kesesi ameliyatı sebebiyle bıraktım bir daha da başlayamadım ta ki bi kür yapıp motivasyonumu yakalayana kadar.
      İlk haftam bitti kullandığım ürünler:
      testosteron enanthate 0.5 ml mix ürün 1 ml haftada 2 enjeksiyon ikiside  içerisinde 200 ml boldenon 200 ml cypionate ve 50 ml propionate. İlk sorum bu kürde testosteronun farklı türevleri olması kürümde bi dezavantaja sebep olur mu ikincisi ise evet artık gelişmeye başlıyorum diyene kadar ne kadar süre geçer. Bu arada 5 aylık bir kür koruyucu olarak evigen 150 mg ve nac 600 kullanıyorum aynı zamanda Q10 içerikli çoğu vitaminin yeterli düzeyde olduğunu düşündüğüm bir multivitamin kullanıyorum.
      Tecrübeli büyüklerimin ve küçüklerimin yardımını bekliyorum , teşekkürler…
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: devtycon1211
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
      Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
      Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
      1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg  Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
      Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
      Değerlerim :
      FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum 

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: enes2525
      Herkese iyi forumlar,
      ilk kür için örnek planlama hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?
      KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
      yaş 22 boy 190 kilo 91  KÜR DETAYLARIM:
      10 hafta  300 mg boldenon 400 mg testo enantathe Ne gibi bir değişiklikler olur yan etkileri nelerdir ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.