Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aiserino

Düşük testesteron sonrası hipofiz testi - yorumlarınıza ihtiyacım var

Önerilen İletiler

aiserino    14

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Endokrinoloji doktoru kan testlerine normal dedi testesteron için kilo ver olmadı klomen ovittelle veririz dedi 

• Yaş 21
  • boy 1.80
  • kilo 100
  • yağ %25

Testte ACTH referans üstü ama doktor sıkıntı yok dedi ve hipofiz MR çektir dedi. Ben de bir şeyden şüphelenip şüphelenmediğini sordum şüphelenmiyorum dediği için MR çektirmedim çünkü lh vs sıkıntısız büyük ihtimal testisle alakalı. 

Bu ACTH vs ile ilgili bilgisi olan var mı? MR çektirmemekle hata mı ettim?

@rastlantisal @otopsicikedi @Askabar @metinav

Screenshot_2024-05-15-19-15-28-843_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-15-16-810_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-15-10-504_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-15-02-378_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-15-19-14-51-615_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-14-18-53-41-075_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-05-14-18-53-34-922_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BANNED PLAYER    1.460

acth ile testislerin herhangi bir alakası yok diye biliyorum fakat testosteronun ve serbest testonun düşük olmasına sebep olan şeyi testlerinde ben anlayamadım. İlk önce kilo verip yağ oranını düşürerek tekrar bir ölçtürmek daha mantıklı gibi geliyor bana. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629

ACTH düşer onu çok dert etme. Bence güzel bir diyet ile kilo verme sürecine git bu süreçte vücut toparlar kendini biraz. Ayrıca d vitaminin çok düşük bu kadar düşük d vitamininde testosteronun düşük olması beklenilen bir durum. D vitamini yüklemesi yap sonrasında da düzenli olarak d3 al. Birde her gün 40-50 mg kadar çinko almanı öneririm. Bu dediklerimi yapıp kiloda verdikten sonra 1-2 ay içerisinde tekrar kan testi ver ama testten önce 3 gün off yap ve iyi uyumaya çalış. Uykun kaliteli değilse onu da düzene sokmak için destek ürünler kullanabilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
  • Çinko kullanıyordum test verdiğim süreçte ama 1 kapsül 15 mg kullanıyordum
  • D vitamini almaya başladım.

testten önce perhiz yapmamıştım sanırım bunun da etkisi var ve antrenman yapmıştım önceki gün. 

Askabar, 16.05.2024 - 10:02 yazdı:

ACTH düşer onu çok dert etme. Bence güzel bir diyet ile kilo verme sürecine git bu süreçte vücut toparlar kendini biraz. Ayrıca d vitaminin çok düşük bu kadar düşük d vitamininde testosteronun düşük olması beklenilen bir durum. D vitamini yüklemesi yap sonrasında da düzenli olarak d3 al. Birde her gün 40-50 mg kadar çinko almanı öneririm. Bu dediklerimi yapıp kiloda verdikten sonra 1-2 ay içerisinde tekrar kan testi ver ama testten önce 3 gün off yap ve iyi uyumaya çalış. Uykun kaliteli değilse onu da düzene sokmak için destek ürünler kullanabilirsin. 

Günde yarım tablet klomen nasıl olur? 

@otopsicikedi @Askabar 

Gerçi bu düşüklük büyük ihtimal D vit ile alâkalı

Bugün test verdim 1 hafta 1 2.hafta 2 tablet kullandım

testesteron  yükselmiş ama e2 18 den 39a çıkmış bu sefer de . 2 hafta sonra falan bir daha test vericem tiromeli bırakınca 

@Askabar 

resim_2024-05-23_125627230.png

Noldu da bu kadar düştü anlamadım 

Screenshot_2024-06-03-19-51-32-017_com.mi.globalbrowser-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
Diver, 28 dakika önce yazdı:

Dostum hasta mısın? Crp değerin aşırı yüksek doktor gördü mü?

Cuma günü 6 7 saat boyunca midem bulandı kustum falan sonra serum takıldı. Bugün idrar verdim bir şey yok akciğer temiz ama öksürürken ağrı oluyor orta kısımda falan balgam da var yarın bir daha gidicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
Diver, Şimdi yazdı:

Geçmiş olsun dostum.

Teşekkür ederim 5 gündür antibiyotik alıyorum bir de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
Diver, 4 saat önce yazdı:

Bol su iç. Enjeksiyon yapabiliyorsan c vitamini vur kendine. Çabuk toparlarsın inşallah 🙏🏻 

Abi valla anlamadım uyudum hiçbir şey yoktu uyandım böyle 

Günde 10bin ünite dvit 14  olan değeri 40 yaptı ama büyük ihtimal enfeksiyon kaynaklı testesteron düşük

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Önceden kür yaptınmı kür yaptıysan pct lerde HCG kür uzun ise kür içerisinde hcg kullanımın oldumu. Testislerinde atrofi olmuş olabilir mi. Yağ oranı düşssede kayda değer bi şekilde testoyu yükselteceğine pek inanmıyorum. Eğer kürden kaynaklı bu haldeyse tekrar 3-4 hafta trt dozajında testo kullanıp doğru düzgün ovitrelle-chromion u yüksek dozajlarda kullanarak 5-6 haftada klomen tamoxifenle güzel bir sağlam pct gecirip 5 ay-1 yıl sonra tekrar gözlemlemeli.

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
asgfasfas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Muller    9

aiserino kardeşim durumun nasıl, iyisindir umarım ? Benzer bir durum yaşıyorum çözebildin mi ? Çözdüysen bana da yardımcı olur musun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
Muller, 23.06.2024 - 09:47 yazdı:

aiserino kardeşim durumun nasıl, iyisindir umarım ? Benzer bir durum yaşıyorum çözebildin mi ? Çözdüysen bana da yardımcı olur musun?

Merhaba bildirim gelmediği için geç gördüm mesajınızı 

Her gün D vitamini aldığımda testoyu alt sınırın biraz üstüne çıkarabildim bırakıca fakat tekrar alt sınıra düştü. Sperm testi yaptırdım büyük bir sıkıntı yok. Bugün 250mg sustanon vurdum haftaya ve bir ay sonra gidip kan testlerine vs baktıracağım ona göre klomen proviron vs kullanarak sorunu çözmeye çalışacağız yağ oranını da düşürünce sorun kalmaz diye düşünüyorum. En kötü trt yaparım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
steroidnediryahu, 04.06.2024 - 01:40 yazdı:

Önceden kür yaptınmı kür yaptıysan pct lerde HCG kür uzun ise kür içerisinde hcg kullanımın oldumu. Testislerinde atrofi olmuş olabilir mi. Yağ oranı düşssede kayda değer bi şekilde testoyu yükselteceğine pek inanmıyorum. Eğer kürden kaynaklı bu haldeyse tekrar 3-4 hafta trt dozajında testo kullanıp doğru düzgün ovitrelle-chromion u yüksek dozajlarda kullanarak 5-6 haftada klomen tamoxifenle güzel bir sağlam pct gecirip 5 ay-1 yıl sonra tekrar gözlemlemeli.

Hiç kür yapmadım büyük ihtimal dediğiniz gibi klomen vs kullanarak sorun çözülecek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
aiserino, 2 saat önce yazdı:

Hiç kür yapmadım büyük ihtimal dediğiniz gibi klomen vs kullanarak sorun çözülecek

Kortizolün yüksek ilk testini saat kaçta vermiştin,  eğer sabah değilse testonun düşük çıkması ve Kortizolün fırlaması normal ama Kortizol hep yüksekse kronik stres testosteronu öldürür. Mr çektin mi çekmediysen yapmalısın, ben çektirdim ufak bir hipofiz tümörü çıkmıştı

Geçmiş olsun dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
sp371, 7 saat önce yazdı:

Kortizolün yüksek ilk testini saat kaçta vermiştin,  eğer sabah değilse testonun düşük çıkması ve Kortizolün fırlaması normal ama Kortizol hep yüksekse kronik stres testosteronu öldürür. Mr çektin mi çekmediysen yapmalısın, ben çektirdim ufak bir hipofiz tümörü çıkmıştı

Geçmiş olsun dostum 

Her sabah 8 9 gibi yaptırdım testleri. Ve hepsinde testo düşük çıktı en yüksek hali de 350 civarı

MR çektir demişti nedenini sorduğumda bir şey yok dediği için yaptırmamıştım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    39
aiserino, 10 saat önce yazdı:

Her sabah 8 9 gibi yaptırdım testleri. Ve hepsinde testo düşük çıktı en yüksek hali de 350 civarı

MR çektir demişti nedenini sorduğumda bir şey yok dediği için yaptırmamıştım 

Sebebi stres olabilir testoyu öldürür hayatında sıkıntı stres var mı peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363

Hangi doktor’a gittin kardeşim sen Isparta’da? Isparta’da ki doktorlar bir b*k bilmiyor çünkü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
sp371, 29.08.2024 - 13:35 yazdı:

Sebebi stres olabilir testoyu öldürür hayatında sıkıntı stres var mı peki

Hiç yok

AREN, 29.08.2024 - 13:37 yazdı:

Hangi doktor’a gittin kardeşim sen Isparta’da? Isparta’da ki doktorlar bir b*k bilmiyor çünkü 

Kadın Endokrinoloji doktoru Var F 

AREN, 29.08.2024 - 13:37 yazdı:

Sen kime gidiyorsun

Sorunun çözümünü hala bulamadım 130 total testoyla dolaşıyorum MR'dan bir şey çıkmadı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
Diver, 1 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun dostum. Yeni yapılan kan tahlili varsa paylaşır mısın? 

Bu kürü denemediysen kesinlikle denemelisin.

Screenshot_2024-11-07-08-06-40-793_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-11-07-08-06-34-732_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
Diver, 1 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun dostum. Yeni yapılan kan tahlili varsa paylaşır mısın? 

Bu kürü denemediysen kesinlikle denemelisin.

Çantamda kaldığı için yıpranmış baya

2 gün perhizli test

IMG_20241107_081045.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Sperm testi konusunda bilgim hiç yok yorum yapamıyorum. @SERKO hocam baya bilgili ve tecrübeli yardımcı olur 😊

@SERKO tek testisle bu kadar oluyor heralde hocam :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
Diver, Bir saat önce yazdı:

Sperm testi konusunda bilgim hiç yok yorum yapamıyorum. @SERKO hocam baya bilgili ve tecrübeli yardımcı olur 😊

kardeşim şuan kürdemisin 1ml de ve toplamda sperm sayın biraz düşük ama ileri ve yerinde hareketli fena değil 

mesela normal şartlarda şuan normal gebelik oluşmaz tüp bebek kesinlikle olur ama bu sayı iki aya yükselir

aiserino, Bir saat önce yazdı:

@SERKO tek testisle bu kadar oluyor heralde hocam :(

inan tek yada çift farketmiyor yeterki tek olsa yapısı düzgün sperm üretsin benimkiler bir ara fındık kadar bile değildi ama kızım oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
SERKO, 23 dakika önce yazdı:

inan tek yada çift farketmiyor yeterki tek olsa yapısı düzgün sperm üretsin benimkiler bir ara fındık kadar bile değildi ama kızım oldu

Allah bağışlasın abi sağlıklı büyüsün inşallah

Şu anlık sıkıntım testesteronla alakalı. D vitaminim büyük ihtimal çok düşük her gün 10bin ui alınca anca yükseliyor o zaman Testesterona olumlu etki ediyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
aiserino, 2 dakika önce yazdı:

Allah bağışlasın abi sağlıklı büyüsün inşallah

Şu anlık sıkıntım testesteronla alakalı. D vitaminim büyük ihtimal çok düşük her gün 10bin ui alınca anca yükseliyor o zaman Testesterona olumlu etki ediyor. 

allah razı olsun sağol..

kaç peki testosteron şuan ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
SERKO, 2 dakika önce yazdı:

allah razı olsun sağol..

kaç peki testosteron şuan ?

140 falan Max 300 gördüm

22 yaş 180 boy 120kilo 

Kür geçmişim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
aiserino, Şimdi yazdı:

140 falan Max 300 gördüm

22 yaş 180 boy 120kilo 

Kür geçmişim yok

kilo versen süper olur gerisini hallederiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
SERKO, Şimdi yazdı:

kilo versen süper olur gerisini hallederiz

diyet yapıyorum şu an ama tam olarak nasıl bir diyet ve antrenman yapacağımı oturtamadım akşama kadar bazen acıkmadan bile Durabiliyorum kahve vs ile 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Kaslıadam
      Merhabalar değerli arkadaşlar kıymetli hocalarım.
      2025 ocakta ilk kür serüvenime başladım, bu zamana kadar blast cruise şeklinde 3.kürümü 2 hafta önce bitirdim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      1.kür bolde testo 20 hafta  2.kür npp testo 12 hafta 3.kür npp 8 hafta bolde testo 18 hafta Son mevcut kürümün son 1 ayı beslenme uyku ve enjeksiyon günlerinin şaşması nedeniyle verimsiz geçti. Eşimin hastaneye yatması sebebiyle mecbur kaldım. Şimdi 2 haftadır haftada çarşamba tek enjeksiyon olarak 250 mg iran testo alıyorum. İran testo şu tarihleri uidleri sabit aynı rakam olandan ve tam dolu değil farkındayım. Kürümde nessie anaboliklerini ve panpharma test enant kullandım ve kür içi hep doluydu. Kan testlerimi yorumlarsanız sevinirim. Henüz çıkmamış testlerde var. Bir süre only test gidip pct yapmak istiyorum fakat bilgim sınırlı. 
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Destroy9
      Merhaba arkadaşlar, 
      2026 Nisan ayından itibaren haftada 5 gün olmak üzere fitness yapıyorum. Vitamin takviyeleri haricinde herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum. Naturalim. 27 yaşındayım şuan 65.5 kg civarında seyrediyorum. Kan vermeden iki gün öncesinde vitamin takviyeleri ve spora ara verdim. İlk kanı aile hekimliğine sabah 9.30 civarında verdim. İkinci kanı yaklaşık 1-1.5 saat aralığında İzmir Şehir Hastanesine verdim. Kan değerlerimde ki bazı yerlerde farklılıklar mevcut sizin yorumlamanıza bırakıyorum. 
      1.5 aydır her gün kullandığım takviyeler; 
      Sabah: Vitaminler:** D3-K2, Omega 3 Balık Yağı, B Vitamin Kompleks, CoQ10. Öğle: C+D+Zinc efervesan, Elektrolit (antremanda suyun içine) Akşam: NAC 600, Magnezyum Kompleks.    
    • Yazan: Batarya
      Herkese iyi günler sağlıklı günler arkadaşlar,
      Öncelikle geçen hafta Balkan Cup Yarışmasında Musculer Fizik kategorisinde 2. Lik elde ettim bu başarımın altında hepinizin emeği var buradaki konulardan çok faydalandım çok bilgilendim elimden geleni yaptım hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim. Yarışmam biteli 1 hafta oldu ve bugün kan testi verdim sonuçlarını yorumlar mısnız ona göre bir yol planı çıkaracağım. Teşekkür ederim.

• Yazan: 62cmbiddelt
      Kürümün 6. hafta kan testi sonuçlarına bakıldığında nasıl yorumlamalıyım süreci?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 460mg Trenbolone acetat 140mg Oxandrolone 40mg Retatrutide 2mg MCT GRUPLARIM:
      1gr magnezyum c vitamini 2 mg milk thistle 1.2 g 100 mg q10 600mg NAC 10mg accutane 2.5mg minoxidil KAN TESTLERİM:

• Yazan: alphaa
      Kürümde 4. Haftayı bitirdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Masteron Oxandrolone Clenbuterol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo: 91 Yağ: %18 MCT GRUPLARIM:
      Tamoxifen Arimidex Dostinex KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.