Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

alphaa

Kürümün 5. hafta kan testi sonuçlarına bakıldığında referans dışı değerler var! ne yapmamı önerirsiniz?

Önerilen İletiler

alphaa    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürümde 4. Haftayı bitirdim.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon
  • Masteron
  • Oxandrolone
  • Clenbuterol

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo: 91
  • Yağ: %18

MCT GRUPLARIM:

• Tamoxifen
  • Arimidex
  • Dostinex

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Screenshot_20260430_114229_Drive.jpg Screenshot_20260430_114045_Drive.jpg Screenshot_20260430_114035_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ascendxt    3

Oxandrolne hdl düşürüp LDL Kolestrol yükseltmiş az bir haftan kaldıysa bitir çıkar e2 baskılanmış Boldenon ve testo mg larını öğrenebilirmiyim kür içindeyken vitaminleri eksit etmeyelim kesinlikle d3iu her sabah kullanmak zorundasın kanında yoğunlaşma var mg lar öğrenmeden pek bir şey söylenemez 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaa    0
ascendxt, 1 dakika önce yazdı:

Oxandrolne hdl düşürüp LDL Kolestrol yükseltmiş az bir haftan kaldıysa bitir çıkar e2 baskılanmış Boldenon ve testo mg larını öğrenebilirmiyim kür içindeyken vitaminleri eksit etmeyelim kesinlikle d3iu her sabah kullanmak zorundasın kanında yoğunlaşma var mg lar öğrenmeden pek bir şey söylenemez 

500 testo 500 bolde 400 maste 30 mg anavar, oxabdrolone daha kullanmadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaa    0
0xhex, 4 dakika önce yazdı:

kürdeyken bu değerler normal ne bekliyorsun ne gibi tavsiye istiyorsun anlamadım ? 

E2 ve estradiol bu değerlerde olması normal mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemosi31    0
alphaa, 1 dakika önce yazdı:

Testoyu arttır hocam 750 felan yap veya boldeyi düşür eklem sorunu yaşarsın o e2 düşer daha çünkü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaa    0
cemosi31, 7 dakika önce yazdı:

Testoyu arttır hocam 750 felan yap veya boldeyi düşür eklem sorunu yaşarsın o e2 düşer daha çünkü 

750 fazla olmaz mı hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
gönderildi (düzenlendi)
alphaa, 11 dakika önce yazdı:

Boldeyi 400 düş arimidex kullanma sıklığına göre e2 25-30 civarlarına yükselir tahmini ekstrem bir durum yok testoyu yükseltme daha zaten kürün ortalama eğer Kolestrol değerleyin böyle ise oxan şimdilik kullanma anavar bu kadar Kolestrol oynuyormuydu bilgim yok açıkçası 

tarihinde ascendxt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    65
gönderildi (düzenlendi)
alphaa, 13 dakika önce yazdı:

Tamoxifen, arimidex kullanıyorum diyosun ondan sonra e2 neden böyle diyosun, düşürmüş işte e2 değerlerini... boldenonda baskılar diye biliyorum ayrıca e2 degerini
ayrıca e2 ve estradiol aynı şey zaten 2 si farklı bişi değil

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaa    0
0xhex, 6 dakika önce yazdı:

Tamoxifen, arimidex kullanıyorum diyosun ondan sonra e2 neden böyle diyosun, düşürmüş işte e2 değerlerini... boldenonda baskılar diye biliyorum ayrıca e2 degerini
ayrıca e2 ve estradiol aynı şey zaten 2 si farklı bişi değil

Anladım teşekkür ederim zaten baskılayıcıları kestim

ascendxt, 8 dakika önce yazdı:

Boldeyi 400 düş arimidex kullanma sıklığına göre e2 25-30 civarlarına yükselir tahmini ekstrem bir durum yok testoyu yükseltme daha zaten kürün ortalama eğer Kolestrol değerleyin böyle ise oxan şimdilik kullanma anavar bu kadar Kolestrol oynuyormuydu bilgim yok açıkçası 

Haftada 2 tamxifen, 7 güne bir arimidex, 15 günde 1 0.5 dostinex

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
alphaa, 1 dakika önce yazdı:

Haftada 2 tamxifen, 7 güne bir arimidex, 15 günde 1 0.5 dostinex

Dostinexi kes arimidex 7 günde bir yerinde olsam yarım tablet kırıp atarım tamoxifen konusunda bir şey diyemem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaa    0
ascendxt, 2 dakika önce yazdı:

Dostinexi kes arimidex 7 günde bir yerinde olsam yarım tablet kırıp atarım tamoxifen konusunda bir şey diyemem

Hepsini kesip 2 hafta sonra kan vereyim diyorum ama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
alphaa, 20 dakika önce yazdı:

Hepsini kesip 2 hafta sonra kan vereyim diyorum ama

en sağlıklısı o olur hepsini kes belki arimidex e ihtiyacın bile olmaz ama mg yükseltme sendekide can olabildiğince stabil gidelim doz düşürüp 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaa    0

Kan sulandırıcı alim mi sizce baya yoğun görünüyor yada başka bir şey yapmam gerekir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276

Tamoxifen arimidex ve dostinex neden kullanıyorsun arimidex kullanırken zaten tamoxifene gerek yok dostinexlik zaten hiç bir şey yok hatta dostinexin zorunda kalınmadığı sürece kullanılmaması gerek. Bolde dozunu direkt 250-300 e düşür arimidexi kes eğer e2'yi hızlı yükseltiyim diyorsan arimidexi kestikten 4-5 gün sonra tek seferlik yüksek doz testo enjekte edersen muhtemelen yükselir e2 ama zaten aşırı düşük değil gerek yok bence testoyla oynamaya boldeyi düşür 2-3 haftaya düzelir kenarda eskiden kalan d-bol varsa onla e2 takviyesi yapabilirsin yoksa düşür boldeyi akışına bırak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaa    0
berkay16, 16 dakika önce yazdı:

Tamoxifen arimidex ve dostinex neden kullanıyorsun arimidex kullanırken zaten tamoxifene gerek yok dostinexlik zaten hiç bir şey yok hatta dostinexin zorunda kalınmadığı sürece kullanılmaması gerek. Bolde dozunu direkt 250-300 e düşür arimidexi kes eğer e2'yi hızlı yükseltiyim diyorsan arimidexi kestikten 4-5 gün sonra tek seferlik yüksek doz testo enjekte edersen muhtemelen yükselir e2 ama zaten aşırı düşük değil gerek yok bence testoyla oynamaya boldeyi düşür 2-3 haftaya düzelir kenarda eskiden kalan d-bol varsa onla e2 takviyesi yapabilirsin yoksa düşür boldeyi akışına bırak.

Baskılayıcıları kestim yoksa daha da düşecek gibi bolde 250 ye çektim. çok teşekkür ederim🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    20

Kan üretmekten ferritin (demir) depon boşalmış, çok kan ürettiğin için HGB HCT RBC değerlerin çok yükselmiş, acil kan bağışı yapman lazım, kan pekmez gibi olmuş.

Sakın kürdeyken demir almaya kalkma.

Böbrek alarm veriyor bol su içmen lazım. Bolde böbreğe de biner.

Kolestrol değerlerinin bozulması beklenen birşey zaten ona yapacak birşey yok.

Prolaktin crash olmuş Dostinex'i avuçla mı yiyon. Bu prolaktin değeri iyi değil.

E2 de çok düşmüş bolde zaten E2 yi baskılıyor arimidex i niye alıyorsun

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.