Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dips enjoyer

Devlet hastanesinde kan testi yaptırma yöntemleri nelerdir?

Önerilen İletiler

Ferdikra    197
ahmethoca, 33 dakika önce yazdı:

merhaba kan testi vericem ama sanırım devlette doktora göre tesr davranabiliyolarmış bi arkadaşımı doktor geri gönderip bakmamış buyüzden sormak istedim ankarada olupta devlette kan testi verenler var mı acaba

Mümkünse kadın doktorlardan rica edin kırmıyolar  erkeklere gitmeyin cins cins konuşuyorlar bide dahiliye den alın ürolojidekiler zorluyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sietre    28

İlaç kullanımını geçtim,  ağrıdan gittim röntgen dedi bir de fırsattan istifade salladım hormonları da bakar mısınız yaşım 33, 1 senelik evliyim cocuk denedim olmuyor diye profesör olacak müsvette ne derse şaşırırsıniz?  Çocuğunun olmamasının hormonla ne alakası var? Dedi bana!! 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1

Selamlar herkese

Şu an Test ve Primobolan kürünün ortasındayım. E2 değerime baktırmak istiyorum, aynı zamanda total ve serbest testosteronu da ölçtürmeyi düşünüyorum. Amacım, elimdeki dozların ne kadar etkili olduğunu görmek ve Arimidex kullanmam gerekip gerekmediğini anlamak.

Ancak devlet hastanesinde test yaptırırsam, bu değerlerin referans aralığı dışında çıkması herhangi bir sorun yaratır mı? Kullandığımız şeyler biraz gri alanda olduğu için, bu durumdan dolayı problem yaşayan oldu mu merak ediyorum.

Teşekkürler!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
onuri, 7 saat önce yazdı:

Selamlar herkese

Şu an Test ve Primobolan kürünün ortasındayım. E2 değerime baktırmak istiyorum, aynı zamanda total ve serbest testosteronu da ölçtürmeyi düşünüyorum. Amacım, elimdeki dozların ne kadar etkili olduğunu görmek ve Arimidex kullanmam gerekip gerekmediğini anlamak.

Ancak devlet hastanesinde test yaptırırsam, bu değerlerin referans aralığı dışında çıkması herhangi bir sorun yaratır mı? Kullandığımız şeyler biraz gri alanda olduğu için, bu durumdan dolayı problem yaşayan oldu mu merak ediyorum.

Teşekkürler!

Hocam nasıl bir problemden bahsediyorsunuz anlamadım Testo doluysa muhtemelen total 1500 üstü çıkar bu size neden bir sorun yapsınki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    8
onuri, 8 saat önce yazdı:

Selamlar herkese

Teşekkürler!

Hukuki açıdan vs. soruyorsan hayır bir problem yaratmıyor ben hastanelerin aile hekimliği bölümünden randevu alıyorum ilaç kullandığımı da söylüyorum bütün testleri istiyor her ay gelip gelemeyeceğimi de soruyorum gelirsin yaparız inceleriz testleri diyorlar daha sıkıntı çıkaran doktora hiç rastlamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
alpxieg, 4 saat önce yazdı:

Hukuki açıdan vs. soruyorsan hayır bir problem yaratmıyor ben hastanelerin aile hekimliği bölümünden randevu alıyorum ilaç kullandığımı da söylüyorum bütün testleri istiyor her ay gelip gelemeyeceğimi de soruyorum gelirsin yaparız inceleriz testleri diyorlar daha sıkıntı çıkaran doktora hiç rastlamadım 

Aile hekimin hastanedeki aile hekimi olmasa da kan testi verebiliyor musun ben düzcedeyim aile hekimim bursada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    8
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 16 dakika önce yazdı:

Aile hekimin hastanedeki aile hekimi olmasa da kan testi verebiliyor musun ben düzcedeyim aile hekimim bursada

Hastanelerin aile hekimliği bölümündeki doktorları zaten seçemiyorsunuz galiba o sağlık ocaklarına özel diye biliyorum mhrsden randevu alıp direkt gidip test isteyebilirsiniz çünkü benimki de izmirde ki bir sağlık ocağında kayıtlı ama ben adanaya taşındım herhangi bir şey istemediler

tarihinde alpxieg tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1
alpxieg, 11 saat önce yazdı:

Aynen hukuki açıdan sormuştum sorun yaşayan olmadıysa güzel haber, teşekkür ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eemirtml    0

İstanbul anadoluda bildiğiniz; herhangi bir devlet hastanesinde daha önceden gidip de, total serbest testo, e2, lh fsh....vb. baktırdığınız bir doktor önerisi var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
eemirtml, 3 dakika önce yazdı:

İstanbul anadoluda bildiğiniz; herhangi bir devlet hastanesinde daha önceden gidip de, total serbest testo, e2, lh fsh....vb. baktırdığınız bir doktor önerisi var mı?

Hepsinden rica edersen yaparlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eemirtml    0
Rma, Şimdi yazdı:

Hepsinden rica edersen yaparlar 

nasıl rica etmek lazım, kullandığımız ürünleri söylesek bulaşmak istemeyip bakmama ihtimalleri var mı. yoksa sadece merak ediyorum gibisinden mi demem lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
eemirtml, Şimdi yazdı:

nasıl rica etmek lazım, kullandığımız ürünleri söylesek bulaşmak istemeyip bakmama ihtimalleri var mı. yoksa sadece merak ediyorum gibisinden mi demem lazım 

Git aile hekimine spora başladım hocam profesyonel koç ile çalışıyorum benden bu bu testleri vermemi istedi kilo alma sorunum var vs. De ilacı söyleme. İlaç kullancakmısın derse koçum kan testine gore yol izliycekmiş dersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eemirtml    0
Rma, 12 dakika önce yazdı:

Git aile hekimine spora başladım hocam profesyonel koç ile çalışıyorum benden bu bu testleri vermemi istedi kilo alma sorunum var vs. De ilacı söyleme. İlaç kullancakmısın derse koçum kan testine gore yol izliycekmiş dersin

aile hekiminde bu testler alınmıyor sadece kan değerlerine bakıyorlar diye biliyorum ben mi yanlış biliyorum dahiliyeye falan gitmem gerekmiyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
eemirtml, 11 dakika önce yazdı:

aile hekiminde bu testler alınmıyor sadece kan değerlerine bakıyorlar diye biliyorum ben mi yanlış biliyorum dahiliyeye falan gitmem gerekmiyor mu

Valla ben geçen verdim 😁 ama sağlık ocağında verme hastanelerde de aile hekimi oluyor sabah ilk saatlerde git sıra al hastanedeki aile hekiminden verdir. Senin aile hekimin olmak zorunda değil devlet hastanelerindeki aile hekimleri. 

Hatta verdirmişken bide bi idrar tahlili iste o kadar karb protein yükliycez bi böbrek durumunada bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eemirtml    0
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 1 dakika önce yazdı:

Valla ben geçen verdim 😁 ama sağlık ocağında verme hastanelerde de aile hekimi oluyor sabah ilk saatlerde git sıra al hastanedeki aile hekiminden verdir

adanada öyle herhalde de bizde sadece sağlık ocaklarında herkesin kendi sabit aile hekimi var onlar da anca hemogram bakıyor :D

tarihinde eemirtml tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
eemirtml, Şimdi yazdı:

adanada öyle herhalde de bizde sadece sağlık ocaklarında herkesin kendi sabit aile hekimi var onlar da anca hemogram bakıyor :D

Bence vardır ya ben mesala ceyhan devlet hastanesine gittim sabah saat 9 gibi. Sıra almak için sekretere Aile hekimi sırası istiyorum dedim, neden dedi, kan testi vericem dedim, öyle sıra aldım. Bence aynıdır yani fark eden bir durum olmaz diye düşündüm 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eemirtml    0
Rma, Şimdi yazdı:

Bence vardır ya ben mesala ceyhan devlet hastanesine gittim sabah saat 9 gibi. Sıra almak için sekretere Aile hekimi sırası istiyorum dedim, neden dedi, kan testi vericem dedim, öyle sıra aldım. Bence aynıdır yani fark eden bir durum olmaz diye düşündüm 😁

ben de ilk defa duydum o yüzden bilmiyorum anneme de sordum yok dedi şimdi :D:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furka2n    1
eemirtml, 1 saat önce yazdı:

2 ayda 1 Ümraniye devlette ürolojiden randevu alıp gidiyorum. Mhrsde randevu hep açık genellikle ertesi güne gidiyorum evime 5 dk. Hocam diyorum ben musabik sporcuyum anabolik kullaniyorum. Antrenorum bu testleri istedi bu kadar. Daha sıktıntı cikarani görmedim 2 güne işimi bitiyorum

IMG_6502.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eemirtml    0
Furka2n, 5 saat önce yazdı:

2 ayda 1 Ümraniye devlette ürolojiden randevu alıp gidiyorum. Mhrsde randevu hep açık genellikle ertesi güne gidiyorum evime 5 dk. Hocam diyorum ben musabik sporcuyum anabolik kullaniyorum. Antrenorum bu testleri istedi bu kadar. Daha sıktıntı cikarani görmedim 2 güne işimi bitiyorum

ürolojiye randevuyu nasıl açtırdın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaslıadam    2

Şehir ve devlet hastaneleri aile hekimi bölümünde bütün testleri isteyebiliyoruz. Üroloji dahiliye gibi bin tane soru sorup azarlamıyorlar. Sağlık ocakları hormon isteyemiyor en azından benim çevrem böyle. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Destroy9    3

Libido sorunlari yaşiyorum kalkmiyor dediginde hormonel testlerine bakmayacak doktor tanimiyorum. Kafa dengiyse nazik bir şekilde rica edersen vucut gelistirmeden dolayi bu degerlerine baktırmak istediğini soylersen hafta da 1 bile kan verirsin. Muhabbeti iyi kurmalisin doktorla. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    7
Furka2n, 18 saat önce yazdı:

göztepedekilerin genelide egosuz samimi doktorlar arkadaşım taş düşürdüğü için ürolojiye gönderdiler laf lafı açtı spor yapıyorum gelmişken testo falan bakabilirmiyiz diyince hiç düşünmeden okeyledi doktor evi yakın olan arkadaşlar deneyebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    3

İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor-hastane var mıdır acaba dostlar?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    14

Bende gitmeyi düşünüyorum bu aralar sağlık ocağında yapılıyor daha önce başka rahatsızlıklar için yapmıştı doktorum tabi bir gün sonra sabah 7 da aç karna gel diyordu reta ile 3ayda 16kg verdim bir 3-4kg daha verince kan değerlerimi görmek istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

• Yazan: Kaslıadam
      Merhabalar değerli arkadaşlar kıymetli hocalarım.
      2025 ocakta ilk kür serüvenime başladım, bu zamana kadar blast cruise şeklinde 3.kürümü 2 hafta önce bitirdim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      1.kür bolde testo 20 hafta  2.kür npp testo 12 hafta 3.kür npp 8 hafta bolde testo 18 hafta Son mevcut kürümün son 1 ayı beslenme uyku ve enjeksiyon günlerinin şaşması nedeniyle verimsiz geçti. Eşimin hastaneye yatması sebebiyle mecbur kaldım. Şimdi 2 haftadır haftada çarşamba tek enjeksiyon olarak 250 mg iran testo alıyorum. İran testo şu tarihleri uidleri sabit aynı rakam olandan ve tam dolu değil farkındayım. Kürümde nessie anaboliklerini ve panpharma test enant kullandım ve kür içi hep doluydu. Kan testlerimi yorumlarsanız sevinirim. Henüz çıkmamış testlerde var. Bir süre only test gidip pct yapmak istiyorum fakat bilgim sınırlı. 
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Destroy9
      Merhaba arkadaşlar, 
      2026 Nisan ayından itibaren haftada 5 gün olmak üzere fitness yapıyorum. Vitamin takviyeleri haricinde herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum. Naturalim. 27 yaşındayım şuan 65.5 kg civarında seyrediyorum. Kan vermeden iki gün öncesinde vitamin takviyeleri ve spora ara verdim. İlk kanı aile hekimliğine sabah 9.30 civarında verdim. İkinci kanı yaklaşık 1-1.5 saat aralığında İzmir Şehir Hastanesine verdim. Kan değerlerimde ki bazı yerlerde farklılıklar mevcut sizin yorumlamanıza bırakıyorum. 
      1.5 aydır her gün kullandığım takviyeler; 
      Sabah: Vitaminler:** D3-K2, Omega 3 Balık Yağı, B Vitamin Kompleks, CoQ10. Öğle: C+D+Zinc efervesan, Elektrolit (antremanda suyun içine) Akşam: NAC 600, Magnezyum Kompleks.    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.