Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Türkaygırı99

Boy vücut geliştirme de ne kadar önemli sizce?

Önerilen İletiler

5-HT    41

2 ay önce salonda arkadaşımla kilolarımızı ölçmüştük.Ben 71 kg , o 91 kg idi.Benim boyum 1.79, onunki 1.91. İkimizinde kolları 40cm idi. Ama benimki çok daha büyük duruyordu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ugurrgennc    0
Türkaygırı99, Bir saat önce yazdı:

Aynı ölçülerde farklı boylarda olan insanlar için büyüklük de değişir mi yani 1.70 birisi ile 185 birisi nasıl durur

boyum 193 dostum 100+kg da anca iri ve sağlam durabiliyorum bu kilolarda kollar zar zor 42 leri görüyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dağaslanı    12

Uzun boylu vücudu doldurursa her türlü kısadan daha heybetli ve güzel durur benim düşüncem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    224

Çok önemli kısa boylu kişilere kesinlikle vücut geliştirme yakışmıyor. patates çuvalına dönüyor dengesiz gelişirse. Hele hele boynu kısa kişiler içinde fikirlerim aynı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    53

Profesyonel arenada bence en iyi boy araligi 1.75-1.85 arasi, boy uzadikca cerceveyi doldurmak cok zorlasiyor. Uzun boylu olup basarili olan sporcu birkac istisna disinda yok zaten. Eger gunluk yasantida sosyal cevre olarak soruyorsan boyu uzun olan, insanlara daha cekici gelebilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54

205 boyum var uzun boy kasları bence daha estetik ve güzel gösteriyor bilmiyorum ya da bana öyle geliyor , ama inan doldurmak kısa boya göre 2 3 kat daha zor

IMG_20250303_115819.jpg v3v33vb.png.8a2ee7bde7065f38ab80e7fbdfd9f6a8.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    344

171 boyum var salonun önünden geçsem doluyor + kas bağlarım da çok kısa bu sayede daha da hızlı doluyorum kısa bicepse falan sahibim tabi ki uzun boylu biri yaptığında zor doldurur ama kat ve kat günlük hayatta daha iyi durur 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66
fatman, 1 saat önce yazdı:

205 boyum var uzun boy kasları bence daha estetik ve güzel gösteriyor bilmiyorum ya da bana öyle geliyor , ama inan doldurmak kısa boya göre 2 3 kat daha zor

205 de biraz fazlaymıs xD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Uzun boydan ziyade uzun bacak, uzun kol, kısa gövde, ince bel ve geniş göğüs kafesi vücut geliştirmede istenilen kemik yapısı. Uzun boy kendi başına estetik ve güzel gözüken bir şey vücut geliştirmeden bağımsız olarak. Ama doldurmak çok zorlaşıyor vücudu. Özellikle gövden uzunsa işin kısa zorlu birine göre daha zor. Çok daha uzun süre yapman gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.096

Uzun boyu doldurmak zor ve emek isteyen bir iş. Bence burada asıl yanılgı bir tornadan çıkmış gibi olmaya çalışmak. 

Boyunuz aynı olsa dahi iskelet sisteminiz, bacak kol uzunluğunuz ve hatta kafa büyüklüğünüz başkadır. Size yakışan ona yakışmaz, ona yakışan size yakışmaz. O yüzden ve eğer müsabık değilseniz sizde en iyi duracak fiziği kovalamalısınız. Çabanız bu yönde olmalı. Yoksa çok gördük 170 boyunda 90 kilo arkadaşları. Omuz genişliği öyle hale gelmiş ki bir başka 170 ile yan yana gelmeden uzun olduğu anlaşılmıyor ve kısa görünüyor vs vs. İlla sporcu olmak zorunda da değil. Çevrenizden, hocalarınızdan da fikir alın görüntünüze dair. 

• Beğen 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

Uzun boyu doldurmak zor ve emek isteyen bir iş. Bence burada asıl yanılgı bir tornadan çıkmış gibi olmaya çalışmak. 

Boyunuz aynı olsa dahi iskelet sisteminiz, bacak kol uzunluğunuz ve hatta kafa büyüklüğünüz başkadır. Size yakışan ona yakışmaz, ona yakışan size yakışmaz. O yüzden ve eğer müsabık değilseniz sizde en iyi duracak fiziği kovalamalısınız. Çabanız bu yönde olmalı. Yoksa çok gördük 170 boyunda 90 kilo arkadaşları. Omuz genişliği öyle hale gelmiş ki bir başka 170 ile yan yana gelmeden uzun olduğu anlaşılmıyor ve kısa görünüyor vs vs. İlla sporcu olmak zorunda da değil. Çevrenizden, hocalarınızdan da fikir alın görüntünüze dair. 

Kesinlikle hocam takoz gibi görüntü hic hos olmuyor :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
gönderildi (düzenlendi)

166 boyunda olduğum için kendimi hep 65-68kg arası tuttum @rastlantisal hocanın dediği gibi fazla enine genişleyince boyun biraz daha kısa gözükebiliyor. Ama aksine atletik fizik de olunca biraz daha uzun gösterebiliyorsun. Diğer bir konu ise gerçekten çok hızlı gelişiyorsun motivasyonun hiç düşmüyor.

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    344

Kısalar çok abartırsa pitbull samiye benziyorlar örnek beast samet :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
fatman, 7 saat önce yazdı:

IMG_20250303_115819.jpg v3v33vb.png.8a2ee7bde7065f38ab80e7fbdfd9f6a8.png

Marinfit mi orası hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
mawsqa, Bir saat önce yazdı:

Marinfit mi orası hocam?

aynenn

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.